sorma canım ya fırsat bulamıyordum düğünler falan derken kayınvalidemin hastalığı eşimi çok değiştirdi iğrenç bi insan oldu çıktı ne huzur ne mutluluk kaldı 10 gün oldu konuşmuyoruz ayrı yattık 10 gün kadar artık bunu sonlandırmak lazım onun haberi yok ama çakmış gibii bu defa çoook kararlıyımmm...yazarım bayram sonrası[/QUOT:26:E]
Canim benim ne diyecegimi nilemedim tmm annesibkolay degil ama oylede olmasini hakli cikarmaz hakkinda hayirlisi findigim rabbim gonkune gorrvverdin ins habersiz birakma olurmu kuzum
Gunaydin melisam hg iyiyim kuzum alisle ugrasiyorum dun tamnolarak emekleyi ogrendi babasi alis hadi oglum yakala benibdiyerek ogretti simdi emekloyo essek sen nasilsin fistigim nasil
sorma canım ya fırsat bulamıyordum düğünler falan derken kayınvalidemin hastalığı eşimi çok değiştirdi iğrenç bi insan oldu çıktı ne huzur ne mutluluk kaldı 10 gün oldu konuşmuyoruz ayrı yattık 10 gün kadar artık bunu sonlandırmak lazım onun haberi yok ama çakmış gibii bu defa çoook kararlıyımmm...yazarım bayram sonrası
haklısın melisam yaa kayınvalidem hasta olduğu için sürekli onun yanına gidiyorum ama yınede beyefendiye yaranamıyoruz eşim olacak adamda görümcemde kurban olsunlar kaynannamaselam fındık kıranım nasılsın bakıyım kacak sebnı ozletiyosun kendişni heeeeeeeeeeee
sorma canım ya fırsat bulamıyordum düğünler falan derken kayınvalidemin hastalığı eşimi çok değiştirdi iğrenç bi insan oldu çıktı ne huzur ne mutluluk kaldı 10 gün oldu konuşmuyoruz ayrı yattık 10 gün kadar artık bunu sonlandırmak lazım onun haberi yok ama çakmış gibii bu defa çoook kararlıyımmm...yazarım bayram sonrası[/QUOT:26:E]
Canim benim ne diyecegimi nilemedim tmm annesibkolay degil ama oylede olmasini hakli cikarmaz hakkinda hayirlisi findigim rabbim gonkune gorrvverdin ins habersiz birakma olurmu kuzum
evet elifim yeter artık ben çekemem kimseyii ablaları başka dert zaten boşverr ya uğraşılmaz babam dedi gelip alacaz seni beklıyorummm beyefendinin haberi yok tabiii
Oh melisam iyi etmis esin sende dknlenmissin kuzum cok yoruyo seni moinnosun dugunbkimindi melisam disarisi buz ya sen soguk alginligi ucin ilac al ilerlemeden icir kuzuma canim alide sonra kabuk oldu hatta esime dedim birsey yok korkma dedi Ama sen yinede asiya goturunce sor balimdun sabah gece cok yoruldugum ıcın esim oykuyu almıs altını degiştirmiş evi havalandırıp kombıyı yukseltmıs kahvaltı hazırlamıs ohh bende 10 a kadar uyuyu verdim gece agzıma ettide oyku saatlerce uyanık kaldı esim acımış halıme anlasılan
neyse iyi oldu uyku kalktık oglen dügün vardı kostor kostor hazırlandık cıktık dısarda oldu dügün oylku hasyta olcek diye aklım cıktı ya sanırımda baslıyogribi
bugunde iki asısı var yaparlarnı bilmiyırum kuzumun yine canı yabncak ya.
