Öyle olcak mecburen adetim gecikince gidicem canım kan aldırmaktan da nefret ederim üffNe kadar erken öğrenirsen süreç o kadar zorlaşıyor söyleyeyim. Biz bu ay 1 defa korunmadan yumurtlama günüm haricinde birlikte olduk Rabbim işte nasip etmiş yumurtlama günüm şaşmış demek ki oldu. Adetim 1 gün geçince test yaptım 3 haftalık çıktı. 2 günde bir hastane gidip kan vermekten ne damarım kaldı ne yaşadığım stres beni benden aldı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum adet günün gelsin 1-2 gün geçsin kan tahlili yaptır canım
Öyle olcak mecburen adetim gecikince gidicem canım kan aldırmaktan da nefret ederim üff
Bgn bi test daha yaptım sabah bi yorum yapsana yaa. :)senin bariz belli ama korkma bak yarin guzel cikicak merak etmebanada haber et
Bgn bi test daha yaptım sabah bi yorum yapsana yaa. :)
Ay inanamıyorum ya :) inşallah canım neden %100 dedin peki ?%100 gebesin hayirli olsun
Ay inanamıyorum ya :) inşallah canım neden %100 dedin peki ?
Çizgi az daha koyu olduğu için artık annemlere fln haber verdik ay bi tuhaf duygu ya :) pazartesi kanıma baktırcam canm bgn 1 mayıs bi de hafta sonu giriyo araya ondancizgi baya koyu cikmis :) kan ver canim beta hcgne baktir
Çizgi az daha koyu olduğu için artık annemlere fln haber verdik ay bi tuhaf duygu ya :) pazartesi kanıma baktırcam canm bgn 1 mayıs bi de hafta sonu giriyo araya ondan
Hi hi hiii :)))
Yoktu inan ki iştahım açıktı tek. Amin canım teşkkürlerrAy canim cok sanslisin. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin.
Belirtin var miydi hic
Yoktu inan ki iştahım açıktı tek. Amin canım teşkkürlerr
Canım bence hamilesin. Adete iki üç gün kala benim de böyleydi:)Bu da benim testimmmm
Heyecandan her sayfaya gonderiyorum:)
İnşallah hevesimiz yarim kalmaz
Hi hi hiii :)))
hayırlı olsunn gozunuz aydınn ınan pek mutluu oldummm allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn suan durumun ne merak ettım senıCanım bence hamilesin. Adete iki üç gün kala benim de böyleydi:)
Sizce hamile miyim adetime üç gün var ve pembe silik çizgi görünüyor
Şans mı diyim ne diyim bizim ilk denemede oldu canım hiç öyle her gün de ilişkide değildik iki üç güne bir. Diyorlar ki adetin bittikten sonraki hafta çok yüksekmiş yumurtlama. Gerçi sen hepsini denemişsindir de. İnş olur yakın zmnda 6 haftalığım ben midem bulanıyohayırlı olsunn gozunuz aydınn ınan pek mutluu oldummm allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn suan durumun ne merak ettım senıbende 5 aydır denıyorumm bebıs ıcınn bana onerılerınn varmıı ınan dr gıttımm yumoslarım temız hormonlarım da ıı gun asırı durumu olmaya calısıyor daha neler yapayımm bılemedım artıkk
hayırlı olsunn gozunuz aydınn ınan pek mutluu oldummm allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn suan durumun ne merak ettım senıbende 5 aydır denıyorumm bebıs ıcınn bana onerılerınn varmıı ınan dr gıttımm yumoslarım temız hormonlarım da ıı gun asırı durumu olmaya calısıyor daha neler yapayımm bılemedım artıkk
Sagoll canim allhim hayirlissini versin onu yaptim yastik. Koydum ayagimida havay kalldirdim duvara sonrada yattim uyudum kalkmadim hic bu ayy illk defa bole yaptim hastalima 10gun var ama hayirlisi rabbim olmayanlara eevlat hamile olanlarda saglikkli kucaga almayi evladi olanlardaa raabbim uzunn omurler versinAdetten sonraki hafta sivinin cok geldigi gunlere ( genelde 12 14 16 18 diyorlar ) dikkat et.
Beline bi yarim saat yastik koy ve Sabaha kadar kalkma yataktan bence canim.
Gerisi takdir i ilahi
Bnm de 26 yaşım ve 9 aylık evliyim ne tesadüf ama ben hemen olsun istemedim korunduk hep.Sagoll canim allhim hayirlissini versin onu yaptim yastik. Koydum ayagimida havay kalldirdim duvara sonrada yattim uyudum kalkmadim hic bu ayy illk defa bole yaptim hastalima 10gun var ama hayirlisi rabbim olmayanlara eevlat hamile olanlarda saglikkli kucaga almayi evladi olanlardaa raabbim uzunn omurler versinbnde bole hernekaada dusunmesemde olnuyor isde 9aylikkda evliyim acele degilde yas 26diye birazda.