Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

melisam bittimi hazırlıklar az kaldı 38 de mi sezercik olacaksın :54:

Cokk yoruldum elifim yaa 3 saat utu yaptim kolum omzum ağrıyor
Zevkliydi amma yorucuydu be ya:))

zevkliki melisamzwevkliomazmı ama yorucuda hele doğsun hemen kirletsin sürekli yıka ütüle beni ütüm hiç btmiyo hem babası hemde dansının kıyafetleirni yıkamktanütülemekten artık bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö:120::120::120::120:

iyiyiz cnm ne olsun biz fatihcikle uğraşıyoruz artık oyun istiyor daha çok ilgi istiyor ev işi zor yapıyorum yanlız kalmak istemiyor
aynı benim oğlan anamı ağşattı vallaha biran gözüne gözükmiyim nasıl ağlıyo sanki dövmüşüm sıpa vallaha yaa işmi yapıyorum savaştanmı çıkıyorum belli değil ne zaman düzelicek derken moonum senin yazdığını görünce anladım ki büyüdükçe daha çok isteyecek yidim yaaa ayvayıı:17:
oturdukkkk kızımla maç izliyoruzzzz

ohhh benimde eşim izliyo bedne oğluşu uyutuum vurup kafayı yatcem birazdan kevserim gözümden uyku akmıyo fışkırıyo resmen:27::27::27:

aynı benim oğlan anamı ağşattı vallaha biran gözüne gözükmiyim nasıl ağlıyo sanki dövmüşüm sıpa vallaha yaa işmi yapıyorum savaştanmı çıkıyorum belli değil ne zaman düzelicek derken moonum senin yazdığını görünce anladım ki büyüdükçe daha çok isteyecek yidim yaaa ayvayıı:17:

ohhh benimde eşim izliyo bedne oğluşu uyutuum vurup kafayı yatcem birazdan kevserim gözümden uyku akmıyo fışkırıyo resmen:27::27::27:

biz daha hastaneye gitcez hava vercez bakalımmmm

öyle cnm büyüdükçe istekleri artıyor heralde 2 yaşına falan gelcek ki kendi başına oymanayı öğrencekler ancak öyle mama sandalyesi aldım mutfakta iş yaparken ona oturtuyorum ne yapayım ben nereye o oraya .mama yemiyor sandalyede ama :))))) yemeğinin içine elini sokuyor kaşığı almaya çalışıyor beni acayip kızdırıyor daha oyun amaçlı:1:

zevkliki melisamzwevkliomazmı ama yorucuda hele doğsun hemen kirletsin sürekli yıka ütüle beni ütüm hiç btmiyo hem babası hemde dansının kıyafetleirni yıkamktanütülemekten artık bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö:120::120::120::120:
Canm bn daha utulemem vallahi corqbina kadar utuledim
Zaten esimin gomlekleri yildirdi beni bbieinkini bi sferlik utuledim vqllahi
melisam bittimi hazırlıklar az kaldı 38 de mi sezercik olacaksın :54:
Cogu bitti canim ufak tefek seyler kaldi yatagini bekliyorum gwlmesini uyku setini yikarim o zamsn
Haziranin besinden sonra akiriz demisti olmadi bi hagta daha bekletiriz dedi bnim dogum gunum 05.05 ablamdq diyo bebidininde 06.06 yao diyo ya bakalim. Hayirlisiyla gecseydihemen gunler
Bibeton wlcqm yalanci emzik alsanmi acrpbi tane evde varya kac aylik icin bilmiyorum esime duptiz yaomak icin almistim cabuk gecti be 8 ay

ahhh bi bilsemm cnm yaa bronşit bulaşıcı heralde eltimin çocuğu gripti hemde bronşitti öptü baya sevdi bulaştı heralde

aynen bulaşmıştır sinir oluyorum şu bebekleri öpmelerine zaten :20:ben kzıyorum öpmeyin ellemyin diye darılıyorlar da ne yapalım aslında eltinin uyarması :20:

Cogu bitti canim ufak tefek seyler kaldi yatagini bekliyorum gwlmesini uyku setini yikarim o zamsn
Haziranin besinden sonra akiriz demisti olmadi bi hagta daha bekletiriz dedi bnim dogum gunum 05.05 ablamdq diyo bebidininde 06.06 yao diyo ya bakalim. Hayirlisiyla gecseydihemen gunler
Bibeton wlcqm yalanci emzik alsanmi acrpbi tane evde varya kac aylik icin bilmiyorum esime duptiz yaomak icin almistim cabuk gecti be 8 ay

bişey kalmadı engüzel günlerin kız tadını çıkar:16:emzik al mutlaka ve alıştır emziğe inşallah alır hemen:34::34::34:hadi hayırlısı inşallah cnm:16:

bişey kalmadı engüzel günlerin kız tadını çıkar:16:emzik al mutlaka ve alıştır emziğe inşallah alır hemen:34::34::34:hadi hayırlısı inşallah cnm:16:

Olemi diyosum bende iki atada kaldim alistirsan biraktirnak bi dert damak yapisini bozuyomus ama uyurken falanda rahatlik demi kuzu:26:
Seninki aliyomu cwnoo

Olemi diyosum bende iki atada kaldim alistirsan biraktirnak bi dert damak yapisini bozuyomus ama uyurken falanda rahatlik demi kuzu:26:
Seninki aliyomu cwnoo

valla ilk 6 ay memeyle fatih bütünleşti gece gündüz aynen beni yalancı meme gibi kullandı almadı yalancı meme alsa rahat olurdu en azından gece veriridim zor geçti hala daha derin uykuya geçene kadar emişiyoz:37:

biz daha hastaneye gitcez hava vercez bakalımmmm
canım yaa bu saattemi gideceksiniz kıyamam ben size gidin glein ne kadar kalıyosunuz pki
öyle cnm büyüdükçe istekleri artıyor heralde 2 yaşına falan gelcek ki kendi başına oymanayı öğrencekler ancak öyle mama sandalyesi aldım mutfakta iş yaparken ona oturtuyorum ne yapayım ben nereye o oraya .mama yemiyor sandalyede ama :))))) yemeğinin içine elini sokuyor kaşığı almaya çalışıyor beni acayip kızdırıyor daha oyun amaçlı:1:

haklısın moonum snaırım baya bir bu düzende gidicek olsun canları sağolsunda ne yapalım bu sıpalr olsun diye az uğraşmadık gülüşleri yetiyo bıcırıkların bende ana kucağına koyuyorum duruyo ama uzun sğre olunca sıkılıyo malaesf

melisam ilk 6 ay ütülemeni tavsiye ederim canım kalıntı falan olursa zararlı eldivenlerini ağzına alıyo esela ütü mmikrobunu kırar ben hala ütülüyorum ne olursa olsun eşimde zaten bir gün giyer 2. gün desen yok çok çamaşırım çıkıyo vede ütü tabi:27:

kızalr oğluş uyandı emziridm uyuttum geri derken hemen yazamdım bende çıkayım kusuruma bakmayın gözleirm çift görüyo artık yarın sabaha göürşrüz öpüldünüzzz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:54:

Back