hamilelik

Bnm de 26 yaşım ve 9 aylık evliyim ne tesadüf ama ben hemen olsun istemedim korunduk hep.
ayy ne guzel tesaduff canm bneımm bızdee ılkk 3 ay korundukk sonrada dısarıyıda duyunca gozum korktu akısına bıraktıkk ne zaman olursa dıye hanı yumurtalarımm calıssın dıyee brazda dua et ne olursunn bebısımm olsunn melegımm olsunn:KK61::KK61::KK61:

ayy ne guzel tesaduff canm bneımm bızdee ılkk 3 ay korundukk sonrada dısarıyıda duyunca gozum korktu akısına bıraktıkk ne zaman olursa dıye hanı yumurtalarımm calıssın dıyee brazda dua et ne olursunn bebısımm olsunn melegımm olsunn:KK61::KK61::KK61:

Allah gönlüne göre versin cnm ne zamandır istiyorsunuz peki

Allah gönlüne göre versin cnm ne zamandır istiyorsunuz peki
Canimm yeni gordumm biz 6aya girdikk isde ama bu ayda imudum yok cok hastayim hastanemereen cikamadim yogunumda eltim dogum yapti ona kostur buna kostur sonun da hastanelik oldum simdi cok kotu yatiyorum

Canim yeni gordum yazini bu hafta hastanelerden cikamadim bn ama sonunda hasta olldum hic halim yok bogazim sisdi nefes alamz oldum 6aya girdik isde ama bu ayda umudum hic yok

Uzulme cnm olsun hem dinlen biraz stresin gecsin bi dahaki aya olyr kismerse Allah in izniyle

canlarımm bnm yarınn hastalıgımınn ılk gunu olacak ama hasta olacak gıbı durumum yokk hıccokk hastayım ıkı tane antıbıyotıkk bır agrı kesıcı kullanıyorum ve oksuruk surubu ılave bebişş de olmadı bu ay yıne pazar gunu dr gıttıkk kantestıde verdıkk bebıs yok dedı dr cokk agladımm uzuldumm orta kulak ıltıhabıda gecırıyorumm ilacları dr yınede gebelık ıcın kullanılandan verdıı ama antıbıyotıklerım bırı SULCİD 750 ML DİGERİ AZİTRO 250 MG BUNLAR ACABA GECIKME YAPARMI YADA ETKILERMIII GEC DOLLENME OLURSAMDA BILEN DUYAN VARMII

Kızlar merhaba foruma yeni üye oldum. Gebelik testini adetten önce yapınca mı öyle silik çıkıyor. Adetime 2 gün var. Ama bu ayki belirtilerim bana farklı geliyor. Test yapmak için sabırsızlanıyorum. Bir yandan da hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum :KK43:

Kızlar merhaba foruma yeni üye oldum. Gebelik testini adetten önce yapınca mı öyle silik çıkıyor. Adetime 2 gün var. Ama bu ayki belirtilerim bana farklı geliyor. Test yapmak için sabırsızlanıyorum. Bir yandan da hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum :KK43:

Cnm adet gunu gelmeden yapilan erken gebelik testleri var. Onlar 15-20lira falan oluyor. Adet gununden bir hafta oncesine kadar varsa sonuc cikiyor. Onu dene istersen. Adetine iki gun kalmus onlarda mutlaka cikar. Umarim gonlune gore olur

Teşekkür ederim zeyzey. Normal gebelik testi almıştım bu sabah yaptım ama sonuç negatif çıktı. Çok umutlanmayacağım artık. Zaten ilk denememizdi. Hayırlısı artık...

Teşekkür ederim zeyzey. Normal gebelik testi almıştım bu sabah yaptım ama sonuç negatif çıktı. Çok umutlanmayacağım artık. Zaten ilk denememizdi. Hayırlısı artık...

Tatlim belirtin varsa eger adet olmazsan bikacgun sonra tekrarla testi. Ben de adetten iki gun once bi test yaptim negatif cikmisti. Hayirlisi olsun insallah cnm

Kızlarrrr evde yaptığım 3 tane silik çıkan teste dayanarak kendimi hamile ilan ediyorum :KK48: gecikmenin 2. Günü ve 3. İkinci çizgi baya baya silikti, bugün gün içinde tekrarladım testi (sabah ilk idrar ile değil yani) daha koyu çıktı. Bu arada bugün gecikmenin 5. Günüydü herhalde 3 testtr yanılıyor olamaz değil mi?

Kızlarrrr evde yaptığım 3 tane silik çıkan teste dayanarak kendimi hamile ilan ediyorum :KK48: gecikmenin 2. Günü ve 3. İkinci çizgi baya baya silikti, bugün gün içinde tekrarladım testi (sabah ilk idrar ile değil yani) daha koyu çıktı. Bu arada bugün gecikmenin 5. Günüydü herhalde 3 testtr yanılıyor olamaz değil mi?

Olmus olmus hayirli olsun, yoksa hic cikmiyor zaten. Varsa silik de olsa illaki cikiyor. Tebrik ederim canim :))

X