Aile Planlaması hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
zevk suyu vajinaya temas etti ama boşalma esnasında vajina bölgesine herhangi bir temas olmadı. Yalnızca zevk suyu deydi canım
Vajinanın tamamen içine girmiş olsa tamam ama gel gorki korunan insanlar bile hamile kalıyor rabbim blir bnu ama tereddüt etme bence adet zamanını bekle

Sürtünmekten artık vazmıgeçseniz bak bu stres Prolaktini yükseltir sonra istesen de hamile kalamazsın

hap kullanmissin bisey olmaz ama adet gecikmesi olabilir birsey sorucam ya norlevo hala satiliormu elladan baska yok die biliorm oda pahali ya...aklima takildida..
birde zevksuyunda dol vardir cok dogru ama bir turlu zevksuyundan hamile kaldim arkadaslarrr die başlık açani goremedim ne hikmetse

Norlevoyu bilmiyorum canım, Ella dışında dün ertes72 ile karşılaştım.

siz niye sürekli sürtünüyosunuz ateşi keşfetmek için mi? adam gibi korunsanıza kaçtır hamile miyim hamile miyim diye konu açıp duruyosunuz.Yapıp yapıp ertesi gün hapı alıp konu açıyosunuz ayrıca kayınvalideniz iyidir umarım sldkfnsdfnk

Canım sanane, o kadar cinsellik konusu altında iştahsızlığın var ise girme bu portallara, okuma başlıkları. Duyarlı veya anlayışlı olan insanlar yukarda gördüğün gibi fikirlerini yazıyor. Herkesin özel hayatı, bundan cidden SANANE. Ayrıca, kimin ne derdi var sen bilemezsin, seni de ilgilendirmez. Müslüman bir ülke de yaşıyorsun diye cinselliği ayıplama, gözünü aç etrafa bak. Kayınvalidem konusuna da gelince, insanların sağlık konusu ile dalga geçilmez, rastgele klavyenin düğmelerine basılmaz, edebini öğren de öyle gel burada konuş. Ahlak denilen bir şey var, ki seninde bunu hiç alamadığın çok belli.

Aradan zaman geçmiş haddim değil biliyorum ama eski konularınıza da baktım 2 3 defa aynı.sekilde konu açmış ertesi hapından sürtünme ilişkisinden bahsetmişsiniz niye bunu kendinize yapıyorsunuz o stresi kendinize neden yasatiyorsunuz? Partneriniz korunsun daha etkili olur ve içiniz rahat olur hemde enfeksiyondan da korunmuş olursunuz

Canım eczanaye gittiğimde eczacı ella verdi sandım ama ertes72 olduğunu sonradan farkettim. Endişem ella daha kuvvetli bir ilaç olduğu için ertes72 kullanmak ne kadar doğru diye tereddütte kaldım
Merhaba, eczacı doğum kontrol hapını da istesek verebiliyor mu yoksa reçeteyle falan mı alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…