Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Gunaydinnnn guzel anneler
Melisamm ya gebakem
olsun ya allah yardimcin olsun oykimde bi once iyilessin insallh

Elifim sen neydiuonn canoo alisim napiyo nakem

Gunaydin kevswrim iyiyimnkuzum alisde iyi huysuz yaramaz uytmaya calisiyorum kactane saeki actim yok cildirdi hande yener ya ya ya actim aninda sizdi onla uyuyacakmis dana sen nasilsin kevserimnkizcem nasil oldu gectimi hastaligi

Gunaydin melisam 5. Ayina girmedimi ben yanlis saydim dimekki cokmu atesi oldu kuzumun agladimi cok yavrum benim melisam icin rahat degil keskem bekleseydin ama doktor birseyi yok demis kax kilo olmus boyu kilosu nasil melsam
aman ne bilim işte gitmısken ateside olmayınca yapın dedim
4 ay bitti işte bese giriyoz teyzesi. 6. ayda veriyım dıyom yogurdu falan zati bizim bebe sut dısında bısıler yemeye megilli korkuyorum sutten kesilir diye. bide ne dicem 6 ay doluncamı katı gidaya baslanıyo 7. ayın içinde mı oluyo yanı
700 gram almıs bu ay ya onada biraz canım sıkıldı bi kılo gidiyodu azalma olmus. 6500 kılossu boyda 65 sanırım
Gunaydinnnn guzel anneler
Melisamm ya gebakem
olsun ya allah yardimcin olsun oykimde bi once iyilessin insallh

Elifim sen neydiuonn canoo alisim napiyo nakem
geldim kuzum oyku cıkardı yıne onla ugrasıyodum kuzum nasılsın bakıyım demır ilacına basladık ne ıgrenc bişi o ya bide emıp gegirirken cıkardı az bişi kırmısı kırmızı igrencti

melisam güzel emiyosa sğte devam et ek gıdaları zaten alıcak en azından 6. aya kadar full anne sütü ver bende öyle yaptım sadece meyve yerken yalatırdım tokattan gelince ben başladım ek gıdalara 6 ayıda geçiyodu 4. aydada başlanıyo ama emmiyosa bende tokattan gelince aliye ek gıdaları abarttım tok olunca emmiyodu sütte bitmişti göğsüm boşaldı baktım olmuyo kestim ek gıdayı o kadar vermedim şimdi emiyo çok şükür kilosuna gelincede üzülme ilk 3 ay 1 kilo alır sonrasında yarım kiloya düşer ki maaşallah sneinki yine üstünde almış sıkma canını maaşallah kuzuma melisam birde ben demiri vermiyorum içmiyo ilk zamanlar denedim yok lekeside çıkmıyo midesi bulanıyo sorduklarınd veriyorum diyorum ama artık onun yerine pekmezi bol veriyorum işte ıspanak semizotu gibi ne yapayım içmiyo velet sen nasıl veityosun zorlamı:26::26::26:

canım bugun ilk defa verdim kasıga 6 damla damlattım agzını busdu tatdını alınca ya zorla soktum agzına ne yapayım ardından yalancı emzik yuyttu ılacların cogunu ole veriyorum ben gaz damlasını bile verip yalancı emzigi dayıyorum yoksam agzından cıkarıyo essek.
onu zorla ver bi denem ya sen yine pekmesi faşllan ver ama surubunu verki demırı eksik cıkasın ilerde tewts yaparlar
ek gıdayla onu ayarlayamaya bilirsin bi denem

yerim ben onun ağzını minnoş çkarıyo demek hepsini Allahtan emzik alıyo nasıl rahatlık olur melisam bende arada deniyorum ama yok mlisam şimdi iyice ayıryıo tatları istemediği birşeyde o ağzı kapalı mükun değil açmak

Iyimi oluyo kotumu sadece suruplarda iyi gulum düşürüyor yirtiniyor uyurken onka uyuyo zirt pirt dusdukce uyaniyo bi gece yuzu koyun yatirdigimda vermiyodum uyurken simdi uyanmak nca yyzukoyunken agzina dayiyorum yoksqm yarim saat memeyle sallayip iyice dalmadini agzindwn dusurmesini bejliyidum bence almanakla iyi tapmis alus bide emzige alistigindan oarmak emmeye baskqdi eşşek nqsil biraktiracwksam sonra bilmiyom vallahi
Elini ahzina soktu kcada kusuyo essek
Anluxagin emzik olayi iki ucu b.klu degnek gibi)
Sen zorka agsina tik qrdinfan meyve emdir bwnimki sari uzume bayiliyo teyzesi

