hamılelıkte aldğınız kılo normal mı

ooo ben balon olmuşum... 17 haftada kg.!! diyetisyene danışsammı kızlar anormal dimi. ben haftada 1 kg. alıyorum...

12 hafta bitti, sanirim 3,5 kilo aldim ama benimkiler ikiz ve rahim yetmezligim oldugu icin spor, yuruyus yapmam yasak. Bu 3. hamileligim ve karnim sanki 6 aylik hamileymisim gibi cok komik :) kiloyu dert etmeyin kizlar hemen veriliyor dogumdan sonra.
Ece

12 hafta bitti, sanirim 3,5 kilo aldim ama benimkiler ikiz ve rahim yetmezligim oldugu icin spor, yuruyus yapmam yasak. Bu 3. hamileligim ve karnim sanki 6 aylik hamileymisim gibi cok komik :) kiloyu dert etmeyin kizlar hemen veriliyor dogumdan sonra.
Ece

ıkızlerde normaldır canım yıne az aldın

16. haftaya kadar kilo almadım ama bu gittiğimde doktora 4 kilo almışım bir ayda dört kilo fazla değilmi ya her ay böyle olursa yandım ben

26. Haftadayım ve 12 kilo aldım.Büyümenin en fazla olduğu son 2 buçuk aya girdim.Yani bu aralar ne yersem yarayacak bebeğime.Hiç kendimi tutmuyorum valla.Küçük bebeğe bakmak çok zor.umudum 3kg ve üzeri olması.öööle 4 kg üzerinde gözüm yok,ele avuca gelsin yeter.gamyoncuiremsu

Benimde normalmiş şimdilik, 26 haftada 7 ile 10 arası diyor ben 7 kilo almışım emin olmamakla beraber.

X