Anlattığın gibi ise imkansız canm bir mucize olmaz isemerhaba, erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, vajina içerisine herhangi bir temas olmadı ancak zevk suyu ve boşalma esnasında ki temastan 1 saat geçmeden ertes72 kullandım. Adet günüme 8 gün var ama bu ilaç etkili midir? Bi gebelik söz konusu olur mu?
Zevk suyu ile hamile kalan varmı diye dinlemeye geldim
Mucizelere inanırımmerhaba, erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, vajina içerisine herhangi bir temas olmadı ancak zevk suyu ve boşalma esnasında ki temastan 1 saat geçmeden ertes72 kullandım. Adet günüme 8 gün var ama bu ilaç etkili midir? Bi gebelik söz konusu olur mu?
vajına dısında sperm yasamaz. kısa surede ölur. vajına gırısıne bosalma olursa bazı durumlarda hamılelık olusur. zevk suyunda da sperm vardır evet hamıle bırakır lakın vajına ıcındeyken.. her yıl surtunmeydı bulaşıklıktı hamıle kalmaktan korkup stres yapıp buraya gelmek yerıne bu ısı korunarak yapmanız daha mantıklı ^^merhaba, erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişkiye girdik, vajina içerisine herhangi bir temas olmadı ancak zevk suyu ve boşalma esnasında ki temastan 1 saat geçmeden ertes72 kullandım. Adet günüme 8 gün var ama bu ilaç etkili midir? Bi gebelik söz konusu olur mu?
Zevk suyunun içerisinde de az miktarda da olsa döl olduğunu bilmiyorsunuz sanırım
Ama böyle birşey büyük bir mucize sankiMucizelere inanırım
Canım eczanaye gittiğimde eczacı ella verdi sandım ama ertes72 olduğunu sonradan farkettim. Endişem ella daha kuvvetli bir ilaç olduğu için ertes72 kullanmak ne kadar doğru diye tereddütte kaldımAnlattığın gibi ise imkansız canm bir mucize olmaz ise
Henüz kıvılcım çıkamadıysa demek ki.Sevisseniz de rahatlasak. Yillardir surtunuyorsunuz, ne demekse!
Zevk suyu vajinana temas etti mi? Egerki normal bir ilişki degl surtunme ise ve vajinana herhangi birşey bulasmadysa erkekde kendinden eminse birşey yoktur tereddüt etme benceCanım eczanaye gittiğimde eczacı ella verdi sandım ama ertes72 olduğunu sonradan farkettim. Endişem ella daha kuvvetli bir ilaç olduğu için ertes72 kullanmak ne kadar doğru diye tereddütte kaldım
ellası erts ı farketmez 72 saat hapı dıye gecerler. ılıskının ardından kullanılması yuzde99 larda koruma saglarken 72 saatte yude 70 falan belkı o bıle deıl.Canım eczanaye gittiğimde eczacı ella verdi sandım ama ertes72 olduğunu sonradan farkettim. Endişem ella daha kuvvetli bir ilaç olduğu için ertes72 kullanmak ne kadar doğru diye tereddütte kaldım
Büyük mucizelerede inanırımAma böyle birşey büyük bir mucize sanki
Henüz kıvılcım çıkamadıysa demek ki.
zevk suyu vajinaya temas etti ama boşalma esnasında vajina bölgesine herhangi bir temas olmadı. Yalnızca zevk suyu deydi canımZevk suyu vajinana temas etti mi? Egerki normal bir ilişki degl surtunme ise ve vajinana herhangi birşey bulasmadysa erkekde kendinden eminse birşey yoktur tereddüt etme bence
1 saat geçmeden ertes72 saat kullandım canımmellası erts ı farketmez 72 saat hapı dıye gecerler. ılıskının ardından kullanılması yuzde99 larda koruma saglarken 72 saatte yude 70 falan belkı o bıle deıl.
Birşey yoktur diye tahmin ediyor ve düşünüyorum. Ama bir mucize olarak sevk suyu ile biraz olsun boşalma yaşandıysa ihtimal olablr ama korkma bence birşey yokzevk suyu vajinaya temas etti ama boşalma esnasında vajina bölgesine herhangi bir temas olmadı. Yalnızca zevk suyu deydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?