- 5 Ocak 2022
- 953
- 1.710
Olacagi varsa her turlu olur merak etme. Kuzenimin esi geri cekilmeyi planlarken hesaplama hatasi yapip icine bosalmis. Kuzenim cocuk istemedigi icin aninda kalkip yarim saat ziplamis hemen arkasindan sucak dusa falan girmis ama bingo cocuk suan 4 yasindaMerhaba arkadaslar acaba cinsel birlesimde kadin ustteyken esi bosalirsa iceriye vede sirt ustu yatip ayaklarini 20 dk yarim saat kadar havada tutarsa hamile kalma sansi olabilirmi...esinle o sekilde olabiliyorum sertlesmesi zor oluyor diye...
Allah bagislasinOlacagi varsa her turlu olur merak etme. Kuzenimin esi geri cekilmeyi planlarken hesaplama hatasi yapip icine bosalmis. Kuzenim cocuk istemedigi icin aninda kalkip yarim saat ziplamis hemen arkasindan sucak dusa falan girmis ama bingo cocuk suan 4 yasinda
Hakkinizda hayirlisi olsun insallahAllah bagislasinBoylesine yasanilanlar bana umut veriyor haklisiniz her sey olacagina...esimden sebeb ben ustteyken oldu hemen sirt ustu yattim.bekledim vesayre..bi kac gun oldu diyorum bi ihtimal oluverir ..yoksada tedaviye devam
Arastirdigimda ayaklari 20 dk havada tutun vesayre yazip duruyor..insann akli kariaiyor..aynen her sey olacaginaSpermler hareketli hücrelerdir. Ayaginizi kaldırmasaniz da o gider yolunu bulur.
Doktorlarin videolarini izleyin, onlarin hesaplarini takip edin. Kaynağınız bilim olsun yalnizca. Dr. Erhan Karaalp, Dr. Zahide Küçük instagramda cok faydali icerikler paylasiyorlar. Dr. Banu Çiftçi, Dr. Kağan Kocatepe youtubeda cok faydali videolar paylasiyorlar. Takip edebilirsiniz.Arastirdigimda ayaklari 20 dk havada tutun vesayre yazip duruyor..insann akli kariaiyor..aynen her sey olacagina
Aylardır ayakları havada tuttum üst üste ilişkiye girdik vs.. tutmadı. Sadece bu ay tek gece ilişkiye girdik hiç ayak falanda kaldırmadım tuttu. O kadar uğraştığım aylar olmadı bende onlar geliceği zamanı kendi seçiyor diye düşünüyorum. Rabbim en yakın zamanda gebelik nasip etsinArastirdigimda ayaklari 20 dk havada tutun vesayre yazip duruyor..insann akli kariaiyor..aynen her sey olacagina
Tesekkur ederim izleyecegimDoktorlarin videolarini izleyin, onlarin hesaplarini takip edin. Kaynağınız bilim olsun yalnizca. Dr. Erhan Karaalp, Dr. Zahide Küçük instagramda cok faydali icerikler paylasiyorlar. Dr. Banu Çiftçi, Dr. Kağan Kocatepe youtubeda cok faydali videolar paylasiyorlar. Takip edebilirsiniz.
Her sey nasip hakikatenAylardır ayakları havada tuttum üst üste ilişkiye girdik vs.. tutmadı. Sadece bu ay tek gece ilişkiye girdik hiç ayak falanda kaldırmadım tuttu. O kadar uğraştığım aylar olmadı bende onlar geliceği zamanı kendi seçiyor diye düşünüyorum. Rabbim en yakın zamanda gebelik nasip etsin
Biz de öyle yapmıştıkMerhaba arkadaslar acaba cinsel birlesimde kadin ustteyken esi bosalirsa iceriye vede sirt ustu yatip ayaklarini 20 dk yarim saat kadar havada tutarsa hamile kalma sansi olabilirmi...esinle o sekilde olabiliyorum sertlesmesi zor oluyor diye...
Hamile kaldım tabi ki ama bacaklarımı havaya kaldırmanın etkisi nedir onu ben de bilemiyorum. Biz denedik takdiri Allaha bıraktıkYumurtalama zamanimdi ole oldusiz o sekilde olup amile kaldiniz mi peki...insallah canim doktora gittik ilaclar verdi..arttirici sertlestirici bakalim hayirlisi