Vajinanın tamamen içine girmiş olsa tamam ama gel gorki korunan insanlar bile hamile kalıyor rabbim blir bnu ama tereddüt etme bence adet zamanını beklezevk suyu vajinaya temas etti ama boşalma esnasında vajina bölgesine herhangi bir temas olmadı. Yalnızca zevk suyu deydi canım
Sürtünmekten artık vazmıgeçseniz bak bu stres Prolaktini yükseltir sonra istesen de hamile kalamazsınmadem bu kadar telaşlanıyorsunuz sürtünmeden sevişin, bide öyle deneyin.
Gebelik ihtimali var mıdır? Acil
Kızlar merhaba. Benim 7 Ekim tarihinde sürtünme yoluyla ilişkim oldu, boşalma esnasında erkek arkadaşım geri çekildi ama vajina kısmına gelmediğinde emin olmadığımdan dolayı 2 saat içerisinde ella ertesi gün hapı kullandım ve 8 ekim tarihinde adet oldum. Bu ay ise 5 Ekim tarihinde yine adetimi...www.kadinlarkulubu.com
kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Herkese merhaba ilk önce, bilgisi iyi olan arkadaşlardan destek istiyorum. Benim Aralık ayında sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu ve boşalma esnasında geri çekilme oldu. Her ihtimale karşı 24 saat dolmadan ella kullandım, ocak ayında idrar testi yaptım negatif çıktı ve Şubat 27’sinde de...www.kadinlarkulubu.com
Kızlaaar bilginize ihtiyacım var
Herkese merhaba ilk önce. Benim aralık ayında bir ilişkim oldu ve orgazm esnasında geri çekilme oldu, 24 saat dolmadan ella kullandım. 3 kere test yaptım negatif, 2 kere betahcg değerine baktırdım 0.100 çıktı her ikiside. Normal de benim anemi rahatsızlığım var ama adetimde de çok gecikme...www.kadinlarkulubu.com
Ee ne dememizi bekliyorsunzevk suyu vajinaya temas etti ama boşalma esnasında vajina bölgesine herhangi bir temas olmadı. Yalnızca zevk suyu deydi canım
hap kullanmissin bisey olmaz ama adet gecikmesi olabilir birsey sorucam ya norlevo hala satiliormu elladan baska yok die biliorm oda pahali ya...aklima takildida..merhaba, erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, vajina içerisine herhangi bir temas olmadı ancak zevk suyu ve boşalma esnasında ki temastan 1 saat geçmeden ertes72 kullandım. Adet günüme 8 gün var ama bu ilaç etkili midir? Bi gebelik söz konusu olur mu?
off o neydı yaaHenüz kıvılcım çıkamadıysa demek ki.
Norlevoyu bilmiyorum canım, Ella dışında dün ertes72 ile karşılaştım.hap kullanmissin bisey olmaz ama adet gecikmesi olabilir birsey sorucam ya norlevo hala satiliormu elladan baska yok die biliorm oda pahali ya...aklima takildida..
birde zevksuyunda dol vardir cok dogru ama bir turlu zevksuyundan hamile kaldim arkadaslarrr die başlık açani goremedim ne hikmetse
kac para o acaba yine pahalimi kiNorlevoyu bilmiyorum canım, Ella dışında dün ertes72 ile karşılaştım.
64 lira verdim canım ama nasıl bir ilaç olduğunu bilmiyorum. Etkili midir? Sen biliyor musun?kac para o acaba yine pahalimi ki
etkilirde 72 saat icinde ictiginde sikinti yasamazsn korkma swdece adtletin gecikebilir endiselenme okdr64 lira verdim canım ama nasıl bir ilaç olduğunu bilmiyorum. Etkili midir? Sen biliyor musun?
Anladım canım, çok teşekkür ederimetkilirde 72 saat icinde ictiginde sikinti yasamazsn korkma swdece adtletin gecikebilir endiselenme okdr
Canım sanane, o kadar cinsellik konusu altında iştahsızlığın var ise girme bu portallara, okuma başlıkları. Duyarlı veya anlayışlı olan insanlar yukarda gördüğün gibi fikirlerini yazıyor. Herkesin özel hayatı, bundan cidden SANANE. Ayrıca, kimin ne derdi var sen bilemezsin, seni de ilgilendirmez. Müslüman bir ülke de yaşıyorsun diye cinselliği ayıplama, gözünü aç etrafa bak. Kayınvalidem konusuna da gelince, insanların sağlık konusu ile dalga geçilmez, rastgele klavyenin düğmelerine basılmaz, edebini öğren de öyle gel burada konuş. Ahlak denilen bir şey var, ki seninde bunu hiç alamadığın çok belli.siz niye sürekli sürtünüyosunuz ateşi keşfetmek için mi? adam gibi korunsanıza kaçtır hamile miyim hamile miyim diye konu açıp duruyosunuz.Yapıp yapıp ertesi gün hapı alıp konu açıyosunuzayrıca kayınvalideniz iyidir umarım sldkfnsdfnk
Canım sanane, o kadar cinsellik konusu altında iştahsızlığın var ise girme bu portallara, okuma başlıkları. Duyarlı veya anlayışlı olan insanlar yukarda gördüğün gibi fikirlerini yazıyor. Herkesin özel hayatı, bundan cidden SANANE. Ayrıca, kimin ne derdi var sen bilemezsin, seni de ilgilendirmez. Müslüman bir ülke de yaşıyorsun diye cinselliği ayıplama, gözünü aç etrafa bak. Kayınvalidem konusuna da gelince, insanların sağlık konusu ile dalga geçilmez, rastgele klavyenin düğmelerine basılmaz, edebini öğren de öyle gel burada konuş. Ahlak denilen bir şey var, ki seninde bunu hiç alamadığın çok belli.
Merhaba, eczacı doğum kontrol hapını da istesek verebiliyor mu yoksa reçeteyle falan mı alınıyorCanım eczanaye gittiğimde eczacı ella verdi sandım ama ertes72 olduğunu sonradan farkettim. Endişem ella daha kuvvetli bir ilaç olduğu için ertes72 kullanmak ne kadar doğru diye tereddütte kaldım
istesen verirr receteye gerek yok ama doktorda dogru hapi yazar sana uygun olanini o ayri tabikiMerhaba, eczacı doğum kontrol hapını da istesek verebiliyor mu yoksa reçeteyle falan mı alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?