Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

inş canım inş ne yaptınız aşısı zorladımı minnoşumun kyran nasıldı kaynanan ne etti bsakrm:27:

cnm kolundan btane vurdu tekrar 17 mayıs da tekrar vurdurcaz ateşimiz çıkmadı çok şükür kuranımızda korktuğum gibi olmadı herşey güzel geçtiii anlıcannn

çokk şükür cnm bn bi kızımı emziriyim gelirim k bakma olurmu

cnm kolundan btane vurdu tekrar 17 mayıs da tekrar vurdurcaz ateşimiz çıkmadı çok şükür kuranımızda korktuğum gibi olmadı herşey güzel geçtiii anlıcannn

çokk şükür cnm bn bi kızımı emziriyim gelirim k bakma olurmu

estağfurullah kevserim emzir sen işin varsada gelme kuzum göürşüz yine öptüm miinoşumu:54:

naber elifim nasılsın:16:

iyiym cnm ne olsun aynı yemek bulaşık fatih derken zaman geçip gidiyor.. hilalin kanamsı olmuş haberin varmı

ciddimisin nasıl şimdi bebek nasıl neden olmuş ben hiç girmiyorum o topiğe moonum bayadır iyimi hilalim:26::26::26::26:

kevserim geçmiş olsun kızçenede iyimi şimdi

elifim şuan iyiniş serum falan verilmiş bebek iyi maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah

kevserim geçmiş olsun kızçenede iyimi şimdi

elifim şuan iyiniş serum falan verilmiş bebek iyi maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah

amin canım yaaa herşey Allahtan geliyo dilerim rabbimden sağlıkla lkucağına almasını nasip eder rabbime emanet kuzum yaaa:26:

Back