Elifim bn geldim cnm ya bugun halilari yikmaya verdik halilat kalkinca cekyatlarin altini falan sildim simdi yemek yedik sen neydiyon bakem akiskm nwsilkızlar nerdesiniz yaaa:26::26::26::26::26::26:ben hala adet olamdım sancılarımda gitti ne düzesiz olurmu böyle :26:
Elifim bn geldim cnm ya bugun halilari yikmaya verdik halilat kalkinca cekyatlarin altini falan sildim simdi yemek yedik sen neydiyon bakem akiskm nwsil
Bitmez anacim bitmez biz bititoeuzda isler bitmiyo hele bu veletlrle hic bitmez ben supuruyorum ali supuegeyi aliyo ben toz aliyirum bismillah daha arkami donmeden tv sehpasijnda el izleri surekli etrafta ne var alip yere atmakla mesgul buna su damacanasuda dahil kevserim bu arada ben gunleerdirvsorucsm unutuyorum kuzum ilaclarini aliyomusun saclarjnin dokulmesi 1 agy olmustur hittinmi kontrole :26:Oyy bu isler hic bitmiyo mutfaktan cikmak mumkun degil zaten ama bitirdm sadece mutfakta bulasiklar var kocise 10 da ise gidicek cok guzel yemek yaptim ilk defa yaptigim bi ymek cok guzel gorunuyor arkadaslarim yarin oturmaya cagirdi oraya gidicem insalahh ordanda anamlara
monummmmmm gulumbnasilsin pasam pc ye elmi koyuyo ywrim ben onu benimkide ayni pc gormesin artik 2 pc dw alisin artik yakinda da onlae gkrer bizim yerimize oh sohbet ederlwr nasil xektirdiklerinden bahsederlwrömür biter iş bitmez kevserim
elifimmmmmmmmmm
Gunaydin kizlar nasilsiniz melisam nwrdesin kuzum bi hbaer et ne durumdasiniz emiyomu oykum hastaligi Doktorami goturdun gel bacim vallaha aklim sende :26:
Melisam canim nasilsin durumlar nasil
geldim kuzum geliyorumda yazdırmıyokı essek sıpası
ya buyudukce betere gidiyo huyu dun guzel emdi ya burnunun tıkalı olmasıyla alakalı sanırım bugun sabah yıne 7.30da isyanlardaydık burnu nasıl tıkanmıs emmedi tabi damlaları damlattım kıyameti kopardı tabi vikzi suya koyup odada nefesini actırdımda ole sustu bıraz sonra nasılsa alamz diye sut sagdım morali bozuldu gögüstler hiç dolkammmıs 50lık bile cıkmalıya sonra once meme verdim aldı allahrtan biraz memeden birazda sagdıgım sutten versdim. ilacını verdim zıbarttım bebemı
yarım saat doldu boıle kıprasıyo uyanır simcik.
sen naptın cano aldınmı cayı fark yarattımı
ya dun dedim aha da gecti artık yok bacım gexceden basladı yıne burun tıkanmaları burnumdan getirmeler.
bugun kontrole goturcem bi 3 yada 4 gun oldu sanırım ılacları kullanalı oksurugu ve hapsuırıgı azaldıda burun tıkanıllıgı devam bi baksın doktor. ilacı kac gun kullanacagımıda solemedi zaten
Allah allah denek daha cok nene ihtiyac oluyo
Bgun sordun doktora uat yeterikadat nenli gerek olmuyo dedi cihazw
Bide nettende bakmistim% 50 olmadi lazim istda yetmise dayanıyor diyot yinede buhun joycam umarim isr yarar
Gecmis olsunn elifimmmm ya bnde hastayim 3 gunden beri ena uauttumm migdem karnim oluyorum ya dun dr gittik kan rotgen cekti bronsit dedi ilerlemis zature az kalmis igne yapi antibiyotik verdi gecmezse pzartesi dHileye gidicemGunaydin kizlar 7 kalktuk benim beklenrn misafir geldi cOoooooook sancim var ilzc aldim uleyn hani dogumdan sonra gecerdi aynisi yaaa oluyorum anaMmmmmmm
Gecmis olsunn elifimmmm ya bnde hastayim 3 gunden beri ena uauttumm migdem karnim oluyorum ya dun dr gittik kan rotgen cekti bronsit dedi ilerlemis zature az kalmis igne yapi antibiyotik verdi gecmezse pzartesi dHileye gidicem
Elifim sac dokulmesi cin valla sadece demirilaci verdu 3 ay kullan gel dedi kullanmiyorum durmadan biseyler cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?