hamilelik

Zaten sabah tekrar test alıp yapıcam :) kesin mi ya emin misin böyle silik çizgi çıkıp kan testinde hamile olmayan da oluyomuş inş hamişimdir :)
senin bariz belli ama korkma bak yarin guzel cikicak merak etme banada haber et

silik de olsa cizgi cikmis sonucta. Bi kacgun gectikten snra koyulasir ama sen koyulasmasini bekleme kan testi yaptir hemen bence :)

Bence bir an önce gidip kan testini yaptır. Kafanda acabalar olacağı için zaten yüksek ihtimalle gecikeceksin. Daha çok strese girmemiş olursun böylece :)

Bgn yarın kan vermeye gitmek istiyorum eşim adetin geciksin öyle gidelim diyo iki gün kaldı adete de ama ben merak içindeyim

Ne kadar erken öğrenirsen süreç o kadar zorlaşıyor söyleyeyim. Biz bu ay 1 defa korunmadan yumurtlama günüm haricinde birlikte olduk Rabbim işte nasip etmiş yumurtlama günüm şaşmış demek ki oldu. Adetim 1 gün geçince test yaptım 3 haftalık çıktı. 2 günde bir hastane gidip kan vermekten ne damarım kaldı ne yaşadığım stres beni benden aldı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum adet günün gelsin 1-2 gün geçsin kan tahlili yaptır canım

Bence bir an önce gidip kan testini yaptır. Kafanda acabalar olacağı için zaten yüksek ihtimalle gecikeceksin. Daha çok strese girmemiş olursun böylece :)
Sağlık ocağına gittim adam kesin sonuç olsun diye adetim geciktikten sonra gel dedi ta 8 mayısta çizgileri görünce %80 hamilesin dedi ooo daha on gün bekle işin yoksa adetim hiç gecikmez benim iki gün sonra gelmezse kendim direk teşhis koyucam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…