Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

çıkıyorum kızlar gelen yok oğluşda uyandı yanında olayım kuzumun görüşrüz

kızlar nerdesiniz ben artık daha sık gelicem çünkü canım kocam laptop almış artıksürekli açık kalıcam yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16::16::16:

kızlar şimdilik çıkıyortum mutfakta işim var sütlaç yapıcam kocişe bulaşlık yıkıyıp 1 sate gelicem

sabahtan beri bekledim kimseler gelmediçıkıyorum bende iyi geceler glen olmaz ama bu saatten sonra sabaha görüşürüzzzz:36::36::36::36::36::36::36:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sıkıldımmm gelin yaa 2 gündür boş boş bekliyorum ne oldu size:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

hele şükür kavuşturana nasılsın melisam 2 gündür topikte bekçilik ediyorum kimseler gelmedi çok sıkıldım ben :35::36::32:
kuzum sende hafta sonu beklemıssın hafta sonu pek gelen olmuyokı be kuzum. kıyamam ben sana cok mu sıkıldın sen :38::38:
yorgunum melisam uyumuyo gazdan kıvranıyo ayaklarımda 9 dan beri koptu ayaklarım hiç bir iş yapamadım poffffffffffffffffffffffffffffffff:31:

allah allah bu cocugun gaz problemıne bi care bulamadık ya bide anne sutuyle beslenen bebelerde gaz problemı cok az olur derler.
ben anlamadım bu işi ya. emınce hemen gazını cıkartmıyomusun canım sırtını sıvazlayıp. :44::44:

kuzum sende hafta sonu beklemıssın hafta sonu pek gelen olmuyokı be kuzum. kıyamam ben sana cok mu sıkıldın sen :38::38:

allah allah bu cocugun gaz problemıne bi care bulamadık ya bide anne sutuyle beslenen bebelerde gaz problemı cok az olur derler.
ben anlamadım bu işi ya. emınce hemen gazını cıkartmıyomusun canım sırtını sıvazlayıp. :44::44:

yani hafta sonuydu ama yinede bekledim ne bilem sıkıldım yaaa olsun ben şaka yapıyorum melisam herkesin işi gücü var ne yapıcan müsait olan geliyo zati yaa çıkarıyorum melisam mer emmez çıkıyo ama yinede karnı kütük gibi vuruncapat pat ses çıkıyo anlmaıyorum ne yapsam bir ilaç aldık o işe yaradı ama birkaç gündür oda kar etmiyo gibi :44::44::44::44::44:

selam canlar napiyonuz bakem

melisam albüme yeni resim koymuştum bakarsın

Back