ayy ne guzel tesaduff canm bneımm bızdee ılkk 3 ay korundukk sonrada dısarıyıda duyunca gozum korktu akısına bıraktıkk ne zaman olursa dıye hanı yumurtalarımm calıssın dıyee brazda dua et ne olursunn bebısımm olsunn melegımm olsunnBnm de 26 yaşım ve 9 aylık evliyim ne tesadüf ama ben hemen olsun istemedim korunduk hep.
ayy ne guzel tesaduff canm bneımm bızdee ılkk 3 ay korundukk sonrada dısarıyıda duyunca gozum korktu akısına bıraktıkk ne zaman olursa dıye hanı yumurtalarımm calıssın dıyee brazda dua et ne olursunn bebısımm olsunn melegımm olsunn
Canimm yeni gordumm biz 6aya girdikk isde ama bu ayda imudum yok cok hastayim hastanemereen cikamadim yogunumda eltim dogum yapti ona kostur buna kostur sonun da hastanelik oldum simdi cok kotu yatiyorumAllah gönlüne göre versin cnm ne zamandır istiyorsunuz peki
Canim yeni gordum yazini bu hafta hastanelerden cikamadim bn ama sonunda hasta olldum hic halim yok bogazim sisdi nefes alamz oldum 6aya girdik isde ama bu ayda umudum hic yokAllah gönlüne göre versin cnm ne zamandır istiyorsunuz peki
Canim yeni gordum yazini bu hafta hastanelerden cikamadim bn ama sonunda hasta olldum hic halim yok bogazim sisdi nefes alamz oldum 6aya girdik isde ama bu ayda umudum hic yok
Kızlar merhaba foruma yeni üye oldum. Gebelik testini adetten önce yapınca mı öyle silik çıkıyor. Adetime 2 gün var. Ama bu ayki belirtilerim bana farklı geliyor. Test yapmak için sabırsızlanıyorum. Bir yandan da hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
Teşekkür ederim zeyzey. Normal gebelik testi almıştım bu sabah yaptım ama sonuç negatif çıktı. Çok umutlanmayacağım artık. Zaten ilk denememizdi. Hayırlısı artık...
Kızlarrrr evde yaptığım 3 tane silik çıkan teste dayanarak kendimi hamile ilan ediyorumgecikmenin 2. Günü ve 3. İkinci çizgi baya baya silikti, bugün gün içinde tekrarladım testi (sabah ilk idrar ile değil yani) daha koyu çıktı. Bu arada bugün gecikmenin 5. Günüydü herhalde 3 testtr yanılıyor olamaz değil mi?
Teşekkürlerrr :)Olmus olmus hayirli olsun, yoksa hic cikmiyor zaten. Varsa silik de olsa illaki cikiyor. Tebrik ederim canim :))