inş papatyam inş Allahın izniyle geçicek bu günlerde sezeryan tarihin bellimi nasıl olucak kesin seeryanmı olucak Allahım hayırlı doğum naisp eder inş papatyam bendede oluyodu gece kalkıp eşimle oturduğumuzu biliyoruz ama geçiyodu son zamanlrda ağırlaşıyosun doğum hazırlıkları oluyo doğum şekkline girmiş oluyo baskı oluyo hepsi normal balım ben kendi adıma söylüuorum çok olurdu bendede ama geçerdi doktrum kanama olmadığı sürece bbirşey olmaz derdi ama tabiki onlar kadar rahat olamuyordum ben sen bebeişin hareketlerine dikkat et zaten dğum sancısı geldiğinde anlıycaksınki bu doğum sancısı öyle adet sancısıyla kalmıyosun papatyam banda derlerdi farklı olduğunu hakikaten farklıymuış içini ferah tut sen dinlen bol bol senin hamileiğin zor geçiyo dinlenki daha rahat geçsin günlerin canım benim nstye bende ilk girdiğimde doktoruma adet sancım oluyo belden giriyo karnım toplanıyo demiştim nst ye göndermişti vee çok hafif sancılar çıkmıştı artık kasılmalar dahda çok olucak doğuma hazırlıyo vücüut dmeişti bu zamanda olması normal kuzum hiç korkma zamanına var daha Allahın izniylee
canım benim Allah razı olsun.hep rahatlatıyosun beni.sezaryen tarihini kesin söylemedi.2 hafta sonra kontrolüm var tarih veriri heralde.kesin sezaryen olcak Elif.çünkü normal doğum istersen deneriz.ama riski olur ben sorumluluk almam dedi.bu çok korkunç bişey.riskim ne kadar onuda söyleyemezmiş çünkü yaşamadan bilemyiz dedi.hayatımı riske atamam.nasibim böyleymiş.sancı başlayınca artıcak die bi korkuyorum ki sorma.doğarsa yoğun bakıma girer,Allah korusun.ufak daha kuzum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.sabrediyorum canım benim...