Pazartesi kürtaj oldum bebeğim gitti.. Kendimi toplamaya çalışıyorum.. Doktora bir hafta sonra gidicem ne der bilmiyorum ama ben korunmayı düşünmüyorumİlk adetten sonra hemen olsun istiyorum.. İnşallah yine aynı şeyi yaşamam :S Duacı olun bana olur mu?
Perim Allahim birdaha yasatmasin saglikli hayirli evlat nasip etsin canim gecmis olsun :26:
Amin canım teşekkür ederimm... Resmen doğum yaptım gibi oldu.. Suni sancı verdiler öldüm öldüm dirildim.. Bir daha yaşamak istemiyorum..
Kurtaj oyleminoluyo yani ben nette izlemistim demeki oylede oluymus rabbim birdaha yasatmasin canim hicbkimseye yasatmasin AMiN
Amin canım.. Valla canım ne bilim.. Kime söylediysem şaşırdı neden suni sancı vermişler diye.. Vallahi insanı düz duvara tırmandırır.. Bir de ben kasıldım ellerim ayaklarım yamuldu apar topar aldılar.. Kalsiyum e
ksikliği de fazlaymış.. Acaba bebeğim o yüzden mi büyümedi diye düşünüyorum.. Süt yoğurt ye bol bol dedi doktor.. Öyle böyle atlattım çok şükür Rabbim bir daha yaşatmasın..
Hosgeldin canim aramiza kendinden bahsedermisin biraz
5,5 yıl oldu evleneli.
birkac ciddi olmayan korunmasız ilişki sonrası hamilelik oluşmayınca bu ay gününü saptayıp cok ciddi denemeler yaptık.
ayın 15 ine kadar denemeye devam .hayırlısı bakalım.
bat 27 aralık.yeni yıla müjdelerin en guzeliyle hediye vermeyi umuyorum kocacığıma.
heyecanlıyım cok.belki bu sefer tutar belli mi olur:)
Amin canim amin zordur yaaa ama dedimgim gibi dogumda kucagina alinca unutuyosun boylesi zor rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin sende bol bol ye ic yogurt sut hayirlisiyla 2.sine yarar ins kuzum
5,5 yıl oldu evleneli.
birkac ciddi olmayan korunmasız ilişki sonrası hamilelik oluşmayınca bu ay gününü saptayıp cok ciddi denemeler yaptık.
ayın 15 ine kadar denemeye devam .hayırlısı bakalım.
bat 27 aralık.yeni yıla müjdelerin en guzeliyle hediye vermeyi umuyorum kocacığıma.
heyecanlıyım cok.belki bu sefer tutar belli mi olur:)
yaa bu arada ben hala regli olmadım 12 gün kızlar neden gelmedi acep:26::26::26::44::44::44::44::44::44:
Eliifim senn kan testi yaptir yada dr git cnm bebis olabilirGunaydinlar moonum dis cikarirken mide bulantisi olurmu birde sesde catalli olmasi normalmi alis hasta degil sadece sesi catalli gece cok agladi surup vermistim yatirmistim 3 de kalti nasil ateside var uyumuyo ac ama yemiyo kalktim bir surup daha verdim geldik salona sut isitt8m icirdim dis jeli surdum rahatladi kasfasini yataga viruyo kuzum gomuyo resmen patlamis birisi digeride yaeisi cikik tam cikana kadarmi boyle olur monum
kızlar günayduın bi konu arıyorum arkadaslarım olsun,dertdaşlarım olsun, zaman su gibi akıp geçsin ve mutlu haberleri burda birlikte paylaşalım,hatta buluşalım gülelim neşeyle bekleyelim.....orası burası mı acaba?
ben yine denedim çocuğu bu ay da yine. bat 27 aralık.
Pazartesi kürtaj oldum bebeğim gitti.. Kendimi toplamaya çalışıyorum.. Doktora bir hafta sonra gidicem ne der bilmiyorum ama ben korunmayı düşünmüyorumİlk adetten sonra hemen olsun istiyorum.. İnşallah yine aynı şeyi yaşamam :S Duacı olun bana olur mu?
Eliifim senn kan testi yaptir yada dr git cnm bebis olabilir
Ben 1 kiloya yakin verdim ama 3 gundur misafirim vardi yedim ne yalam söyleyim bugun gene devam diyete dun de arkadaslarla balik restaurant ina gittik ordada ekmek yedik mecbur..
Ates olur ağzında salya oldugu icin oksurur oksurdugu icin ses teli tahris oldysa sesi catallidir sivi besle bol su icsin sut ver katigida istemezss zorlama sivi besle olmadi biberon mamasi iciyorsa ondan ver vitaminsiz kalmasin eti cici bebe sivilasrir sutle biberonuna koy baska diside patlicaktir ben 3 4 ay çektim 6 disten inşallah uzun surmez fitil daha etkili diste cnm dayananiyorsa yarim fitil ver
Sen ne yaptin kilo isini
Hoşgeldiniz aramiza
Cnm gecmis olsun korunma kurtajdan 2 ay sonra hamile kalanlar duyduk.uzulme zaten eabbim nsip eder en kisa zamanda ümidini kaybetme
A.s moonum hosgeldin kuzum hala olmadim isin tuhafi yemek pisiremiyorum mutfak ve banyo kokuyo geliyo midem cok bulaniyo korkuyorum usuttummu diyorum ins oyledir yaa birsede olmadi kazaya kurban gitsek kucicuk bir ihtimalle olurmu es8mle konusmuyorum bile bu konuyu oda susuyo testi bile ben istedim diye aldi onankalsa emin yok diyo offf bilmiyorum :26:moonum oksurugu ara ara hafiften var belkide ondandir salyasi cok fazla sulu yediryorum ve suyu deli gibi iciyo Allah kolaylik versin canim yaa zor kuzumun nesesi kalmadimoonum bende 1.5 kilo vermisim ama ben rejim yaptigimdan degil yiyemedigimden vermisim kuzum bende uyamadim hemde hic birde menemnle ekmek kacirmam var adam akilli yedigim bir o var
Iyi hadi ne guzel vermissin cnmzor dönem alis ve senin için dis cok zor
allah kolaylik versin cnmMoonum 0 3 kiloyuda bu sekilde verdim vallaha acim dun cam silerken disdaki korumaliga carptim Basimin donmesinden Zor moonum nen raziyim vallaha yeterki o cekmesin cok uzuluyorum elimi tuta tuyta yedi uyudu
allah kolaylik versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?