Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

elifim bana göre eşim haklı ben ve annem hatalıyız.canım gelmeleri gitmeli çok fazla abarttık eşim haklıı..annem benm herşeyim ama arada kalmak çok kötü çok zor elifimm gerçekten yoruldumm artık balım

laylaylommm
çok şükür dostlarrr benimde artık bebişim varrrr
laylaylooom

görmesek de duymasak da o bebiş benim bebişimdirr:)))))
hoşgeldin elisim çok şükür rabbime sonunda seninde yüzün güldü kurtuldun o sıkıntılı günlerinden gülüm Allahım sonuna kadar bozmasın inş hayırlıyla yaşa gönlünce yaşa kuzum umarım mutluluğun her daim gönlüne göre devam etsin

anladım canım yeni üyesin yaa o yüzden dimi olsun canın sağolsun artık gel kız arada çok şükür artık hamilesin bizleri yalnız bırakma emi tekrar tekrar gözün aydın olsun eliim gerçkten çok sevindim rabbim sağlıkla almanı nasip etsin kucağına inş sıkma takma kafanı hayırlısıyla yolunda gidecek herşey gidip bıcırığın kalp atışlarını duyup fotounu alıp geliceksin

gülüm haklı olabilr ama dediğim gibi söyleyiş şekli seni üzmüş bak olmaz balım ne kadar sıkıntı ediyosun yazık değilmi sana güzelce söyleseydi sana arkadan hakkıdır ama yüzlerine söyleyip hatır gönül kırmakda olmaz ailesiniz iyi kötü kevseim erkekler işte balım benim eşimde yalnız bırakmıyo hiç babamda öyle kabullendi ama hiç ses etmedi o kim oluyo gibilerden konuşmadı olsun eşin ne derse o diyo sıkıntı çektide babam yinede bana demediki huzursuz omıyım annende bu konuda biraz geri çekilcek snein için kuzum ayrılmak tabikide değil olmaz ne eşinden nede annenden ama her iki tarafta dengelemesi lazım sen eşinede söyle bir daha böyle davranmasın sana desin sen gerekeni yaparsın gülüm ama böyle üstüne geldiklerinde sana yazık hakkına girmesinler kızına yazık kevserim

bizler muradıma erdik meleklerimize kavuştuk inş bekleyen isteyen herkesde kavuşur hayırlısylaa topiğimize bekliyoruzz kızlar haydi gelinnn bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

TOPİĞİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNNNNNNNNNN HERKESE ŞANS GETİRSİN HEPİMİZ HAYIRLI DOĞUMLAR YAPARIZ İNŞALLAHHHBEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLA GELSİNLER............

hala yemedinmi elif ben bile oglen yemegini goturdum simcik
ye bekleme daha ole
ben bi camasır asıp gelcem sakın kaybolmayın lennnnnnnnnnnnnnnnn
yok gülüm yemedim tatlıları yiyince tuttu dedime ve gideyim çayımı yapayımda yiyeyim simit falan aldım işte yedim ama şimdi merak etme tıkındım bir taraftan hadi asda gel sana oğlışumun cicişleirni koyayım birşeyler daha aldık şimdi gelirken
Selamlar kızlar ben hurr nasılsınız?

a.slm hoşgledin canım aramıza topiğimize kendini tanııtırmısın:26:

selamm dedim kaçtım canlar oğluş çağırıyoooo öpt

TOPİĞİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNNNNNNNNNN HERKESE ŞANS GETİRSİN HEPİMİZ HAYIRLI DOĞUMLAR YAPARIZ İNŞALLAHHHBEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLA GELSİNLER............

sağolsın canım tşk ediyorum inş hepimize bekleyenlere şans getirsin maaşallah senin doğuma çok az kalmış bıcırık kızmı erkekmi Allahım bir avazda kurtarsın inş hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla al kucağına minnoşunu canım

sen nereye gittin kuzum doktorunumu degiştirdin yine. ay iyi ya sonuc güzel essek doktor nasılda uzdu bizi ya cok tedirgin etti gerizekalı ya.
iyi canım için rahatlamıstır. peki senin seker ilk kandamı yuksek cıkmıstı kuzu ondan sonramı bu 50likmiş falan yapıldı banada yapılcakmıki acep.
glukosum saglık ocagındaki kan testinde iyi cıkmıstı benim.

ben bugün kendi doktoruma gittim gülüm evet korkuttuki sorma ama çok şükür sonuçlar iyi şimdi bakalım şekere ne diyecek gülüm snein şimdi normal çıkar benimkindede öyle çıkmıştı öncekilere işte 24.28. haftalar arasında yapılıyo bu yükleme 50mllik şeker alıyoruz eczaneden birde su birde limon karıştırıyoruz içiyoruz öncesinde kan aşlıyolar birde sonrasında işte 10 gün önceki 147 çıkmıştı şimdide bugünde 100lük yapıldı aç karnına kan şekeri içtim kan saat başı kan aldılar hiç birşey yeme yok o sürede işte bakalım hayırlı sonuç alırım inş:26:

evet eşim dede hata var çok şükür oda bunun farkında söz verdi annene kötü davranmıcam diye onun annesi bana neler yaptı ağzımı açmadım saygıszlık yapmadım oda yapamaz bnm anneme biliyroum düzelcek bunlar inş.....düzelmek zorunda elifimmm

ahhhhhh ahhh melisammmm elifimmmmm evlilikte hamişeşikte çok zorrrr zorrr anammm

Son düzenleme:
kevsercik sendede hata varmıs be kuzu. ne zırt pırt anana gel diyon deli kıs.
saka bi yana görüşmenizer kocan karısmamalı onun olmadıgı saatlerde görüş kalmaya gelmesin aarada bi gelsin. erkek içinde zor oluyo kıs kaynana yanında cok rahat edemez uzanamaz banyodan bornozla cıkıyosa yapamaz ole zor yani.
sen bide kalabalık alıstın sanırım yasamaya yalnız kalınca anneni cagırıp durdun sanırım.

düzelir gülüm düzelir ama dediğim gibi sen eşine haklısın diyip annene yol gösterirsen eşinde kolayını alır yaptığının yanlış olduğunu söyle vee birdaha bir derdi olduğunda sana söylemesi gerektiğini söyle o zaman arada kalmazsın sıkıntıda yaşanmaz en azından sen karar verirsin kim haklı kim suçlu ikisinin arasında kalmka yerine kolayca çözüm bulursun bitanem

yok elfiimmm eşimm sütten çıkmış ak kaşık değil onunda çok hataları varrr..farkındaaa inşş.herşey çözülür bugn kızım daha fazla oynuyo maşallahh çok hareketli anne ben burdayım üzülme der gibi yavrumm benm

evet evet esin yuzde yuz haklı da oldsa bu konuda sakın sen halklısın deme. sen niye yuzzlerine karsı ole yaptın bana derdin ben güzel bi sekilde sorunu hallederddim de hatasını belirt emi. yoksa tepene cıkar bak erkek mılletine pek yuz vermicen

aynen öylee gülüümmm benm ama düzelcek eşimide annemi deço seviyorumm onlar benm herşeyimm biz alışmışız kalabalığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…