Hamilelikte 17 Yasak

Temizlik malzemelerinden uzak duramıyorum maalesef.Hele şu ara tam da yaz temizliği yapılıyorken.Kadın gelicek ama öncesinde yapmam gereken bir sürü iş var.Nasıl uzak kalıcam, dün mutfak dolaplarını sildim, bugün buzdolabının içlerini çıkartıp yıkayacağım.Evde ne var ne yok yıkanıyor : (

evt kesınlıkle hepsıne katılıyorum çünkü bır tanesını hamılelıgımde yasadım küveti doldurup yarım saat kaldım 2 aylık hamıleydım o zaman gece otururken ıcımden bıseylerın bosaldıgını hıssettım çamasırımda cok acık pembe kan gördüm o an yıkılmıstım eşımde iş şehırdısındaydı ki allahtan o gece annemlere gecmıstım tabi hem aglıyordum hemde toparlanıyodum neyse hastaneye yetıstık doktor hemen baktı ilk sordugu ilişkıyemı gırdın taıkı hayır dedım bebek iyi ama düşük tehditi var asagıya inmis dedı o an cok korktum bebegımın bana veda edecegını sandım 3 ay ıstırahat verdı ve ılıskıyıde yasakladı sadece lavabo ve yemek harıcınde kalkamyacaksın dedı bende uyguladım o zaman 5. katta oturuyodum asansorde yoktu cıkmayacaksın o bıle zarar verırmıs bende annemlerde hıc kalkmadan yattım sonra bı tehlıke kalmadı suan allahıma sukurler olsun kızım 14 aylık oldu o an cok kotu seyler yasadım allah kımseye vermesın aman kızlar dıkkat edın allahım herkesın yavrusunu saglıcakla kucagına almayı nasip etsın

Ayy ben 8 kız haftalık hamileyim.2. ağdamı yaptım.: )Kendim yapıyorum çünkü enfeksiyon kapmaktan korkuyorum.

ahh geçmiş olsun canım ya. ben bunun gece rüyada yaşadım sabah ağlarayark uyandım. termal havuza gidiyorum hamile olduğumu unutarak havuza balıklama atlayıroum. sonra hamile olduğum aklıma geliyor soğuk suyla duş almaya çalışıyorum ancak su felan olmuyor, bir yandan ağlıyor bir yandan da yardım istiyorum, o sırada havluya pembe bir kan geliyor yıkılıyorum. çok zordu. rüyada olsa seni o kadar iyi anlıyorum ki. offf

1 : peynir , yoğurt, süt seviyorum ve içiyorum
2: çiğ et asla tüketmiyorum ve yemiyorum genellikle tavuk yiyorum.
3: deniz ürünlerinde hamsiyi yiyorum daha 1 hafta önce barbunya yedim.
4: yumurtayı seviyorum ve çok haşlanmış ve pişmiş yiyorum çiğ asla yemem
5: kafein içecekler asla kullanmıyorum sadece çay ve cappy içeçek
6: diyet asla yapmıyorum
7: sigara kullanmıyorum
8:içki asla yok
9: saç boyası yok
10: kozmetik ürün yok sace tüy geciktirici kullanıyorum.
11: epilasyon yok
12:temizlik malzemeleri kullanıyorum ama kokudan kötü oluyorum.
13:ilaç asla sadece dr. um vitamin verdi
14:bilgisayar evet ama çok sık değil
15:cep telefonu evet herzaman kullanıyorum
16:mikro dalga çol dık değil
17:yaşadığım yerde güvenlik cihazı yok

ben 7 haftalık hamileyim. ve hamile olduğum günden beri karın ve miğdede agrı var yatamıyorum, daralma sıkılma ve sinir var. ishallikde başladı migde ağrısını nasıl geçer ne yapmalıyım ağrıdan duramıyorum. benim gibi yaşayan varmı

Arkadaslar bn bugün çamaşır suyu ve tuz ruhu beraber kullandm ve 2 aylık gebeyim ne yapmam lazm

Bence biraz abartiliyor tamam dikkat etmek de lazim ama insanlar bunun hepsinide yapıyor çokta dikkat etmiyor yinede sapasağlam evlatları oluyor bence sakınan göze çöp batar birazda tevekkül yahu

Merhaba kızlar, doktorum şu cümleyi üstatla tekrarlıyor. "Hamilelik hastalık değil, yaşam tarzınızı bi tık daha dikkat ederek, çok da değişikliğe gitmeden aynen devam edin" diyor.

Biz ne kadar pimpirik olursak, bebeklerimizi o kadar strese sokuyoruz farkında olmadan.,

Kimyasallar konusuna gelince ben de çok karşıtım, inanılmaz titizim hat takıntı derecesinde ama şu an evi görün rezil durumda

Ben de bilmiyordum ve bir haftadir kullandim. Bebeginize birsey oldu mu? Cok korkuyorum
Canım ben 5 haftalikken 2 kere kullanmıştım. Bir hafta once kalp atışlarını duyduk. Gelisimi normal dedi. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Sonucta cep telefonu, sac kurutma, ütü, firin hepsi radyasyon yayıyor. Çok evham yapmamak lazim. İçini ferah tut.

Çok abartıyor bu doktorlar bu kadar katı doktorlar tercıh edilmemeli.ben kullanmıyorum ama içki sigara hatta uyuşturucu kullanan annelerin cocukları turp gibi doguyor.tabı kı bunlarda yapılmasın ama cok da abartılmasın . Sunu yaptım cok korkuyorum bebegıme bir şey olur mu stresi zaten senin bebegını strese sokuyor. Senin kafan ne kadar rahatsa bbebek de o kadar rahat olur.kendı evın de yap agdanı hijyen bir şekilde jilet önermek nedir ya

Elektrikli bTtNiyeyi sürekli kullanıyorum ben skıntı yok şükür sakınan göze çöp batar bu kadar abartmayın

Ben sürekli kullanıyorum elektrikli battaniye şükür sıkıntı olmuyo bu kafar abartmayın sakınan göze çöp batar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…