Gecmis olsun kevserim ya kizina bol sifalarrrr![]()
saolasınnn meliammm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun kevserim ya kizina bol sifalarrrr![]()
Cokk yoruldum elifim yaa 3 saat utu yaptim kolum omzum ağrıyor
Zevkliydi amma yorucuydu be ya:))
Ayisigim sen nadilsin canm fatih cik nasil
aynı benim oğlan anamı ağşattı vallaha biran gözüne gözükmiyim nasıl ağlıyo sanki dövmüşüm sıpa vallaha yaa işmi yapıyorum savaştanmı çıkıyorum belli değil ne zaman düzelicek derken moonum senin yazdığını görünce anladım ki büyüdükçe daha çok isteyecek yidim yaaa ayvayııiyiyiz cnm ne olsun biz fatihcikle uğraşıyoruz artık oyun istiyor daha çok ilgi istiyor ev işi zor yapıyorum yanlız kalmak istemiyor
oturdukkkk kızımla maç izliyoruzzzz
aynı benim oğlan anamı ağşattı vallaha biran gözüne gözükmiyim nasıl ağlıyo sanki dövmüşüm sıpa vallaha yaa işmi yapıyorum savaştanmı çıkıyorum belli değil ne zaman düzelicek derken moonum senin yazdığını görünce anladım ki büyüdükçe daha çok isteyecek yidim yaaa ayvayıı
ohhh benimde eşim izliyo bedne oğluşu uyutuum vurup kafayı yatcem birazdan kevserim gözümden uyku akmıyo fışkırıyo resmen![]()
aynı benim oğlan anamı ağşattı vallaha biran gözüne gözükmiyim nasıl ağlıyo sanki dövmüşüm sıpa vallaha yaa işmi yapıyorum savaştanmı çıkıyorum belli değil ne zaman düzelicek derken moonum senin yazdığını görünce anladım ki büyüdükçe daha çok isteyecek yidim yaaa ayvayıı
ohhh benimde eşim izliyo bedne oğluşu uyutuum vurup kafayı yatcem birazdan kevserim gözümden uyku akmıyo fışkırıyo resmen![]()
biz daha hastaneye gitcez hava vercez bakalımmmm
neden bu kadar rahatsızlandıki tatlım![]()
Canm bn daha utulemem vallahi corqbina kadar utuledimzevkliki melisamzwevkliomazmı ama yorucuda hele doğsun hemen kirletsin sürekli yıka ütüle beni ütüm hiç btmiyo hem babası hemde dansının kıyafetleirni yıkamktanütülemekten artık bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö:120::120::120::120:
Cogu bitti canim ufak tefek seyler kaldi yatagini bekliyorum gwlmesini uyku setini yikarim o zamsnmelisam bittimi hazırlıklar az kaldı 38 de mi sezercik olacaksın![]()
ahhh bi bilsemm cnm yaa bronşit bulaşıcı heralde eltimin çocuğu gripti hemde bronşitti öptü baya sevdi bulaştı heralde
Canm bn daha utulemem vallahi corqbina kadar utuledim
Zaten esimin gomlekleri yildirdi beni bbieinkini bi sferlik utuledim vqllahi
Cogu bitti canim ufak tefek seyler kaldi yatagini bekliyorum gwlmesini uyku setini yikarim o zamsn
Haziranin besinden sonra akiriz demisti olmadi bi hagta daha bekletiriz dedi bnim dogum gunum 05.05 ablamdq diyo bebidininde 06.06 yao diyo ya bakalim. Hayirlisiyla gecseydihemen gunler
Bibeton wlcqm yalanci emzik alsanmi acrpbi tane evde varya kac aylik icin bilmiyorum esime duptiz yaomak icin almistim cabuk gecti be 8 ay
bişey kalmadı engüzel günlerin kız tadını çıkaremzik al mutlaka ve alıştır emziğe inşallah alır hemen
hadi hayırlısı inşallah cnm
![]()
Olemi diyosum bende iki atada kaldim alistirsan biraktirnak bi dert damak yapisini bozuyomus ama uyurken falanda rahatlik demi kuzu:26:
Seninki aliyomu cwnoo
canım yaa bu saattemi gideceksiniz kıyamam ben size gidin glein ne kadar kalıyosunuz pkibiz daha hastaneye gitcez hava vercez bakalımmmm
öyle cnm büyüdükçe istekleri artıyor heralde 2 yaşına falan gelcek ki kendi başına oymanayı öğrencekler ancak öyle mama sandalyesi aldım mutfakta iş yaparken ona oturtuyorum ne yapayım ben nereye o oraya .mama yemiyor sandalyede ama :))))) yemeğinin içine elini sokuyor kaşığı almaya çalışıyor beni acayip kızdırıyor daha oyun amaçlı![]()
Canm bn daha utulemem vallahi corqbina kadar utuledim
Zaten esimin gomlekleri yildirdi beni bbieinkini bi sferlik utuledim vqllahi
Cogu bitti canim ufak tefek seyler kaldi yatagini bekliyorum gwlmesini uyku setini yikarim o zamsn
Haziranin besinden sonra akiriz demisti olmadi bi hagta daha bekletiriz dedi bnim dogum gunum 05.05 ablamdq diyo bebidininde 06.06 yao diyo ya bakalim. Hayirlisiyla gecseydihemen gunler
Bibeton wlcqm yalanci emzik alsanmi acrpbi tane evde varya kac aylik icin bilmiyorum esime duptiz yaomak icin almistim cabuk gecti be 8 ay