• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik!

maviis55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
196
39
13
Kızlar merhabalar hamile olduğunuzu nasıl anladınız veya nasıl anlarsınız birleşmeden hemen sonra belirti olur mu özellikle hamile arkadaşlar cevaplarınız sevinirim bu konulara çok uzağım ama bir gün Allah nasip ederse olursa diye merak ediyorum 🙏🤗

Merhaba kızlar.bu ay korunmayı bıraktık.adetim 28 günde bir düzenli oluyor.bu ay adetime 11 gün vardı göğüslerim şişti uçları dikleşti hassaslaştı dokununca hemen dirileşiyor koyu yerleri büyüdü.o günden bugüne aynı.ayrıca ayni günden beri hazımsızlık var tuvaletimi yapıyorum ama sanki yapmamışım .karnım midem kasıklarım ağrıyor kasıklarıma ufak ufak kramplar giriyor ve belime vuruyor.daha evvel adet günüme bir gün bilemedin iki gün kala göğüslerim çoook Nadire’n şişerdi kasık ve belim ağrırdı.acaba hamile olabilir miyim? Adetime sekiz gün kala idrar testi yaptım onu da sabah yapmadım ve negatif çıktı.yorumlarınıza ihtiyacım var.şu an adetime 6 gün var yarın beş gün.tekrar test yapmaya korkuyorum çıkmaz diye

Bendeki en büyük belirti yemek yerken ağzıma resmen bakır tadı geliyordu onun dışındaki belirtilet klasik adet döneminde yaşanan kasık bel ağrısı gibi şeylerdi

Merhaba kızlar.bu ay korunmayı bıraktık.adetim 28 günde bir düzenli oluyor.bu ay adetime 11 gün vardı göğüslerim şişti uçları dikleşti hassaslaştı dokununca hemen dirileşiyor koyu yerleri büyüdü.o günden bugüne aynı.ayrıca ayni günden beri hazımsızlık var tuvaletimi yapıyorum ama sanki yapmamışım .karnım midem kasıklarım ağrıyor kasıklarıma ufak ufak kramplar giriyor ve belime vuruyor.daha evvel adet günüme bir gün bilemedin iki gün kala göğüslerim çoook Nadire’n şişerdi kasık ve belim ağrırdı.acaba hamile olabilir miyim? Adetime sekiz gün kala idrar testi yaptım onu da sabah yapmadım ve negatif çıktı.yorumlarınıza ihtiyacım var.şu an adetime 6 gün var yarın beş gün.tekrar test yapmaya korkuyorum çıkmaz diye
Yani bence adet günün gelsin eğer olmazsan yap şuan erken anca kan testinde falan çıkarmış duyduklarıma göre

Kasım ayında sıcak basmaları:)
Benim belirtim buydu.
Ve çok kısa süreli, örneğin üst raftan bir şey almaya başımı kaldırdığım an 3-4 saniye başım dönerdi.

Kasım ayında sıcak basmaları:)
Benim belirtim buydu.
Ve çok kısa süreli, örneğin üst raftan bir şey almaya başımı kaldırdığım an 3-4 saniye başım dönerdi.
Ya acaba hani yumurtlama döneminde hamile kalmak istiyosun ve deniyosun ertesi gün betirtileri olur mu acaba?

Kızlar bende birşey danişmak istiyorum bana yardimci olur musunuz ben bir ay önce kürtaj oldum ve eşimle korunmasiz birlikteliğimiz oldu ve vücudumda farklilklar hissettim ve test yaptım ikinci çizgi silik çıktı belli belirsiz ve acile gidip kan verdim ağırım vardi beta hcg 18.1 çıktı bana yardimci olur musunuz 😔

Kızlar bende birşey danişmak istiyorum bana yardimci olur musunuz ben bir ay önce kürtaj oldum ve eşimle korunmasiz birlikteliğimiz oldu ve vücudumda farklilklar hissettim ve test yaptım ikinci çizgi silik çıktı belli belirsiz ve acile gidip kan verdim ağırım vardi beta hcg 18.1 çıktı bana yardimci olur musunuz 😔

Afet günün geçti mi ve nasıl değişikler hissettin bence olabilir sonuçta iki çizgi çıkmış

Neden kürtaj oldun ve yardım istediğin konu nedir

hayır daha adet olmadım iki gün önce kahve tonlarında leke vardı ve iki gündür bacak agrim vardı ve bugün de leke geldi pembe renkte ve geçen haftalarda da göğüsümde sızı hissetim göğüslerim agirlaşmaya başladi sürekli uykum geliyor ve halsizlik var

2 gün sonra tekrarla bakalim artacakmi.yada kürtajdan kalan beta sifirlanmamis olabilir.benim kürtajdan 18 gün sonra bile beta hcg 1600 lerde cikmisti

Back