Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

inş papatyam inş Allahın izniyle geçicek bu günlerde sezeryan tarihin bellimi nasıl olucak kesin seeryanmı olucak Allahım hayırlı doğum naisp eder inş papatyam bendede oluyodu gece kalkıp eşimle oturduğumuzu biliyoruz ama geçiyodu son zamanlrda ağırlaşıyosun doğum hazırlıkları oluyo doğum şekkline girmiş oluyo baskı oluyo hepsi normal balım ben kendi adıma söylüuorum çok olurdu bendede ama geçerdi doktrum kanama olmadığı sürece bbirşey olmaz derdi ama tabiki onlar kadar rahat olamuyordum ben sen bebeişin hareketlerine dikkat et zaten dğum sancısı geldiğinde anlıycaksınki bu doğum sancısı öyle adet sancısıyla kalmıyosun papatyam banda derlerdi farklı olduğunu hakikaten farklıymuış içini ferah tut sen dinlen bol bol senin hamileiğin zor geçiyo dinlenki daha rahat geçsin günlerin canım benim nstye bende ilk girdiğimde doktoruma adet sancım oluyo belden giriyo karnım toplanıyo demiştim nst ye göndermişti vee çok hafif sancılar çıkmıştı artık kasılmalar dahda çok olucak doğuma hazırlıyo vücüut dmeişti bu zamanda olması normal kuzum hiç korkma zamanına var daha Allahın izniylee:38::38:

canım benim Allah razı olsun.hep rahatlatıyosun beni.sezaryen tarihini kesin söylemedi.2 hafta sonra kontrolüm var tarih veriri heralde.kesin sezaryen olcak Elif.çünkü normal doğum istersen deneriz.ama riski olur ben sorumluluk almam dedi.bu çok korkunç bişey.riskim ne kadar onuda söyleyemezmiş çünkü yaşamadan bilemyiz dedi.hayatımı riske atamam.nasibim böyleymiş.sancı başlayınca artıcak die bi korkuyorum ki sorma.doğarsa yoğun bakıma girer,Allah korusun.ufak daha kuzum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.sabrediyorum canım benim...

slm kızlar merhaba,sizlere bir sorum olcak benim cevaplarsanız sevinirim,benim adetlerim hep düzenlidir taki geçen aya kadar,geçen ay 7 gün gecikti,bu ayda dün adet günümdü saat 4 de çok az açık pembe bir leke geldi,normalde lekeden sonra devamı gelirdi,ama dün lekeden sonra bişi gelmedi,normal beyaz akıntı devam ediyor,acaba yerleşme kanamasımı oldu bende :26:

merhaba canım.bunu söylemek için biraz erken olduğunu düşünüyorum kendi adıma.hakkında hayırlısı olsun.geçen ayda gecikmiş.yine adet görmekte zorlanıyor olabilirsin canım.yerleşme kanaması herkeste görülebilen bişey değil

o boyna dışarda ben annemlere gitmek isteiğimde iizin vermiyor kendisi hep dışarda çok sıkıldım artık ya

konuşsamda fark eden bişey yok önceden ebni bırakıp evde hayatta gitmeyen adam annemlere bırakırdı şimdi kendisi beni evde bırakıp dışşarıda arkadaşlarııylaaa

tek gidebildiğimm annemler ona da izin vermşiyor bazennn çok sıkılıyorum diyorumm anlamıyor beniiii:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
ağlamaktannn yoruldummmm[/QUOTE]

canım benim kıyamam sana .her erkek niye aynı yahu.benim eşimide bıraksam gider.ama anneme gidiyim vs desem karışmaz.tanıdığım bütün adamlar aynı bitanem üzme kendini ne olur.psikoljimiz bozluyo sonra iyice ömrümüz kısılıyo.ağlama sakın.annene gitmek için yada onun gitmemesi için kavga etmek yerine duygu sömürüsünü dene.yanlış anlama sakın canım,sıkılıyorum daralıyorum beni düşünmüyosun vs de belki etkilenir.çok üzüldüm.ve çok korkuyorum bebeğimiz olunca eşimde bunu yapar die.deliriyorum bende senin gibi.

