Gebeliğe Hazırlık Hamilelikkkkkk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nefesgibi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
308
160
18
28
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim aksam yemegi yememe ragmen su an cok cok açım bayılacam resmen açlıktan . Ama hic bisi yemek istemio canim benimle ayni durumda olan var mi

Ben

Cok zor degil mi cok uykum var ama açlıktan uyuyamiorum
Evet zor bi çok şeyi yemek istemeyip ama yiyemiyon garip valla bide benim bulantı da var sende de var mı

Bulantı arada oluo ama hala hic kusmadım sen 10 haftaliksin galiba
Evet canım 10 haftanın içindeyiz. Bende çok oluyo ya iki kere afedersin kustum ama çok kötü oldum bida yasatmasin rabbm ağladım resmn

Evet canım 10 haftanın içindeyiz. Bende çok oluyo ya iki kere afedersin kustum ama çok kötü oldum bida yasatmasin rabbm ağladım resmn
Kıyamam yaa az kaldi kusmarin bittigi aylara yaklasiosn canim sen kurtulacaksn ben daha yeni baslicam galiba . Kusmadan olur mu hamilelik

Kıyamam yaa az kaldi kusmarin bittigi aylara yaklasiosn canim sen kurtulacaksn ben daha yeni baslicam galiba . Kusmadan olur mu hamilelik
Bizim burda bi kız hamile olduğu andan beri hastanelerde geri gelmedi bulantı kusma derken bi doğru öyle rahat gecrmiski valla. Ama yapacak birşey yok cekecez evladımız için

Benım bütün gün geçmeyen bulantım var çıkaramıyorum da.
Tarçınlı sıcak su ıcıyorum. Tuzlu kraker leblebi yıyorum yemk yıyemedıgım zaman. Bastırıyor. Birde patates haşlayıp tuzlayıp bı ıkı çatalda olsa yıyorum. Kendıme zorla ama canımın istedıgı şeylerı bulup yedırmeye çalışıyorum. Birde meyve yemek iyi gelıyor. Günde bir elma yiyebılırsın bulantımı alıyor bı nebze. Şeftalı kavun erik yıyorum gün içinde meyveden tiksinmıyorum neyseki

Bizim burda bi kız hamile olduğu andan beri hastanelerde geri gelmedi bulantı kusma derken bi doğru öyle rahat gecrmiski valla. Ama yapacak birşey yok cekecez evladımız için
Senin hamile oldugunu öğrendıgın zamanı okumuştum. Ozamn gebe değildim ama bende çok istiyordum :) hikayenden çok etkilenmiştim gözlerim dolmuştu. Çok şükür banada nasip oldu

Benimde bulantim var çıkaramıyorum 2 kere oldu sadece çıkardım. Meyve tuzlu seyler yiyip bastiriyorum. Şimdi portakal nar iyi geliyomus tavsiye ederim onları de ye

Senin hamile oldugunu öğrendıgın zamanı okumuştum. Ozamn gebe değildim ama bende çok istiyordum :) hikayenden çok etkilenmiştim gözlerim dolmuştu. Çok şükür banada nasip oldu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ediyo da zaten kimse bu duygudan mahrum olmasın inşallah ve bizlerde sağlıkla kucağımiza alariz inşallah

Ben herseyden tiksiniorum isteee canım

Ayy o kadar guzel bi duyguki anlatamam rabbime sukurler olsun seninki simdi baya buyumus benden 2 hafta buyuk
Evet 10 haftam bitecek gidene kadar 12 hafta oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…