Hamilelik

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
985
366
Merhaba arkadaslar acaba cinsel birlesimde kadin ustteyken esi bosalirsa iceriye vede sirt ustu yatip ayaklarini 20 dk yarim saat kadar havada tutarsa hamile kalma sansi olabilirmi...esinle o sekilde olabiliyorum sertlesmesi zor oluyor diye...

Merhaba arkadaslar acaba cinsel birlesimde kadin ustteyken esi bosalirsa iceriye vede sirt ustu yatip ayaklarini 20 dk yarim saat kadar havada tutarsa hamile kalma sansi olabilirmi...esinle o sekilde olabiliyorum sertlesmesi zor oluyor diye...
Öyle havaya kalkmaya vs gerek yok bile ı o pozisyonda da hamile kalınabilir

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum

Tabi bazi pozisyonlar daha kolay olabiliyor..esimden sebeb o sekilde birliktelik oldu..insallah bir seyler oluverir

Bu kadar negatif sonuca rağmen neden korktunuz ki?

Sadece bir kere korunmadan ilişki yaşadık eşimle. Onda da gebe kaldım. Ben üstteydim ve hemen saniyesinde kalkıp tuvalete ve banyoya girdim hepsi hemen dışarıya gitsin diye. Olacağı varsa her türlü olur yani

Sadece bir kere korunmadan ilişki yaşadık eşimle. Onda da gebe kaldım. Ben üstteydim ve hemen saniyesinde kalkıp tuvalete ve banyoya girdim hepsi hemen dışarıya gitsin diye. Olacağı varsa her türlü olur yani
Kesinlikle rabbim ne yazdiysa kadere onlari yasioruz...o ladar seyler yaziliuorki .okadar da bebek istiyorm ki insan caresiz kalior...rabbim insallah saglicakla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin

Kesinlikle rabbim ne yazdiysa kadere onlari yasioruz...o ladar seyler yaziliuorki .okadar da bebek istiyorm ki insan caresiz kalior...rabbim insallah saglicakla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin
Amin . Siz kafanızı rahatlatın . Odak noktanızı değiştirin. O zaman her şey daha kolay olacak. Size de en kısa zamanda nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…