elijfim su verem asısı var uya onu kabuk baglama olayı iki ay sonra olusmaya basladı oykude normalmı acep:26::26:
aliş nasıl kuzum
Sorma melisam zaten yurutecten uzanip aciyodu simdi daha tejlikeli 2 gindur calisiyolardi babasiyla zaten alide dotunu dikiyodu ama dozlerinin ustime fidemiyodu simdi basladik maceralara teyzesi erkenmidir bilmiyorum 8.ay ozelleklerinde surunme falan diyodu ama bu yurur melisam oyle gayretli yurutunce kosarakbgidiyo bir basiyoki yere birakinca duruyo ama sonra dusuyo tabioy yerim ben onu su aralar emekleme olayı erkenmı zamanımı canım. oh yuruyecten kurtuldu sen sımdı ulasacagı cekmece dolaplara kılıtler al kuzum onu karıstırma bunsa dolkunma devreleri basladı senın ıcın. maassallah kuzuma bı gunde ogrendı heeeeeeee
haklısın melisam yaa kayınvalidem hasta olduğu için sürekli onun yanına gidiyorum ama yınede beyefendiye yaranamıyoruz eşim olacak adamda görümcemde kurban olsunlar kaynannama
Findigim esinin belliydi zaten yaoisindan ama imutlandik artik sikinti yasatmiycagina kaybeden o olur sen degil gul gibi evliligi varsi kiymetbbilseydi severek evlendiniz bemce zor bulir bilsada onu kimse cekmez findifim bu arfa cepten girdigim icin olabilir vede gec kaliyoeum aliyle ancak bubkasar oliyo canlar
evet elifim yeter artık ben çekemem kimseyii ablaları başka dert zaten boşverr ya uğraşılmaz babam dedi gelip alacaz seni beklıyorummm beyefendinin haberi yok tabiii
bebişleriniz nasıl büyümüşlerdir maşalaaahhh rabbim size bağışlasınnnn
Günaydın hanımlar :))
Gunaydin oflum hg iyiyiz cok sikur sen nasilsin pasam nasil
yara olusuyomustsa bızımkınde cok gec olustu gibi geldi ondan sordıuk elifim. ,
gunaydın oflum
ya benım benbenım bı gece uykusu vardı bide 8 de yatıyodu rajhat ediyoduk kac gundur 10 hatta 11 ı buluyo ne zormus gec yatırömmak ama bugun 5 ten sonra uyutmucam essoglususuyu tekrar 8 8.30 a cekmem lazım ya bize hiç vakıt kalmıyokı. 10 dan sonra akdsam yemegi yiyoz kac gündür.
herN KALKABİLİR KIZIM ALTINI DEGİŞTİRİR EMZİRİR CIKARIM KISLAR HABERİNIZ OLSUN BİRDEN CIKARSAM ANLAYIN GARİİİİİİİİİİİİİİ
Melisam boylebkizarmis sanki su toplamis gibimi oyleyse alinindeboldu hatta eltimin oglunun daha beteri olmus gecmis demekki normal kuzum tmm cikarsan anlariz balisi
Hb cnm iyiym emir gripti gcti sayilir. Yaramaz velet :))
Melisam o parmagi ne yapsan vazgeciremezsin butun sipalar ayni zamani gelince kendi birakicak emsin birak burnunada bildigkmiz arko krem sur o yagli surekli onarir ben alinin oisiginebondan suewrdim aninda gecirirdiyara olusuyomustsa bızımkınde cok gec olustu gibi geldi ondan sordıuk elifim. ,
gunaydın oflum
ya benım benbenım bı gece uykusu vardı bide 8 de yatıyodu rajhat ediyoduk kac gundur 10 hatta 11 ı buluyo ne zormus gec yatırömmak ama bugun 5 ten sonra uyutmucam essoglususuyu tekrar 8 8.30 a cekmem lazım ya bize hiç vakıt kalmıyokı. 10 dan sonra akdsam yemegi yiyoz kac gündür.
herN KALKABİLİR KIZIM ALTINI DEGİŞTİRİR EMZİRİR CIKARIM KISLAR HABERİNIZ OLSUN BİRDEN CIKARSAM ANLAYIN GARİİİİİİİİİİİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?