Hamilelik

Merhaba arkadaslar acaba cinsel birlesimde kadin ustteyken esi bosalirsa iceriye vede sirt ustu yatip ayaklarini 20 dk yarim saat kadar havada tutarsa hamile kalma sansi olabilirmi...esinle o sekilde olabiliyorum sertlesmesi zor oluyor diye...
Olacagi varsa her turlu olur merak etme. Kuzenimin esi geri cekilmeyi planlarken hesaplama hatasi yapip icine bosalmis. Kuzenim cocuk istemedigi icin aninda kalkip yarim saat ziplamis hemen arkasindan sucak dusa falan girmis ama bingo cocuk suan 4 yasinda

Allah bagislasinBoylesine yasanilanlar bana umut veriyor haklisiniz her sey olacagina...esimden sebeb ben ustteyken oldu hemen sirt ustu yattim.bekledim vesayre..bi kac gun oldu diyorum bi ihtimal oluverir ..yoksada tedaviye devam

Arastirdigimda ayaklari 20 dk havada tutun vesayre yazip duruyor..insann akli kariaiyor..aynen her sey olacagina
Doktorlarin videolarini izleyin, onlarin hesaplarini takip edin. Kaynağınız bilim olsun yalnizca. Dr. Erhan Karaalp, Dr. Zahide Küçük instagramda cok faydali icerikler paylasiyorlar. Dr. Banu Çiftçi, Dr. Kağan Kocatepe youtubeda cok faydali videolar paylasiyorlar. Takip edebilirsiniz.

Arastirdigimda ayaklari 20 dk havada tutun vesayre yazip duruyor..insann akli kariaiyor..aynen her sey olacagina
Aylardır ayakları havada tuttum üst üste ilişkiye girdik vs.. tutmadı. Sadece bu ay tek gece ilişkiye girdik hiç ayak falanda kaldırmadım tuttu. O kadar uğraştığım aylar olmadı bende onlar geliceği zamanı kendi seçiyor diye düşünüyorum. Rabbim en yakın zamanda gebelik nasip etsin

Tesekkur ederim izleyecegim

Her sey nasip hakikatenRabbim saglicakla kucaginiza almaui naaip etsin tek skntim ben ustteyken olmasi iliskinin...olur mu olmaz mi ..insallah agzinizin duasi

Merhaba arkadaslar acaba cinsel birlesimde kadin ustteyken esi bosalirsa iceriye vede sirt ustu yatip ayaklarini 20 dk yarim saat kadar havada tutarsa hamile kalma sansi olabilirmi...esinle o sekilde olabiliyorum sertlesmesi zor oluyor diye...
Biz de öyle yapmıştık yumurtlama zamanlarınızda biraz özen gösterebilirsiniz bu konuya. Diğer zamanlarda çok çabalamanıza gerek yok bence

Sertleşme problemini de en kısa zamanda çözersiniz inşallah.

Yumurtalama zamanimdi ole oldu siz o sekilde olup amile kaldiniz mi peki...insallah canim doktora gittik ilaclar verdi..arttirici sertlestirici bakalim hayirlisi

Yumurtalama zamanimdi ole oldu siz o sekilde olup amile kaldiniz mi peki...insallah canim doktora gittik ilaclar verdi..arttirici sertlestirici bakalim hayirlisi
Hamile kaldım tabi ki ama bacaklarımı havaya kaldırmanın etkisi nedir onu ben de bilemiyorum. Biz denedik takdiri Allaha bıraktık

Sirta yastik koyup ayaklar havada 20 dk beklenmeli deniliuor..sperm daha kolay ulasirmis rahme o acidan...tabi rabbim ne yazdiysa o....insallah bebis sahibi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…