- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi Diykon2142
-
Hâlâ devam ediyor o şeffaf beyaz akıntıHamile arkadaşlarım sizlere sormak istediğim. Hamileligin ilk dönemlerinde akıntı durumunuz nasıldı yani hamileligı öğrenmeden önce hiç akıntınız olmuş muydu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Regl günüme kadar herhangi bir belirtim yoktu ancak regl olmak gereken günde kasık ağrısı ve şeffaf akıntı başladı bendeHamile arkadaşlarım sizlere sormak istediğim. Hamileligin ilk dönemlerinde akıntı durumunuz nasıldı yani hamileligı öğrenmeden önce hiç akıntınız olmuş muydu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Anladım canım. Benim şu anda yumurtlama döneminden 3 gün sonra sarımsı şeffaf bir akıntı başladı her gün az az geliyor hiç böle olmazdı ve tabi ara ara da giren kasık ağrısıRegl günüme kadar herhangi bir belirtim yoktu ancak regl olmak gereken günde kasık ağrısı ve şeffaf akıntı başladı bende
Ne zaman başlamıştı canım bu tarz akıntınHâlâ devam ediyor o şeffaf beyaz akıntı
Ovulasyondan beri var diyebilirimNe zaman başlamıştı canım bu tarz akıntın
Anladım canım teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Kız mı erkek miOvulasyondan beri var diyebilirim
ErkekAnladım canım teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Kız mı erkek mi
Oyy maşaallah Allah ona güzel sağlıklı musmutlu olacağı bir ömür yazsın insaallah.
Yaşayan yok muuuSelamlar herkese
Benimde reglim 3 gün gecikti. Akıntı şeffaf aralarda çok az ve çok açık kahverengi geliyodu gün içinde hiçbişey yoktu biraz önce silince peçeteye yine şeffaf kaygan kahverengi akıntı geldi ara ara kasığa vuran minik sancılar onun dışında bişeyim yok. Gebelik olabilir mi bilmiyorum. Geçen ay doktor kontrolüne gittim herhangi bir sorunda yok anlamadım valla
Merhabalar ben de sizinle aynı durumdayım normalde 24 Kasım Bat günümdü ama hala olmadım. İlk defa adet öncesi çok yoğun akıntım var ve göğüslerim resmen yanıyorYaşayan yok muuugebelik ihtimali nedir sizce
Beyaz akıntım vardı şuan birkaç damla kahverengi akıntı geldiHamile arkadaşlarım sizlere sormak istediğim. Hamileligin ilk dönemlerinde akıntı durumunuz nasıldı yani hamileligı öğrenmeden önce hiç akıntınız olmuş muydu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Ne zamandan beri vardı peki beyaz akıntınız. Masaallah 8. Haftadasınız kahverengi akinti neden olabilir açana kendinizi yormayın ağır işler yapmayın dinlenin. Benin şu an bata 5 gün var ama mutfakta falan ust dolaplara uzanınca bir akıntı geliyor gidip bakıyorum hemen sarımsı bir akinti yumurtlamadan 3 gUn sonra başlamıştı böyleböyleBeyaz akıntım vardı şuan birkaç damla kahverengi akıntı geldi
Akıntı regle birkaç gün kala başladı ben regl için sandım. Dün akşam gittim hastaneye acilden alttan kontrol ile baktık normal bir sorun yok kalp atışın devam ediyor dedi. Dün biraz temizlik yapasım gelmişti ondan kaynaklandı sanırımNe zamandan beri vardı peki beyaz akıntınız. Masaallah 8. Haftadasınız kahverengi akinti neden olabilir açana kendinizi yormayın ağır işler yapmayın dinlenin. Benin şu an bata 5 gün var ama mutfakta falan ust dolaplara uzanınca bir akıntı geliyor gidip bakıyorum hemen sarımsı bir akinti yumurtlamadan 3 gUn sonra başlamıştı böyleböyle
Benim de şimdi biraz arttı akıntım. Adete yakın da oluyor bu akıntım ama işte ovulasyondan beri devam ediyor. Bakalım hayırlısı. Doktora gitmekle iyi yapmışsın canım. Boş ver temizliği falan yeter ki bebisin sana sımsıkı tutunsun.Akıntı regle birkaç gün kala başladı ben regl için sandım. Dün akşam gittim hastaneye acilden alttan kontrol ile baktık normal bir sorun yok kalp atışın devam ediyor dedi. Dün biraz temizlik yapasım gelmişti ondan kaynaklandı sanırım
Çok bir akıntım yok günde Max 2 defa geliyor ama korkutuyor. Bu akşamda geldi herhalde bu akşamda bi özele giderim devlet doğru dürüst ilgilenmiyorBenim de şimdi biraz arttı akıntım. Adete yakın da oluyor bu akıntım ama işte ovulasyondan beri devam ediyor. Bakalım hayırlısı. Doktora gitmekle iyi yapmışsın canım. Boş ver temizliği falan yeter ki bebisin sana sımsıkı tutunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?