- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
hoşgeldin moıncuğum nasılsın oğluş durmuyo uyutup geliyorum kusurıma bakma lütfen canım benim
Olsun bak alisime sen bende evi süpürücem cnm öpt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin moıncuğum nasılsın oğluş durmuyo uyutup geliyorum kusurıma bakma lütfen canım benim
Olsun bak alisime sen bende evi süpürücem cnm öpt
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sıkıldımmm gelin yaa 2 gündür boş boş bekliyorum ne oldu size
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız kıslar
evi temızledim ancak gelebildim yemegimde yok bugune onuda halledersem tamamdır.
nasılsın elifcigim alişim nasıl
kuzum sende hafta sonu beklemıssın hafta sonu pek gelen olmuyokı be kuzum. kıyamam ben sana cok mu sıkıldın senhele şükür kavuşturana nasılsın melisam 2 gündür topikte bekçilik ediyorum kimseler gelmedi çok sıkıldım ben
yorgunum melisam uyumuyo gazdan kıvranıyo ayaklarımda 9 dan beri koptu ayaklarım hiç bir iş yapamadım poffffffffffffffffffffffffffffffff
kuzum sende hafta sonu beklemıssın hafta sonu pek gelen olmuyokı be kuzum. kıyamam ben sana cok mu sıkıldın sen
allah allah bu cocugun gaz problemıne bi care bulamadık ya bide anne sutuyle beslenen bebelerde gaz problemı cok az olur derler.
ben anlamadım bu işi ya. emınce hemen gazını cıkartmıyomusun canım sırtını sıvazlayıp. :44::44: