Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bacılar bu buluşma işini beceremiyoz artık ya.nerde yanlış yapıyom ki acep? bekliyom gelmiyonuz ama :( gidiyim çamaşır sereyim o zman.inşallah buluşuruz yakında.öpüldünüz.

Kizlarrr bn geldmmmm hmn geldi arkadaslarinib yaninda ve cicek elinde agliyordum optu kizini sevdi anlasma sagladik artik eakiai birbirimiz nedersek onu yapicaz cok uzulddu oda bunalmis isyernde sorun varmis da haberm yokkus eve tasimayim demis isteki sorunu ya boyle kizlar vide bn abartim cnm sikilinca arada gelirler bana hepinizi seviyorum iiki barsiniz

oh be rahatladım.olay çözülmü benim haberim yok tabi.çok sevindim kuzummmm.mutlu ol işte.enişteyede çiçekten ötürü kocaman alkış tabi.hemen yıpratma kendini herşeye emi.bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzz.[/QUOTE]

Evet cnm bm çözüldü ya bn bazen abartıyorun o kadarcıkta olur herşey yolunda anlaşmada yaptık

Elifim anneme tavri genellikli kaynanam yizumden cok bunaltiyorlar esimi anlamiyorlarda gitmemi istiyo birakiyor ama kaynanam cok istune gidiyor takmiyo ama oda payliyo bize annesine daha cok patliyo ama neyse ya salu ginunu kadar yok rahatladm kaynanam olmadan mahalle bile guzel

Mooncum tesekkurederim elifimpapatyam destek oldugunuz icin

kıslar naasılsınız canlar yorulmusum be. sabah ABLAMLA KARDESİM GELDİ KAHVALTIYA . SONRA dısarı alısveriş merkezine gectik.
ancak eve geldim nasılsınız ne var ne yok.
ben yoruulmusum ya aksama yemek yapcam daha . beşigide getirmiş ablam onuda kurarız bu hafta sonu bi içine yatak almak kalıyo onuda aldıkmı tamamdır ıvır zıvır kalıyo gerisi.

bacılar bu buluşma işini beceremiyoz artık ya.nerde yanlış yapıyom ki acep? bekliyom gelmiyonuz ama :( gidiyim çamaşır sereyim o zman.inşallah buluşuruz yakında.öpüldünüz.
sorma yaa biiriiz geliğ dipğğerimiz gidiyoruz denkleşemedik bu bücürler yüüznden papatyam:30:
oh be rahatladım.olay çözülmü benim haberim yok tabi.çok sevindim kuzummmm.mutlu ol işte.enişteyede çiçekten ötürü kocaman alkış tabi.hemen yıpratma kendini herşeye emi.bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzz.

Evet cnm bm çözüldü ya bn bazen abartıyorun o kadarcıkta olur herşey yolunda anlaşmada yaptık

Elifim anneme tavri genellikli kaynanam yizumden cok bunaltiyorlar esimi anlamiyorlarda gitmemi istiyo birakiyor ama kaynanam cok istune gidiyor takmiyo ama oda payliyo bize annesine daha cok patliyo ama neyse ya salu ginunu kadar yok rahatladm kaynanam olmadan mahalle bile guzel

Mooncum tesekkurederim elifimpapatyam destek oldugunuz icin[/QUOTE]
rica ederim kevserim sorun çözüldü yaa önemli olan o ama o kaynana bir çift iki çift üç çift bir sürü çift sözüm var ama burdan bipleriimi gönderiyorummmmmmmmmmmmm:47::47::47::47:
kıslar naasılsınız canlar yorulmusum be. sabah ABLAMLA KARDESİM GELDİ KAHVALTIYA . SONRA dısarı alısveriş merkezine gectik.
ancak eve geldim nasılsınız ne var ne yok.
ben yoruulmusum ya aksama yemek yapcam daha . beşigide getirmiş ablam onuda kurarız bu hafta sonu bi içine yatak almak kalıyo onuda aldıkmı tamamdır ıvır zıvır kalıyo gerisi.
oooo melisam iyice ayrı dütük sen daha berbiş gelmeden boşladın bizi birde doğursan hiç gelemiycen desenee:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Canm dün doktora gittim 5+6mis meger. Kalbi oluşmaya başlamış dedi
Doktor. 2 hafta sonra gel net alırız sesi dedi. Yani düşündüğüm gibi erken döllenme olmuş :)
ohh çok sevindim canım gözün aydın olsun rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :16::16::16::nazar::nazar::nazar:
Elifim nerdesin bcm ya bu gun kizlar nerdesinizzz

kevserim dün yaptığım ileirmi sayayım nefes almışşam şükür dedim yani sabah 7 de kalktım çocukla 8 kadar altını aç sil kremle sonra evi topla süpür sil banyo yıka yerleri sil yemek yap bulaşığı yıka çamaşırı as tabi bunların yanında oğluş hiç durmayo ona bak uyut emizr derken bir ara bakıp çıktım akşamda eşim gelince banyo aptım sonrada olduğum yerde uyumuşum kuzum yaaa çok yoruluyorum vallaha kendimi gezdiremiyorum artık:50:

sorma yaa biiriiz geliğ dipğğerimiz gidiyoruz denkleşemedik bu bücürler yüüznden papatyam:30:

Mooncum tesekkurederim elifimpapatyam destek oldugunuz icin
rica ederim kevserim sorun çözüldü yaa önemli olan o ama o kaynana bir çift iki çift üç çift bir sürü çift sözüm var ama burdan bipleriimi gönderiyorummmmmmmmmmmmm:47::47::47::47:

oooo melisam iyice ayrı dütük sen daha berbiş gelmeden boşladın bizi birde doğursan hiç gelemiycen desenee:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ohh çok sevindim canım gözün aydın olsun rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :16::16::16::nazar::nazar::nazar:

kevserim dün yaptığım ileirmi sayayım nefes almışşam şükür dedim yani sabah 7 de kalktım çocukla 8 kadar altını aç sil kremle sonra evi topla süpür sil banyo yıka yerleri sil yemek yap bulaşığı yıka çamaşırı as tabi bunların yanında oğluş hiç durmayo ona bak uyut emizr derken bir ara bakıp çıktım akşamda eşim gelince banyo aptım sonrada olduğum yerde uyumuşum kuzum yaaa çok yoruluyorum vallaha kendimi gezdiremiyorum artık:50:[/QUOTE]
cnm ya ne diyim azcık uyusa gündüzleri keşke ya gece uyuyordur inşşşş

kıslar bana diyonuz ya siz sankı devamlı burdasınız he. ne zaman gelsem kimse yok bende yazmadan cıkıyorum cogu zaman.
yaz geliyo ondanmı acep dısarı cıkmalarımız basladı bebesi olanlar onla ilgilenıyo vakit ayırmak zor oluyo sanırsam .:44::44:

elifim öm attım sana bakarsın tatlım

:54:

gunaydun herkese cepten giriyorum 6 dan bri ayaktayim kiasini yapamadi 2gundur fitil verdim doldurdu ama ustude batti komple degistim guya din banyo yapti bucr aslim ssolasin kuzum tsk ederim kevserim geceleride saat basi uyaniyo malesef melisam kuzum malesef. denk glemiyoruz hicbirmiz gelsek cok duramiyoruz artik yeni sisteme gectik bu sipalar yuzunden ne yparsin beaaa"////esim 1de goreve gidecek o zaan pcden gelcem ins gorusuruz canlar

Back