hamilelik

Öyle olcak mecburen adetim gecikince gidicem canım kan aldırmaktan da nefret ederim üff

Öyle olcak mecburen adetim gecikince gidicem canım kan aldırmaktan da nefret ederim üff

Bende hiç sevmem çünkü ince ve geride damarlarım her seferinde 1-2 seferde buluyorlar hep patlatıyorlar damarları En azından güzel bir şey için oluyor motive ediyorum kendimi

Çizgi az daha koyu olduğu için artık annemlere fln haber verdik ay bi tuhaf duygu ya :) pazartesi kanıma baktırcam canm bgn 1 mayıs bi de hafta sonu giriyo araya ondan

anladim canim p.tesi ye kadar baya yukselir zaten sen genede dikkat et agir is yapma kendini yorma bol bol dinlen

Canım bence hamilesin. Adete iki üç gün kala benim de böyleydi:)
hayırlı olsunn gozunuz aydınn ınan pek mutluu oldummm allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn suan durumun ne merak ettım senı bende 5 aydır denıyorumm bebıs ıcınn bana onerılerınn varmıı ınan dr gıttımm yumoslarım temız hormonlarım da ıı gun asırı durumu olmaya calısıyor daha neler yapayımm bılemedım artıkk

Şans mı diyim ne diyim bizim ilk denemede oldu canım hiç öyle her gün de ilişkide değildik iki üç güne bir. Diyorlar ki adetin bittikten sonraki hafta çok yüksekmiş yumurtlama. Gerçi sen hepsini denemişsindir de. İnş olur yakın zmnda 6 haftalığım ben midem bulanıyo

Adetten sonraki hafta sivinin cok geldigi gunlere ( genelde 12 14 16 18 diyorlar ) dikkat et.
Beline bi yarim saat yastik koy ve Sabaha kadar kalkma yataktan bence canim.
Gerisi takdir i ilahi

Adetten sonraki hafta sivinin cok geldigi gunlere ( genelde 12 14 16 18 diyorlar ) dikkat et.
Beline bi yarim saat yastik koy ve Sabaha kadar kalkma yataktan bence canim.
Gerisi takdir i ilahi
Sagoll canim allhim hayirlissini versin onu yaptim yastik. Koydum ayagimida havay kalldirdim duvara sonrada yattim uyudum kalkmadim hic bu ayy illk defa bole yaptim hastalima 10gun var ama hayirlisi rabbim olmayanlara eevlat hamile olanlarda saglikkli kucaga almayi evladi olanlardaa raabbim uzunn omurler versin bnde bole hernekaada dusunmesemde olnuyor isde 9aylikkda evliyim acele degilde yas 26diye birazda.

Bnm de 26 yaşım ve 9 aylık evliyim ne tesadüf ama ben hemen olsun istemedim korunduk hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…