• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Feyza1213

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
26
3
1
29
Merhaba benim bir kızım bir oğlum var biri 5 biri 4 yaşında ve ben şuan hamileyim tekrar bir oğlum daha olucak ben iki dogum yaptım ama şuan o kadar çok korkuyorum ki doğumdan stresten yüzümün heryeri sivilce oldu ilk doğumum kolay olmuştu ikinci çok zor olmuştu o anlar aklıma geldikçe hatırladıkça daha fazla korkuyorum 3 üncü doğumu kolay olanlar varmı acaba doğumum haziranda olucak büyük ihtimal kolay dogum için önerileriniz var mı.

Merhaba , daha önce dogum yapmadım ama her dogum ayrı bir tecrübe demişler :)
Bence sizde şimdiden stres yapıp bebişinizi üzmeyin.

Ilki gibi kolay olacagını düsünün pozitif olun :)
Böylece dogumdan korkmazsıniz. Aksisini düsünürseniz hamileliginizin büyük bir kısmını stres yaparak geçireceksiniz.

Merhaba , daha önce dogum yapmadım ama her dogum ayrı bir tecrübe demişler :)
Bence sizde şimdiden stres yapıp bebişinizi üzmeyin.

Ilki gibi kolay olacagını düsünün pozitif olun :)
Böylece dogumdan korkmazsıniz. Aksisini düsünürseniz hamileliginizin büyük bir kısmını stres yaparak geçireceksiniz.
Evet öyle ama ışte elimde değil yani insan daha önce yaşayıp görünce daha bir fazla korkuyor ilk dogumumda hiç korkmamıştım doğumun ne olduğunu bilmiyordum zaten ama şimdi biliyorum o yüzden korkularım ebe korkumda var her zaman iyi ebe denk gelmiyor çoğu zaten çok gamsız.

Evet mutlaka öyledir.
Ama kolay olmayacagını yeni bir canlı yarattıgınızı biliyorsunuz :)

Daha önce bunu iki kez basarmissin yine yapacaksın çatır çatır doguracaksin boyle boyle kendini rahatlat bacim sen zoru yaptın zaten bi kere bak hala hayattasin geçiyor bi şekilde o acılar yine gececek korkmak yok tam gaz cesaret toplaman gerek senin bizi rahatlatman gerek su durumda bak biz daha bitaneyi doguramadik kör cahil dolaniyoz ortada sn deneyimli tecrübeli bi annesin korkmak hic yakisiyormu sana...

Doğumu kolaylaştırmak için hamileliligin son aylarında 8 ve 9. Ay bol bol hurma ye hamileliği çok güzel kolaylaştırıyormuş internetten araştır cnm zaten çok bilgi çıkıyo ama ilk aylar yeme son aylar yemelisin ilk aylar zararlı olabilirmiş

Doğumu kolaylaştırmak için hamileliligin son aylarında 8 ve 9. Ay bol bol hurma ye hamileliği çok güzel kolaylaştırıyormuş internetten araştır cnm zaten çok bilgi çıkıyo ama ilk aylar yeme son aylar yemelisin ilk aylar zararlı olabilirmiş
Sağol canım yerim rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin

Daha önce bunu iki kez basarmissin yine yapacaksın çatır çatır doguracaksin boyle boyle kendini rahatlat bacim sen zoru yaptın zaten bi kere bak hala hayattasin geçiyor bi şekilde o acılar yine gececek korkmak yok tam gaz cesaret toplaman gerek senin bizi rahatlatman gerek su durumda bak biz daha bitaneyi doguramadik kör cahil dolaniyoz ortada sn deneyimli tecrübeli bi annesin korkmak hic yakisiyormu sana...
Evet geçiyor o acılar ama doğurana kadar maf oluyor insan benim ilk dogumumda 1 gün ağrılı bir şekilde hastanede yattım ertesi gün aldılar yarım saatte doğurdum zor olmadı 2inci de açılma var dediler direk doğuma aldılar ve ben 2 buçuk saat o dogum masasında o pozisyonda yattım çok zor oldu çok canımı yaktılar o yüzden böyleyim şuan

Evet geçiyor o acılar ama doğurana kadar maf oluyor insan benim ilk dogumumda 1 gün ağrılı bir şekilde hastanede yattım ertesi gün aldılar yarım saatte doğurdum zor olmadı 2inci de açılma var dediler direk doğuma aldılar ve ben 2 buçuk saat o dogum masasında o pozisyonda yattım çok zor oldu çok canımı yaktılar o yüzden böyleyim şuan

Ah canım benim çok korkutmuslar seni.. Ama artik daha tecrubelisin değil mi.. Onların yanlışlarını bir kez gördün ikinci kez izin vermesin ve ilki gibi kolay bi doğumun olur... Olumsuz yaklaşma hic üstüne cekersin mazallah olumlu düşün olumlu olsun herşey.. Herkes bana korkmuyormusun diyor ve ben ne zaman biseyden korksam basıma en kötüsü gelir bilirim bu yüzden hic ama hic korkmuyorum.. Rabbim daha büyük dertler vermesin doğum bizim için çok tatlı bi aci ve katlanabildigimizde muhteşem bi ödülümüz olacak minik bebisimiz bizimle olacak..

Back