o boyna dışarda ben annemlere gitmek isteiğimde iizin vermiyor kendisi hep dışarda çok sıkıldım artık ya

konuşsamda fark eden bişey yok önceden ebni bırakıp evde hayatta gitmeyen adam annemlere bırakırdı şimdi kendisi beni evde bırakıp dışşarıda arkadaşlarııylaaa

tek gidebildiğimm annemler ona da izin vermşiyor bazennn çok sıkılıyorum diyorumm anlamıyor beniiii:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
ağlamaktannn yoruldummmm

canım benim kıyamam sana .her erkek niye aynı yahu.benim eşimide bıraksam gider.ama anneme gidiyim vs desem karışmaz.tanıdığım bütün adamlar aynı bitanem üzme kendini ne olur.psikoljimiz bozluyo sonra iyice ömrümüz kısılıyo.ağlama sakın.annene gitmek için yada onun gitmemesi için kavga etmek yerine duygu sömürüsünü dene.yanlış anlama sakın canım,sıkılıyorum daralıyorum beni düşünmüyosun vs de belki etkilenir.çok üzüldüm.ve çok korkuyorum bebeğimiz olunca eşimde bunu yapar die.deliriyorum bende senin gibi.[/QUOTE]
papatyam çok yoruldum inan bana artık soğuk davranamaya çalışıcam ağlasamda duygu sömürüsü yapsamda gidiyor gitme diyince beni sıkma bunaltma hiç sıkmıyorum ki zaten papatyam artık bişey demicem desemde fark etmiyordu ne zaman gelcek bilmiyorum 1 saat sonra gelirim dedi kaç saaat olduuuu ne arıyo nede bişeyyy ben onu bukadar severken o sevgimi haketmiyorrrrrr:14::14::14::14:

kızlarrr canım çok sıkkın eşleriniz arkadaşlarıyla ne kadar sıklıkla dışarı çıkıyor

bizimkini bıraksam her zaman çıkıcam çok sıkıldım kızlar oyun oynamaya gidiyolar ps oynuyorlarr maç yapıyorlar