Canim arkadaşım n bebesi iki yaşında sutten kesmek istiyo bisürü sy denenis onunkide emzik biberin almamiz simdi zorla biberonla devamsutu vermeye zorluyo

anammmmm sürekli uğraşıyosun o zaman melsiam benim kardeşlerim ikisde emerler ama cuk cuk hiö düşürmezler ağzından sanyıorumki öyle diye heves ediyorum aman melisam ne huysuz bu bebeler burnumuzdan geitroyo sabah eşim geldi geceden neyse giridk yatmaya sarıldık sokuldum koynua tam gözüm daldı başladı ağlamaya yaa hani hiçbirşeyde rahat yok anacım düştük ayrı sanki anlıyo bilerek yapıyo çok bilmişler anacım çok
Canim arkadaşım n bebesi iki yaşında sutten kesmek istiyo bisürü sy denenis onunkide emzik biberin almamiz simdi zorla biberonla devamsutu vermeye zorluyo

maaşallah arkadaşına ama zor olur kesmek benim halamda 2 yaşını geçyodu zorla şimdi çocuk okula gidiyo verse yine emecek öyle düşkün almaz sanırım biberonuda melisam ama diyolarki gece beslenmesini bu aydan sonra azlatın sonra tamamen kesin:26:

Allah allah gece sut vermektenmi bahsediyolar yoksam muhallebi falnmi

gunaydın canım nasılsın.
evet ya papatya nıye gelemıyosa yıne kısın basına ne geldi kımbilir yine ne kadersiz kısmıs be .
gulum nette yazıyo sdu kadar aylıkken bi kere su kadar buyuyuncede hıc kalkmaması lazım dıye ya onu neye gore krıter alıyolarsa anlamadım gitti cocuklar acıkırsa uyanır tabı uyanmamasını ıstıyosan yogun bi muhallebi yap tas gibi sabaha kadar tol tutsun kuzunu
ya ben hala gece 12de alıyorum emzırmeye bide 4 yada beste uyandırıp veriyopdum kendi coktan alıstı 4-5 gibi kendi kalkıyo kalktı gecede aman allahım ne aglama sut verdim iki cekti yırtıyo kendinı burnu tıkalıymıs sanırsam sprey sıktım oda bı dert burunla ilgili herseye aglıyo bu bebe ya aspırator sokuyorum bi tarafını yırtıyo spreydede aynı seyi yapıyo gece iyi agladı sonra emdide uyudu kaldı

melisam hg dinkuzum hee öyle diyolar bende yatarken yediriyorum bride baya bir yğurt güzel uyuyo birde calpol sızıyo vallaha 3 gecedir rahatım çok şükür gece emmiyo yada sabha karşı kere ama gündüz emiyo kuzum alide burnu tıkanıyo sanıyormki grıp olmuş kaklknca geçiyo burnuda temiz ama neden oluyo anlamıyorum :26::26::26::26::26:
ıkısnetreye gittin simdi burdaydın tuh kacırdım senı
burdayım melisam faceden eşimle yaşıyoruz arkadaşalra falan görmedim burayı kuzum

calpol uıykumu yapıyo bende verdim iki gundur bugun vermem artıkın bugun 10da uyandık kısım hala uyuyop agır geldi sanırsam
sabah ac karmnına kan ilacını vermeyi uynuttum kalkınca vercem bakalım
4 ay doldu oykuye 5. ayına girdi versemmı bende yogurt sen napıyon yogurdu hazırmı veriyon yapoıyonmu kuzum.
ya bebeklerde genelde olurmus burun tıkanıklıgı benımkıde grip oluyo olabilir anlamadım gitti su grip belirtisinı kendimde cabuk anlıyorumda halsızlık olunca hemen bi antibiyotık alıyodum baslamadan geciyodu
bebemde anlamıtorum ıste ıyıce ılerlemesi gerekiyo sanırsam

ya elifim yavastan bısıleri tattırıyorum ama aksam abnakucagında yatan bebek biz yemek yerken imkanı yok sımdı durmuyo kıcını yırtıyo illaha kucak diye kucagımda yemek yiyorum bende bişileri tattırıyorum ya sutten kesilcek gibi odum de korkuyo verirken

yok kuzum uyku değllde dilerinden dolayı ağrısı olmasın diye yoksa yatkta horon tepiyobücür kuzum sen yoğurt ver 4 aylıkken bile verenler var ben mayalamıyorum çünkü hazır sütten omauyo mayaladım su gibi oldı inek sütüde bulamıyurz activia yoğurt veriorum el yoğuru gbi mecburen süt araştıryo eşim bulursa mayalıcam :26::26::26::26::26:kuzum grıp olsa burnu akar önünde kurur kabuklar olur öyleyse analki grıp yoksa sadece tıkanıklıktır

burnu akmıyosa arada aspıratoele cektigimde kuru sumuk cıkıyo:44:

melisam sofraya meraklılar alide öyleydi ama ele şimdi münkün değil geçen çarı döktü eşimin abrdağını çekti bacağına yürtüeçdeydi renkli görüyolar yaa meraklıalr işte bende tatrırdım tatdırmakla olmazda hani öğünlü yedirsen sütü brakablir ben öyle yaptım resmen sütü bıraktı gibi dedim ne yaptım ben kestim hemensen 6. aya kadar verme bırak emsin eninde sonunda yiyecek acele etme tattırmakla sıkıntı olmaz ama her çocukda farklı istersen bir tek yoğurt yedir uykusu için o da yatarken zaten emiyosa 6 aya kadar sadece emzirmek gerek emzir sen melisam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…