hamılelıkte aldğınız kılo normal mı

ooo ben balon olmuşum... 17 haftada kg.!! diyetisyene danışsammı kızlar anormal dimi. ben haftada 1 kg. alıyorum...

12 hafta bitti, sanirim 3,5 kilo aldim ama benimkiler ikiz ve rahim yetmezligim oldugu icin spor, yuruyus yapmam yasak. Bu 3. hamileligim ve karnim sanki 6 aylik hamileymisim gibi cok komik :) kiloyu dert etmeyin kizlar hemen veriliyor dogumdan sonra.
Ece

ıkızlerde normaldır canım yıne az aldın

16. haftaya kadar kilo almadım ama bu gittiğimde doktora 4 kilo almışım bir ayda dört kilo fazla değilmi ya her ay böyle olursa yandım ben

26. Haftadayım ve 12 kilo aldım.Büyümenin en fazla olduğu son 2 buçuk aya girdim.Yani bu aralar ne yersem yarayacak bebeğime.Hiç kendimi tutmuyorum valla.Küçük bebeğe bakmak çok zor.umudum 3kg ve üzeri olması.öööle 4 kg üzerinde gözüm yok,ele avuca gelsin yeter.gamyoncuiremsu

Benimde normalmiş şimdilik, 26 haftada 7 ile 10 arası diyor ben 7 kilo almışım emin olmamakla beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…