ağlamaktannn yoruldummmm
kevserim neden öyle yapıyoki anlamıyorum nedir bu snein annene karşı olan tavrı mantıksız o zaman kendiside gştmesin benim eşimde beni koymaz hiç biryere onsuz ama kendide gitmez 3 seneye giricez daha 3 ay halısaha maçına gitti oda doğumdan önce bıraktı madem gidiyor sanada hakkı tanısın sonuçta sen evdesin herşey sana bakıyo çocukla bunalıyosun neden anlayışızlık yapıyoki :47::47::47::47:
slmlar nasılsınız kıslar benı merak etmıssınızdır bi durum bildirimi yapıyım gitcem hemen. yemek yapmam lazım. kıslar bi kac gundur evde yoktum dısarlardaydım. gardrop geldi esim dün gece kurdu bugun evdeydim ama hiç vakit bulamasım gelmeye. gardrobu temısledim ev batmıstı evi süpürüp sildim azıcık dinlendim dolabı yerleştirmeye koyuldum daha bitmedi az bişiyi kaldı kucuk kucuk kıyafetler ya etiketlerini kopar duzenle bayagı vaktımı aldı.:1::1:sıpacık gelmeden basladı benı oyalamaya.
yarında gelemem büyük ihtimalle kardesim geldi dün ablamda su an ablamla kardesim gelir bize yasda dısarda bulusuruz bakalım plan yapmadık daha da. yarın onlarla olurum. aksamında yada ertesi gün gelirim kıslar. öptüm sızi cok özledim :54::54::54::54::54::54::54::54:
bende diyorumki bu kız bizi terk etti nerlerde diye bacım iyisen sorun yok kolay gelsin yorma kendini emi bak resimlerini isterim odanın bitirde melisam:38:
kızlar gelinde ne olur konuşalımmm kendimi çok yalnızzz hissediyorummmm önceden böyle değildii diyorumki bni bırak annemlere sen ozaman git arkadaşlarına yoksa çok daralıyorum bn şuan ağlıyorum kızım beşiğinde bana bakıyor gülüyor ağlama anne der gibi bn varım gibiii
kevserim inanki ancak gelebildim tam outrdum yazmaya oğluş ağladı babasında durmuyo hiç yaaa vallaha uyuttumda ayaklarına koydum iyice dalsın diyee üzülme canım benim ama sessizde kalma mademki o seni yok sayabliyo saçını bilmem ne yapıyo o zaman sanada hak tanıycak yoksa gitmiycek arkadaş sen yükle karına herşeyi keyfe git alsın o zaman snei gezmeye götürsün birlikte bişreyler yapın neden hep arkadaşları öncelikli geliyo:47::47::47:
inş papatyam inş Allahın izniyle geçicek bu günlerde sezeryan tarihin bellimi nasıl olucak kesin seeryanmı olucak Allahım hayırlı doğum naisp eder inş papatyam bendede oluyodu gece kalkıp eşimle oturduğumuzu biliyoruz ama geçiyodu son zamanlrda ağırlaşıyosun doğum hazırlıkları oluyo doğum şekkline girmiş oluyo baskı oluyo hepsi normal balım ben kendi adıma söylüuorum çok olurdu bendede ama geçerdi doktrum kanama olmadığı sürece bbirşey olmaz derdi ama tabiki onlar kadar rahat olamuyordum ben sen bebeişin hareketlerine dikkat et zaten dğum sancısı geldiğinde anlıycaksınki bu doğum sancısı öyle adet sancısıyla kalmıyosun papatyam banda derlerdi farklı olduğunu hakikaten farklıymuış içini ferah tut sen dinlen bol bol senin hamileiğin zor geçiyo dinlenki daha rahat geçsin günlerin canım benim nstye bende ilk girdiğimde doktoruma adet sancım oluyo belden giriyo karnım toplanıyo demiştim nst ye göndermişti vee çok hafif sancılar çıkmıştı artık kasılmalar dahda çok olucak doğuma hazırlıyo vücüut dmeişti bu zamanda olması normal kuzum hiç korkma zamanına var daha Allahın izniylee:38::38:

canım benim Allah razı olsun.hep rahatlatıyosun beni.sezaryen tarihini kesin söylemedi.2 hafta sonra kontrolüm var tarih veriri heralde.kesin sezaryen olcak Elif.çünkü normal doğum istersen deneriz.ama riski olur ben sorumluluk almam dedi.bu çok korkunç bişey.riskim ne kadar onuda söyleyemezmiş çünkü yaşamadan bilemyiz dedi.hayatımı riske atamam.nasibim böyleymiş.sancı başlayınca artıcak die bi korkuyorum ki sorma.doğarsa yoğun bakıma girer,Allah korusun.ufak daha kuzum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.sabrediyorum canım benim...

sendende Allah razı olsun papatyam ne demek eğerki faydam olup rahatlatabiliyosam ne mutlu bana kuzum lafı bile olmaz inanki sende kendimi buluyorum kimsnein olaması beni üzüyo zorlu süreç birde sezeryan olucaksın bakanın yok Allahım kolaylık versin gerçkten korma papatyam Allahın izniyle sona geldin zaten 2 haffta önce alırlar muhtemelen 34. haftanmdasın 36 dedinmi daha kokrucak birşeyin kalmasın herşeyi tamamlanmış oluyo herşeyi derken hani sıkıntı olmuyo ama ben inanıyorum herşey zamanında olucak gör bak inanki dularım seninle canım benim yerim seni ben:56::56::56::56::16:

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:32::32::32::32:

kızzlarrr nezaman gelceksnizzz bakın hala ne geldi nede aaradıııı:59::59::59::59::59::59:

Canm öncelikle Allah sabır versin. Sende onu dinleme bence al kizini dışarı çık. Annemlere gidiyorum de. Karışırsa ben sana bişey demiyorum de. Ne biliyim ilgilenme evin içinde vs.. eşim önceden haftada 3 4 defa çıkıyordu şimdi 1 e düşürdük.

