Cok zor degil mi cok uykum var ama açlıktan uyuyamiorum
Evet zor bi çok şeyi yemek istemeyip ama yiyemiyon garip valla bide benim bulantı da var sende de var mıCok zor degil mi cok uykum var ama açlıktan uyuyamiorum
Bulantı arada oluo ama hala hic kusmadım sen 10 haftaliksin galibaEvet zor bi çok şeyi yemek istemeyip ama yiyemiyon garip valla bide benim bulantı da var sende de var mı
Evet canım 10 haftanın içindeyiz. Bende çok oluyo ya iki kere afedersin kustum ama çok kötü oldum bida yasatmasin rabbm ağladım resmnBulantı arada oluo ama hala hic kusmadım sen 10 haftaliksin galiba
Kıyamam yaa az kaldi kusmarin bittigi aylara yaklasiosn canim sen kurtulacaksn ben daha yeni baslicam galiba . Kusmadan olur mu hamilelikEvet canım 10 haftanın içindeyiz. Bende çok oluyo ya iki kere afedersin kustum ama çok kötü oldum bida yasatmasin rabbm ağladım resmn
Bizim burda bi kız hamile olduğu andan beri hastanelerde geri gelmedi bulantı kusma derken bi doğru öyle rahat gecrmiski valla. Ama yapacak birşey yok cekecez evladımız içinKıyamam yaa az kaldi kusmarin bittigi aylara yaklasiosn canim sen kurtulacaksn ben daha yeni baslicam galiba . Kusmadan olur mu hamilelik
Senin hamile oldugunu öğrendıgın zamanı okumuştum. Ozamn gebe değildim ama bende çok istiyordum :) hikayenden çok etkilenmiştim gözlerim dolmuştu. Çok şükür banada nasip olduBizim burda bi kız hamile olduğu andan beri hastanelerde geri gelmedi bulantı kusma derken bi doğru öyle rahat gecrmiski valla. Ama yapacak birşey yok cekecez evladımız için
Benimde bulantim var çıkaramıyorum 2 kere oldu sadece çıkardım. Meyve tuzlu seyler yiyip bastiriyorum. Şimdi portakal nar iyi geliyomus tavsiye ederim onları de yeBenım bütün gün geçmeyen bulantım var çıkaramıyorum da.
Tarçınlı sıcak su ıcıyorum. Tuzlu kraker leblebi yıyorum yemk yıyemedıgım zaman. Bastırıyor. Birde patates haşlayıp tuzlayıp bı ıkı çatalda olsa yıyorum. Kendıme zorla ama canımın istedıgı şeylerı bulup yedırmeye çalışıyorum. Birde meyve yemek iyi gelıyor. Günde bir elma yiyebılırsın bulantımı alıyor bı nebze. Şeftalı kavun erik yıyorum gün içinde meyveden tiksinmıyorum neyseki
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ediyo da zaten kimse bu duygudan mahrum olmasın inşallah ve bizlerde sağlıkla kucağımiza alariz inşallahSenin hamile oldugunu öğrendıgın zamanı okumuştum. Ozamn gebe değildim ama bende çok istiyordum :) hikayenden çok etkilenmiştim gözlerim dolmuştu. Çok şükür banada nasip oldu
Aynen cok sukur bugun gidip kalp atisinida duydum bebegimin cok mutluyum :)Bizim burda bi kız hamile olduğu andan beri hastanelerde geri gelmedi bulantı kusma derken bi doğru öyle rahat gecrmiski valla. Ama yapacak birşey yok cekecez evladımız için
Ben herseyden tiksiniorum isteee canımBenım bütün gün geçmeyen bulantım var çıkaramıyorum da.
Tarçınlı sıcak su ıcıyorum. Tuzlu kraker leblebi yıyorum yemk yıyemedıgım zaman. Bastırıyor. Birde patates haşlayıp tuzlayıp bı ıkı çatalda olsa yıyorum. Kendıme zorla ama canımın istedıgı şeylerı bulup yedırmeye çalışıyorum. Birde meyve yemek iyi gelıyor. Günde bir elma yiyebılırsın bulantımı alıyor bı nebze. Şeftalı kavun erik yıyorum gün içinde meyveden tiksinmıyorum neyseki
Çok güzelAynen cok sukur bugun gidip kalp atisinida duydum bebegimin cok mutluyum :)
Ayy o kadar guzel bi duyguki anlatamam rabbime sukurler olsun seninki simdi baya buyumus benden 2 hafta buyukÇok güzelbenim 7 sinde kontrolüm çok heyecanlıyım büyümüş olcak o zamana
Evet 10 haftam bitecekAyy o kadar guzel bi duyguki anlatamam rabbime sukurler olsun seninki simdi baya buyumus benden 2 hafta buyuk
Biliomsn artik hareketlerini bile hissedeceksnEvet 10 haftam bitecekgidene kadar 12 hafta oluruz
Ay inşallah canımBiliomsn artik hareketlerini bile hissedeceksn
Aynen aynenAy inşallah canımo tür videoları izliyorum içim gidiyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?