arkadaşalr 7 haftalık hamişim bende sürekli bi akıntı var beyaz yogurt gibi bazen çok geliyor çok rahatsız edici sizce nedir ilişki sırasında çok agrım oluyor bide
acaba hamilelikden dolayımıdır bu akıntıdanmı cevabınızı bekliyorum tşk
bende yaşadım halada geçmedi doktoruna danış mutlaka çünkü mantarda peynirimsi akıntı oluyor ilişkidede ağrı oluyor çok geçmiş olsun inşallah senin biter ben 3 aylık hamileyken başladı 2 kere antibiyotik tedavisi kullandım ama hala var hemen doktoruna bildir
canım bendede olmuştu. şikayetim olduğunu söylediğimde koku olup olmadığını sormuştu. koku yoktu. ancak doktorum 3. ayın sonunda bir fitil verdi. üç gün kullandım geçti. doktoruna sor mutlaka bir ilaç verir.
büyük olasilikla ihtihaplanmadir... doktoruna sölersen kültür alip tahlile yollayacaktir.. iltihaplanmaysa doktor ona göre tedavi ediyo merak etme... bendede olmustu... ama benimki iltihaplanma deilmis özellikle doktorum ilac verdikten sonra dahada cok gelmeye baslamisti...tabii seninki mikrobikmi bilemem.. sen genede bi doktoruna danis güzelimm....
bende de ara ara bi kaşıntı başlayıp kendiliğinden geçiyodu. akıntımda çoktu geçen hafta doktoruma gittim en iyisi kültür yapalım dedi. ama sonuçlar temiz çıktı. 2 fitil verdi 3 gün arayla kullandım şuan kaşıntı falanda geçti çok şükür. hamile kaldığımdan bu yana akıntım daha yoğun tabi ama normal sanırım.