ayy elifimm çok sevndm çokk şkürrr ya
kevserim okudumda geçmişi balımeşin neden öyle yapmışki ayıp etmiş tmm istemeyebilir haklıdır ama onu yüzlerine demek değildir sana arkadan desin sende mesafeni koyardıın ne bileyim rahatsızım çıkamıyorum ağırlaştım gibi uydururdun acelesi neymiş snein hatırın var neticede olurmu sne onun anasınınher türlü eziyetine ses etmiyosunda haklıdır bak yalnız kalmka isteyebilir işten geliyo evinde dinlenmek isteyebilir ama sende hamilesin sonuçta üzmek olurmu ne kadar kötü olursa olsun diyelim hani mesela annen yinede ses etmemesi lazım kendi annesine nasıl bekliyosa sanada beklemesi lazım olucak iş değil sen sıkma canını eşinlede kavga etme annenede de snei arada bırakmasın herkesin huyu kişiliği farklı olur ama ne annen nede eşin seni arada bırakmasın mutluluk huzur nasıl oluyosa o yönde el birliği yapılmalı mecburen
hoşgeldin elisim çok şükür rabbime sonunda seninde yüzün güldü kurtuldun o sıkıntılı günlerinden gülüm Allahım sonuna kadar bozmasın inş hayırlıyla yaşa gönlünce yaşa kuzum umarım mutluluğun her daim gönlüne göre devam etsinlaylaylommm
çok şükür dostlarrr benimde artık bebişim varrrr
laylaylooom
görmesek de duymasak da o bebiş benim bebişimdirr:)))))
özelmesaj atamıyorum kızlar...
elifcim mesajın için teşekkür ederim güzel dileklerin düşündügün için...
İnşallah hayırlısı ile bebiş gelir bu defa bakalım
bi kalp atışllarını duysam hayırlısı ile işte o zaman inanıcam ama
daha aralıgın ilk haftası gidicem doktora...
bu süre içnde hep tedirginlik olucak..
elifim bana göre eşim haklı ben ve annem hatalıyız.canım gelmeleri gitmeli çok fazla abarttık eşim haklıı..annem benm herşeyim ama arada kalmak çok kötü çok zor elifimm gerçekten yoruldumm artık balım
bizler muradıma erdik meleklerimize kavuştuk inş bekleyen isteyen herkesde kavuşur hayırlısylaa topiğimize bekliyoruzz kızlar haydi gelinnn bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
yok gülüm yemedim tatlıları yiyince tuttu dedime ve gideyim çayımı yapayımda yiyeyim simit falan aldım işte yedim ama şimdi merak etme tıkındım bir taraftan hadi asda gel sana oğlışumun cicişleirni koyayım birşeyler daha aldık şimdi gelirkenhala yemedinmi elif ben bile oglen yemegini goturdum simcik
ye bekleme daha ole
ben bi camasır asıp gelcem sakın kaybolmayın lennnnnnnnnnnnnnnnn
Selamlar kızlarben hurr nasılsınız?
TOPİĞİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNNNNNNNNNNHERKESE ŞANS GETİRSİN HEPİMİZ HAYIRLI DOĞUMLAR YAPARIZ İNŞALLAHHH BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLA GELSİNLER............
selamm dedim kaçtım canlar oğluş çağırıyoooo öpt
hee kuzum yüksek çıkmıştı işte 50lik yapılmıştı şimdi yüz 1.2.3. saat kan bbirde aç karnına derken 4 kere vallaha son alınan kandan sonra artık duramadım ayakata karşıdaki büfeye saldırdım albeni aldım çokoprens aldım minilerden halley aldım nasıl soluksuz yiyorum bilsen gülüm yok gülüm birşey yok temiz dedi ters falan dedim güldü diğer doktora aldırma dedi normal dedi işte çok şükür
sen nereye gittin kuzum doktorunumu degiştirdin yine. ay iyi ya sonuc güzel essek doktor nasılda uzdu bizi ya cok tedirgin etti gerizekalı ya.
iyi canım için rahatlamıstır. peki senin seker ilk kandamı yuksek cıkmıstı kuzu ondan sonramı bu 50likmiş falan yapıldı banada yapılcakmıki acep.
glukosum saglık ocagındaki kan testinde iyi cıkmıstı benim.
gülüm haklı olabilr ama dediğim gibi söyleyiş şekli seni üzmüş bak olmaz balım ne kadar sıkıntı ediyosun yazık değilmi sana güzelce söyleseydi sana arkadan hakkıdır ama yüzlerine söyleyip hatır gönül kırmakda olmaz ailesiniz iyi kötü kevseim erkekler işte balım benim eşimde yalnız bırakmıyo hiç babamda öyle kabullendi ama hiç ses etmedi o kim oluyo gibilerden konuşmadı olsun eşin ne derse o diyo sıkıntı çektide babam yinede bana demediki huzursuz omıyım annende bu konuda biraz geri çekilcek snein için kuzum ayrılmak tabikide değil olmaz ne eşinden nede annenden ama her iki tarafta dengelemesi lazım sen eşinede söyle bir daha böyle davranmasın sana desin sen gerekeni yaparsın gülüm ama böyle üstüne geldiklerinde sana yazık hakkına girmesinler kızına yazık kevserim
evet eşim dede hata var çok şükür oda bunun farkında söz verdi annene kötü davranmıcam diye onun annesi bana neler yaptı ağzımı açmadım saygıszlık yapmadım oda yapamaz bnm anneme biliyroum düzelcek bunlar inş.....düzelmek zorunda elifimmm
Eki Görüntüle 551540 Eki Görüntüle 551550 Eki Görüntüle 551551 Eki Görüntüle 551552 Eki Görüntüle 551553 Eki Görüntüle 551554 Eki Görüntüle 551555 Eki Görüntüle 551556 Eki Görüntüle 551557 Eki Görüntüle 551549 Eki Görüntüle 551548 Eki Görüntüle 551543 Eki Görüntüle 551542 Eki Görüntüle 551539 Eki Görüntüle 551541 Eki Görüntüle 551544 Eki Görüntüle 551545 Eki Görüntüle 551546 Eki Görüntüle 551547 Eki Görüntüle 551558 melisammmmmmmmmmmmm
düzelir gülüm düzelir ama dediğim gibi sen eşine haklısın diyip annene yol gösterirsen eşinde kolayını alır yaptığının yanlış olduğunu söyle vee birdaha bir derdi olduğunda sana söylemesi gerektiğini söyle o zaman arada kalmazsın sıkıntıda yaşanmaz en azından sen karar verirsin kim haklı kim suçlu ikisinin arasında kalmka yerine kolayca çözüm bulursun bitanem
düzelir gülüm düzelir ama dediğim gibi sen eşine haklısın diyip annene yol gösterirsen eşinde kolayını alır yaptığının yanlış olduğunu söyle vee birdaha bir derdi olduğunda sana söylemesi gerektiğini söyle o zaman arada kalmazsın sıkıntıda yaşanmaz en azından sen karar verirsin kim haklı kim suçlu ikisinin arasında kalmka yerine kolayca çözüm bulursun bitanem
kevsercik sendede hata varmıs be kuzu. ne zırt pırt anana gel diyon deli kıs.
saka bi yana görüşmenizer kocan karısmamalı onun olmadıgı saatlerde görüş kalmaya gelmesin aarada bi gelsin. erkek içinde zor oluyo kıs kaynana yanında cok rahat edemez uzanamaz banyodan bornozla cıkıyosa yapamaz ole zor yani.
sen bide kalabalık alıstın sanırım yasamaya yalnız kalınca anneni cagırıp durdun sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?