Canm öncelikle Allah sabır versin. Sende onu dinleme bence al kizini dışarı çık. Annemlere gidiyorum de. Karışırsa ben sana bişey demiyorum de. Ne biliyim ilgilenme evin içinde vs.. eşim önceden haftada 3 4 defa çıkıyordu şimdi 1 e düşürdük.

hoşgeldn canım :34:

:50::126::126::126::126::126::126::126::126::101::101::100::100::100::100::99::99::99::99::97::97::97::96::96::96::95::95::95::106::106::106::110::110::110::111::111::111::111::111::112::112::112::112::120::120::120::120::120::120::120::120::117::117::117::117::84::84::84::84::84::86::86::86::86::86::63::63::63::63::63::63:

anacım geldim 2 saattir bir Allahın kulu gelmedi ben gidince geliyosunuz küsüyorum size:19::19::19::19::19:dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:artıkın denk gelmeiyoruz hasret gideremiyoruz eski günleri çok özleidm çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:32::32::32:elbet buluşuruz ama hiç birşey eskisi gibi omayacak biliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:50::50::50:ben çıkıyorum oğluş uyuyoken bende yataım daha kimsecikler glemz nede olsa iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

kevserim neden öyle yapıyoki anlamıyorum nedir bu snein annene karşı olan tavrı mantıksız o zaman kendiside gştmesin benim eşimde beni koymaz hiç biryere onsuz ama kendide gitmez 3 seneye giricez daha 3 ay halısaha maçına gitti oda doğumdan önce bıraktı madem gidiyor sanada hakkı tanısın sonuçta sen evdesin herşey sana bakıyo çocukla bunalıyosun neden anlayışızlık yapıyoki :47::47::47::47:

bende diyorumki bu kız bizi terk etti nerlerde diye bacım iyisen sorun yok kolay gelsin yorma kendini emi bak resimlerini isterim odanın bitirde melisam:38:

kevserim inanki ancak gelebildim tam outrdum yazmaya oğluş ağladı babasında durmuyo hiç yaaa vallaha uyuttumda ayaklarına koydum iyice dalsın diyee üzülme canım benim ama sessizde kalma mademki o seni yok sayabliyo saçını bilmem ne yapıyo o zaman sanada hak tanıycak yoksa gitmiycek arkadaş sen yükle karına herşeyi keyfe git alsın o zaman snei gezmeye götürsün birlikte bişreyler yapın neden hep arkadaşları öncelikli geliyo:47::47::47:
sendende Allah razı olsun papatyam ne demek eğerki faydam olup rahatlatabiliyosam ne mutlu bana kuzum lafı bile olmaz inanki sende kendimi buluyorum kimsnein olaması beni üzüyo zorlu süreç birde sezeryan olucaksın bakanın yok Allahım kolaylık versin gerçkten korma papatyam Allahın izniyle sona geldin zaten 2 haffta önce alırlar muhtemelen 34. haftanmdasın 36 dedinmi daha kokrucak birşeyin kalmasın herşeyi tamamlanmış oluyo herşeyi derken hani sıkıntı olmuyo ama ben inanıyorum herşey zamanında olucak gör bak inanki dularım seninle canım benim yerim seni ben:56::56::56::56::16:
Kizlarrr bn geldmmmm hmn geldi arkadaslarinib yaninda ve cicek elinde agliyordum optu kizini sevdi anlasma sagladik artik eakiai birbirimiz nedersek onu yapicaz cok uzulddu oda bunalmis isyernde sorun varmis da haberm yokkus eve tasimayim demis isteki sorunu ya boyle kizlar vide bn abartim cnm sikilinca arada gelirler bana hepinizi seviyorum iiki barsiniz

kevsercim aranızın düzelmesine sevindim allah bozmasın

elifim tabi eskisi olmaz bebeler ne derse oooooooooo:34::54::54::54::54:büyüdükçe ilgi istiyorlar

