Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun haftaya tekrar görüşürüzRabbim kalanı da size bağışlasın umarım bu süreci güzelce atlatiriz sağlıkla gelirler
İnşallah müjde veririz birbirimizeİnşallah güzel haberlerle sizden haber bekliyorum benim onbesinde kontrolüm
Doktora gittin mi ne kadarlık gebesinKızlar merhaba dün gece çok kötü uyandım lavaboya gittiğimde çamaşırıma kırmızı olarak kanamam gelmiş çok kötüyüm
6+6 gidicem canım 13:30 da gel dedi tekrarı olmadı amaDoktora gittin mi ne kadarlık gebesin
İnşallah iyi haberlerle dönersin bekliyorum sonucu, her kan düşükle sonuçlanmıyor ama hepsi düşük riski taşıyor, kanama alanın falan varsa erkenden ilaçla halledilir inşallah6+6 gidicem canım 13:30 da gel dedi tekrarı olmadı ama
İyi akşamlar son durumunuz nedir gittiniz mi kontrole6+6 gidicem canım 13:30 da gel dedi tekrarı olmadı ama
Gittim canım anlık gelişmiş dedi çok şükür kalp atışınıda duyduk hiç bir sorun yok çok şükürİyi akşamlar son durumunuz nedir gittiniz mi kontrole
Yaa maşallah çok şükür inan çok sevindim rabbim sağlık versin yavrularımıza, haberini aldım bende bı tık rahatladım kendim de haber almışım gibi, ilaç fan verdi mi lekelnem için birşey dedi miGittim canım anlık gelişmiş dedi çok şükür kalp atışınıda duyduk hiç bir sorun yok çok şükür
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim amiiiinnnYaa maşallah çok şükür inan çok sevindim rabbim sağlık versin yavrularımıza, haberini aldım bende bı tık rahatladım kendim de haber almışım gibi