• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
27
Arkadaşlar çarşamba günü test yaptırdım kan 73 çıktı bugün tekrar yaptırdım 79 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi bu ne arkadaş yaşayan veya bilen var mı bugün adetimin 13.günü kendim evde test yaptım artık iki çizgide çıkıyor acaba geç döllenmeye veya dış gebelik mi

az artış göstermiş normal de iki katına çıkmalı ama

Arkadaşlar çarşamba günü test yaptırdım kan 73 çıktı bugün tekrar yaptırdım 79 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi bu ne arkadaş yaşayan veya bilen var mı bugün adetimin 13.günü kendim evde test yaptım artık iki çizgide çıkıyor acaba geç döllenmeye veya dış gebelik mi
Az artmış beta hcg dış gebelik ihtimali olabilir dikkat edin ihmal etmeyin doktora gitmeyi

2 günde 140 150 civarı olmalı idi diye biliyorum ama çoğu doktorda 2 günde 2 kat artmasa da yüzde 55 60 artması da normaldir diyor

Gidiyorum şuan doktorun kontrolündeyim 1 hafta sonra tekrar gidcem duruma göre bana dicek

Back