Hamilelikte 12 haftada kanama yasayanlar lutfen desteginize cok ihtiyacim var

Aslimoykumm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2022
79
14
8
39
Merhaba arkadaslar yaklaşık 12 haftalik hamileyim.gebeligimin başında kanamam olmustu 1 kez sonra pembe kan şeklinde oldu iğne vurdular progestan kullandim gecti.tam hersey yoluna girdi derken sabah kalktığımda akıntıya birlikte kahverengi kan geldiğini gördüm ve acile gittik.progestan a devam dedi.oglen kalktığımda tekrar olunca acile yine gittim.doktor hersyin normal olduğunu söyledi.progestan a devam dedi.12.haftada düşük riski çok az dedi dinlenmem gerektiğini söyledi bol su iç dedi.ama kahverengi kanamam ara ara devam ediyor.ozellikle ayağı kalktığımda akıntı gelir gibi geliyor sıvı bir şekilde.digerleri kesilmişti.bu hala devam ediyor.eskiden hastanede çalıştığım için doktor tanıdıklarım var aradim dinleyeceksin yapacak birsey yok diyorlar.kendi doktoruma da aradim o enfeksiyon olabilir dedi.sali günü gidecegim ınsallah.pazartesi 2 li taramaya git dedi doktor.eskj yazılanlarda bu tarz durumlar okudum.yakinlarda böyle durumla karşılaşan var mi teşekkür ederim

12+6 dayim bu hafta ici iki gün yaşadım kahverengi akıntı, en baslardada yaşamıştım. Ama doktorum hep normal karşılıyor kırmızıya dönmediği sürece problem yok. Korkmayın

10 ve 12. Haftalarda çok ciddi kanama yaşadım. Filmlerdeki gibi bacaklarımdan aşağıya kan aktı resmen. Bebek iyi şükür. Prulaton depot vuruldum iğne. Progestanı da hala 2-2 kullanıyorum. Kanımdaki enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullandım 3 gün. Şuan progestanı Dr 20. Haftaya kadar kullan dedi. Kullanıyorum.
Kanama ile sancı varsa korkun. Sancı yoksa korkmayın. Allah hepimizin bebeğiniz bize bağışlasın. Geçmiş olsun.

Benimki kahverengi kan ama akıntı degil.ozellikle ayağa kalkınca akıntıyla birlikte geliyor.doktorlar dinlenmekten progestan kullanmaktan başka yapacak birsey yok diyor şimdilik.insallah durur.

Her kanama yada kahverengi leke oldugunda devamli acile gitmenize gerek yok onlarinda yapabilecegi bir sey yok dinlenme ve progestan veriyorlar zaten geciyor korkmayin

Üzülmeyin benim de hep kanamam oldu bebek duracaksa kesin duruyor. Bebeğimde sonradan bazı hastalıklar çıktı çok çok çok zor ve çok üzgünüm öyle olacağına sağlıklı değilse gitsin diyemedim zamanında durmadan iğne ilaç kullandım şimdiki aklım olsa yapmazdım

Benim de 7. Haftam kanamam oldu. Acilde bebek gorunuyor dendi o kadar bastan savma. Ben cok korkuyorum sadece kasik agrisi var hafif . Bisey olur mu olabilir mi? Sizin kanamaniz ne kadar surdu

Benim de 7. Haftam kanamam oldu. Acilde bebek gorunuyor dendi o kadar bastan savma. Ben cok korkuyorum sadece kasik agrisi var hafif . Bisey olur mu olabilir mi? Sizin kanamaniz ne kadar surdu
Herhangi bi ilaç başlanmadı mı size? Benim kanamam anlık oldu ama yoğun kanama yaşadım iki üç kere. Doktora gittiğimde geçmişti 3-4 gün lekelenmeler devam etti. İlaç kullandım. İğne vuruldum. Kasık ağrım yoktu. Siz tekrar doktora bi görünün bence.

Progestan kullandim vajinal cnm

Merhaba ben de 11.haftamdayim. Pazartesi muayenem vardı herşey çok güzeldi akşam eve gelince kanlı akıntı gelmeye başladı. Sabah ta gelince çok korktuk endişelendik. Hemen doktora gittim. Kese etrafında küçük bir kanama alanı oluşmuş. Progestan sabah akşam kullanıyordum zaten. Şimdi onu üçe çıkardı ve istirahat verdi. Şu an evde dinleniyorum. Rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Ne yaptınız bende de leke kahve akıntı var. Doktor her şey yolunda diyor

Simdiki hamileliginiz deki bebeğinizde mi hastaliklar çıktı canım? Ne gibi bir problem gözüktü, fetal dna testinde mi belli oldu?

Simdiki hamileliginiz deki bebeğinizde mi hastaliklar çıktı canım? Ne gibi bir problem gözüktü, fetal dna testinde mi belli oldu?
Hayır benim plasentam aşağı rahim ağzına yerleşti durmadan kanama yaptırıyordı. Bir 15.haftada bir 18.haftada hastanede yattım. Sonra 20.haftada ayrıntılı ultrasonda her şey belli oldu. Bebeğimin sol ayağı çarpık ayak denen içe çarpık gelişmiş. Doğar doğmaz alçıya alınacak haftalar boyunca. Sonra bir de beyin sıvı birikimi denen ventrikül diye bir şey var o da sınırda çıktı hatta sınırın biraz üstünde. Çok ama çok üzgünüm. Hemen amniyosentez dediler ama bebek çok büyük ve kıpır kıpır diye yaptıramadım ona kıyamam. Şimdi doğumu bekliyoruz inşallah o da biz de çok acı çekmeyiz benim de kanama riskim devam ediyor rabbim hayırlısını versin

İnşallah Allahımin mucizesi olur da sağlıcakla dogar birtanem ya

Merhaba benim de ayan 7. Haftam dün peçetede pembemsi gördüm bugün de çamasırım kan lekesi olmuş biraz sizin de böylesiydi ? Dr a pazartesi gidicem ama beklemek korkutuyor beni siz ne yaptınız o zaman acaba

arkadaşlar. Ben 6 13 haftalarda ve ilk üç ayda aşırı kanama yaşadım aşırı ağrım da vardı çok büyük pıhtılar şeklinde kanamalardı hatta vücudumda bu kadar kan var mı diye şaşırıyordum çok şükür bebeğim sağlıklı erken doğdu ama başka problemden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…