albüme resim koydum bakarsınız canlar öpüldünüzzzzzzzz

Kizlarrr bn geldmmmm hmn geldi arkadaslarinib yaninda ve cicek elinde agliyordum optu kizini sevdi anlasma sagladik artik eakiai birbirimiz nedersek onu yapicaz cok uzulddu oda bunalmis isyernde sorun varmis da haberm yokkus eve tasimayim demis isteki sorunu ya boyle kizlar vide bn abartim cnm sikilinca arada gelirler bana hepinizi seviyorum iiki barsiniz
iyi bakalm kevserim sorunu gidermşişiniz sevindim insan sinirlenince birşeyler gözüne daha sıkıcı geliyo anlıyorum snei balım bende seni seviyorum canıım benümmm:48:
kevsercim aranızın düzelmesine sevindim allah bozmasın

elifim tabi eskisi olmaz bebeler ne derse oooooooooo:34::54::54::54::54:büyüdükçe ilgi istiyorlar

albüme resim koydum bakarsınız canlar öpüldünüzzzzzzzz

aynen moncuğum onlar ne derse o vallahabir ağlamalarıyla herşeyi yaptırıyorlar bücürler bende o gün resim koydum ama sen gttin malesef bekledim yarım saat dolmasın diye sildim hemen bakıyourm paşama:16:

maaşallah paşama yaa vallaha bayıldım heleki o saç şekli ve pc başındaki haline yerim ben bunu yaa rabbim nzarlardan korusun kuzumu kırk binkere maaşallah sübhanallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16:

maaşallah paşama yaa vallaha bayıldım heleki o saç şekli ve pc başındaki haline yerim ben bunu yaa rabbim nzarlardan korusun kuzumu kırk binkere maaşallah sübhanallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16:

sağol teyzoş:))))) rabbim hepimizinkini korusun:nazar::54:

bende çıkayımm kimselerde yok zaten çok yorgunum oğluş mızıldanıyo biraz uzanayım uyanmadan öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz:54:

papatyam çok yoruldum inan bana artık soğuk davranamaya çalışıcam ağlasamda duygu sömürüsü yapsamda gidiyor gitme diyince beni sıkma bunaltma hiç sıkmıyorum ki zaten papatyam artık bişey demicem desemde fark etmiyordu ne zaman gelcek bilmiyorum 1 saat sonra gelirim dedi kaç saaat olduuuu ne arıyo nede bişeyyy ben onu bukadar severken o sevgimi haketmiyorrrrrr:14::14::14::14:[/QUOTE]

benim eşimde öyle diyo gitme diyince.daraltıyosun beni diyo.ben bütün gün evdeyim şuan mesela.işten gelsin die bekledim.yemek yedi duş aldı,ben bi aşağı iniyim dedi.sitede abiler var onlarla oturuyolar dışarda.ama ben seni bekledim tüm gün diyorum.e bende sıkılıyorum iş iş diyo.e ben napıyım dimi.yine yanlız kaldım dün.hayatta verdiği saatte gelmez oda.niye böyle yapıyo eşin bilmiyorum.bi fikrin varmı,yapıyomuydu doğumdan öncede. bi sıkıntınız varsa herhangi bi konuda kendini rahatlatmak için bu yolu seçiyo olabilir.çok iyi anlıyorum seni,çok zor ama kendini yıpratmamanı öneririm bitanem.en çok zarar gören sen olucaksın sonra.ben soğuk davranma işine girince kendimden daha çok soğuturum diyede korkuyorum.biraz oluruna bırak,sende çık dışarı kulak asma söylediklerine.sen kendini rahatlatırsan belki davranışlarınız birbrinizi germez ne dersin? canım benim nedir kadın olarak çektiğimiz bilemedim:(

Kizlarrr bn geldmmmm hmn geldi arkadaslarinib yaninda ve cicek elinde agliyordum optu kizini sevdi anlasma sagladik artik eakiai birbirimiz nedersek onu yapicaz cok uzulddu oda bunalmis isyernde sorun varmis da haberm yokkus eve tasimayim demis isteki sorunu ya boyle kizlar vide bn abartim cnm sikilinca arada gelirler bana hepinizi seviyorum iiki barsiniz[/QUOTE]

oh be rahatladım.olay çözülmü benim haberim yok tabi.çok sevindim kuzummmm.mutlu ol işte.enişteyede çiçekten ötürü kocaman alkış tabi.hemen yıpratma kendini herşeye emi.bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzz.

Back