Geç döllenme

Can
Canım sonucun ne oldu bende yarın idrar testi yapcam inenin 15. Günü olcak yarın bugunde regl gunumdu regl olmadım
Tekrar verdim 10.67 çıktı sonucum iki gün sonra tekrarladım düştü değerim kimyasal gebelikmiş. Şuan regli oldum zaten 4. Günümdeyim. Sizin çıktı mı sonuçlarınız

Klomen kullanmıştım canım ama pişman oldum şuan ara verdim tedavi felan istemiyorum vücut bu ilaçlarla alt üst oluyor klomendi femarada
Bende aynı durumdayım. Normalde yarın başlamam gerekiyor başlamiycam bir süre ara vermek istiyorum. Ağır ilaçlar kolay değil çok haklısın

Bende aynı durumdayım. Normalde yarın başlamam gerekiyor başlamiycam bir süre ara vermek istiyorum. Ağır ilaçlar kolay değil çok haklısın
Aynen canım bn reglim ikinci günündeyim normalde hemen olurum kanamamda yeteri kadar olur ama busefer çok zor sokuldum hep ilaçlar yüzünden o yüzden ara verdim bı bakarsın ummadığın anda olur

Klomen kullanmıştım canım ama pişman oldum şuan ara verdim tedavi felan istemiyorum vücut bu ilaçlarla alt üst oluyor klomendi femarada
Seninle tanismadik arada konularda denk geliyoruz ama bana o kadar icten tatli geliyorsun ki

Uzun yorucu yipratici sureclerden bende gectim
Hatta agustosta kontrol olup ekim ayi adetiyle tup bebek raporu cikarmak icin igneli yumurta buyutmeye gececektik onu bile reddetmistim psikojim artik yoruldu yipranmistim
Dedim dursun 1 sene daha istemiyorum
Eylul ayinda adet oldum ekim ayi da geldi adetime 3 gun vardi anlik his mi desem nasil oldu anlamadim test yaptim pozitif kan verdim 230 sok oldum herseyi biraktigimin 2.ayi ben bunu nasil yasadim diye oyle dusunup durdum
Birak canim vucudun dinlensin inan cok iyi geliyor
O kadar tatli birisinki insallah ettigin duani yasarken bulursun kendini ♥️🤲🏼

Seninle tanismadik arada konularda denk geliyoruz ama bana o kadar icten tatli geliyorsun ki

Uzun yorucu yipratici sureclerden bende gectim
Hatta agustosta kontrol olup ekim ayi adetiyle tup bebek raporu cikarmak icin igneli yumurta buyutmeye gececektik onu bile reddetmistim psikojim artik yoruldu yipranmistim
Dedim dursun 1 sene daha istemiyorum
Eylul ayinda adet oldum ekim ayi da geldi adetime 3 gun vardi anlik his mi desem nasil oldu anlamadim test yaptim pozitif kan verdim 230 sok oldum herseyi biraktigimin 2.ayi ben bunu nasil yasadim diye oyle dusunup durdum
Birak canim vucudun dinlensin inan cok iyi geliyor
O kadar tatli birisinki insallah ettigin duani yasarken bulursun kendini ♥️🤲🏼
Ayyy canım benim Allah razı olsun o senin tatlılığın kalbinin güzelliği ❤️haklısın inan kafada bitince belki biseyler olur çünkü bu ilaçtır inedir hem maddi hem manevi insanı yoruyor bir ilaç ineğe umut bağladım oda vücudumu alt üst etti adetim gecikti az oldum strese soktu en iyisi herşeyi akışına bırakmak canım vardır elbet Rabbimin bir bildiği

Kızlar ben dün kan verdim sonuç 840 çıktı yükselmiş dua edin inşallah güzel şekilde artar bebeği ve keseyi görürüz
Merhaba ben 3 günlük gecikmeyle gidip kan verdim 36 çıktı bir doktorla falan görüşmedim kesin kimyasal nasılsa kanamam başlar dedim ama takip mi etmeliyim bu yazdıklarınız umut oldu

Merhaba ben 3 günlük gecikmeyle gidip kan verdim 36 çıktı bir doktorla falan görüşmedim kesin kimyasal nasılsa kanamam başlar dedim ama takip mi etmeliyim bu yazdıklarınız umut oldu
Merhaba kalbinizi temiz tutun inşallah sizinki de güzel bir şekilde yükselir sağlık ocağındaki doktor beni korkutmuştu kimyasal olabilir diye ama geç döllenme olmus takip edin güzel haberlerinizi bekliyorum 🍀

X