Hiç iyi şeyler söylememiş derken?
Bence kafanıza takmayın varsayımlar üzerine, sinir sitemi gelişimi 10. haftaya kadar çok önemli biraz sabredin ve dua edin. Ayrıca bu sadece yanlış ilaç kullanımı ile değil folik asit ve diğer vitaminlerin yetmemesi ile ilgili de olabilir.. Evet gebelere ilaç kullandırmıyorlar ama sonuçta verdiğiniz ilaç xanax değil ve bilmiyormuşsunuz.Bebeğin sinir sisteminde bazı sorunlara yol açma ihtimali olduğunu söylemiş.
Bence kafanıza takmayın varsayımlar üzerine, sinir sitemi gelişimi 10. haftaya kadar çok önemli biraz sabredin ve dua edin. Ayrıca bu sadece yanlış ilaç kullanımı ile değil folik asit ve diğer vitaminlerin yetmemesi ile ilgili de olabilir.. Evet gebelere ilaç kullandırmıyorlar ama sonuçta verdiğiniz ilaç xanax değil ve bilmiyormuşsunuz.
Ilk haftalar çok fazla etkilemiyor canım ilaçlar. İyidir bebis allah'ın izniyle. Saglicakla alsın kucağına
Benim hslamin kizi bel fitigi ameliyati oldu canim.rontgenler ilaclar dusun yani
Amelitattan bi kac gun sonra adet olmasi gerekiyomus olmamis.test yapmis cikmis.doktor aldir sakat dogar demis.aldirmadi.cok sukur hic biseyi yok sapasaglam masallah.hamileligin ilk olustugu ay kullanilan ilaclarin onemi yokmus.
Hamileliği öğrenmeden önceki süreçte yapılanlar zarar vermez olarak kabul ediliyor. Yani ben de farkında değilken çok ağır bir kas gevşeltici iğne olmuştum doktor beni rahatlatmıştı birşey olsa düşerdi şimdiye haberin bile olmazdı demişti.Merhabalar herkese.Daha önce hamilelikte bu ilacı kullanan oldu mu acaba ? Ablam 7 haftalık hamile ve 4.haftasının sonunda hamileliğinin farkında olmadan 3 tane bu ilaçtan kullandı. Bugün farklı bir doktora gitti ve hiç iyi şeyler söylememiş.İlacı ben verdiğim için de çok kötü hissediyorum tabi ki. İnternette regl gecikmesinden sonraki 3-4 hafta içinde ilaç kullanımının bir etki göstermeyeceği yazıyor hani bu ya hep ya hiç dedikleri olaymış ama tabi ki kesin de değilmiş.Bir de ilaç c grubu kanıtlanmış kesin bir etkisi yokmuş okuduğum kadarıyla.Keşke kimsenin başına gelmemiş olsa ama konu hakkında bilgisi olan üyelerimiz paylaşırsa çok sevinirim.
Hamileliği öğrenmeden önceki süreçte yapılanlar zarar vermez olarak kabul ediliyor. Yani ben de farkında değilken çok ağır bir kas gevşeltici iğne olmuştum doktor beni rahatlatmıştı birşey olsa düşerdi şimdiye haberin bile olmazdı demişti.
Merhabalar herkese.Daha önce hamilelikte bu ilacı kullanan oldu mu acaba ? Ablam 7 haftalık hamile ve 4.haftasının sonunda hamileliğinin farkında olmadan 3 tane bu ilaçtan kullandı. Bugün farklı bir doktora gitti ve hiç iyi şeyler söylememiş.İlacı ben verdiğim için de çok kötü hissediyorum tabi ki. İnternette regl gecikmesinden sonraki 3-4 hafta içinde ilaç kullanımının bir etki göstermeyeceği yazıyor hani bu ya hep ya hiç dedikleri olaymış ama tabi ki kesin de değilmiş.Bir de ilaç c grubu kanıtlanmış kesin bir etkisi yokmuş okuduğum kadarıyla.Keşke kimsenin başına gelmemiş olsa ama konu hakkında bilgisi olan üyelerimiz paylaşırsa çok sevinirim.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ablamla aynı haftalarınız. Gerçekten kusura bakmayın sizin de aklınıza düşürdüm sanırımAma şimdi aklıma takıldı ya C kategorisiymiş ilaç
Kullanılmamalı yazıyor
Ama bişey olmamıştır herhalde
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ablamla aynı haftalarınız. Gerçekten kusura bakmayın sizin de aklınıza düşürdüm sanırım
Olmaz inşallah merak etme. Çok erkenmiş zaten bir zarar verseydi muhtemelen hamilelikten haberin bile olmayacaktı. Sağlıkla kucağına al inşallahAma şimdi aklıma takıldı ya C kategorisiymiş ilaç
Kullanılmamalı yazıyor
Ama bişey olmamıştır herhalde
Olmaz inşallah merak etme. Çok erkenmiş zaten bir zarar verseydi muhtemelen hamilelikten haberin bile olmayacaktı. Sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah birşey olmaz canım . Ben Doğum kontrol ilacı kullanıyordum içime bir şüphe düşmüştü hamilelikle alakalı doktora söyledim . Hem hamile kalmış olurum sonra da ilacı içmeye devam edersem diye tabi fark etmeden olursa dedim oda korkma demişti bana
Benim arkadasim da hamileliginin ilk 4. 5. haftalarinda gayet agir antibiyotik kullanmisti, bilmiyordu hamileligini. Sapasaglam aldi kucagina bebisini, maasallaahh. Onun haricinde de cok duydum ilk haftalarda bilmeden antibiyotik ya da baska ilaclar kullanan, sonra da bebegini gayet saglikli kucagina alan. Hatta soyle diyim, ilk haftalarda ilac kullandim bebegim zarar gormus diyen hiiic duymadim.
Yani icinizi ferah tutun, bu mevzu ya hep ya hic mevzusu bence de, Allah korusun bir sikinti olursa anne farkina varmadan dusuk yapiyor, cunku vucut buna programli ilk haftalar icin.
Siz de saglicakla bebisi kucagina alirsiniz insaallah, yeter ki kotu dusunceleri hemen silin atin kafanizdan, Allah'a havale edin, hayirlisi neyse o olsun insaallah :)
Hamilelikte ilk aylarda günler ya hep ya hiç kuralı vardır yani birşey olursa zaten tutunmaz düşer sağlıklı değilse ya da devam eder. Eğer sağlıksız bir durum olsaydı durmazdı ilk zamanlar için sorun olmaz deniyor insanlar tam regl gecikmesi olmadığı dönemlerde neler kullanıyor sorun olacağını sanmıyorum doktorun da bunu şimdiden bilmesi zaten mümkün değil şu anda da yapılacak birşey yok ama içinizi ferah tutun birşey olmaz inşallah