Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarrr bn geldmmmm hmn geldi arkadaslarinib yaninda ve cicek elinde agliyordum optu kizini sevdi anlasma sagladik artik eakiai birbirimiz nedersek onu yapicaz cok uzulddu oda bunalmis isyernde sorun varmis da haberm yokkus eve tasimayim demis isteki sorunu ya boyle kizlar vide bn abartim cnm sikilinca arada gelirler bana hepinizi seviyorum iiki barsiniz
Ben geldim kızlar slmlarrrrrr :)
Canm dün doktora gittim 5+6mis meger. Kalbi oluşmaya başlamış dedihoşgeldn canım![]()
H geldnn cnm bnde geldim
Canm dün doktora gittim 5+6mis meger. Kalbi oluşmaya başlamış dedi
Doktor. 2 hafta sonra gel net alırız sesi dedi. Yani düşündüğüm gibi erken döllenme olmuş :)
Hoşgeldin tatlım nasılsın :)
Canim k bakma cadi kizim uyanik onla ugrasiyrum
sorma yaa biiriiz geliğ dipğğerimiz gidiyoruz denkleşemedik bu bücürler yüüznden papatyambacılar bu buluşma işini beceremiyoz artık ya.nerde yanlış yapıyom ki acep? bekliyom gelmiyonuz amagidiyim çamaşır sereyim o zman.inşallah buluşuruz yakında.öpüldünüz.
oh be rahatladım.olay çözülmü benim haberim yok tabi.çok sevindim kuzummmm.mutlu ol işte.enişteyede çiçekten ötürü kocaman alkış tabi.hemen yıpratma kendini herşeye emi.bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzz.
oooo melisam iyice ayrı dütük sen daha berbiş gelmeden boşladın bizi birde doğursan hiç gelemiycen deseneekıslar naasılsınız canlar yorulmusum be. sabah ABLAMLA KARDESİM GELDİ KAHVALTIYA . SONRA dısarı alısveriş merkezine gectik.
ancak eve geldim nasılsınız ne var ne yok.
ben yoruulmusum ya aksama yemek yapcam daha . beşigide getirmiş ablam onuda kurarız bu hafta sonu bi içine yatak almak kalıyo onuda aldıkmı tamamdır ıvır zıvır kalıyo gerisi.
ohh çok sevindim canım gözün aydın olsun rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşCanm dün doktora gittim 5+6mis meger. Kalbi oluşmaya başlamış dedi
Doktor. 2 hafta sonra gel net alırız sesi dedi. Yani düşündüğüm gibi erken döllenme olmuş :)
Elifim nerdesin bcm ya bu gun kizlar nerdesinizzz
rica ederim kevserim sorun çözüldü yaa önemli olan o ama o kaynana bir çift iki çift üç çift bir sürü çift sözüm var ama burdan bipleriimi gönderiyorummmmmmmmmmmmmsorma yaa biiriiz geliğ dipğğerimiz gidiyoruz denkleşemedik bu bücürler yüüznden papatyam
Evet cnm bm çözüldü ya bn bazen abartıyorun o kadarcıkta olur herşey yolunda anlaşmada yaptık
Elifim anneme tavri genellikli kaynanam yizumden cok bunaltiyorlar esimi anlamiyorlarda gitmemi istiyo birakiyor ama kaynanam cok istune gidiyor takmiyo ama oda payliyo bize annesine daha cok patliyo ama neyse ya salu ginunu kadar yok rahatladm kaynanam olmadan mahalle bile guzel
Mooncum tesekkurederim elifimpapatyam destek oldugunuz icin
:3iyi pazarlar herkese