Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızzlarrr nezaman gelceksnizzz bakın hala ne geldi nede aaradıııı

Son düzenleme:

merhaba canım.bunu söylemek için biraz erken olduğunu düşünüyorum kendi adıma.hakkında hayırlısı olsun.geçen ayda gecikmiş.yine adet görmekte zorlanıyor olabilirsin canım.yerleşme kanaması herkeste görülebilen bişey değil

o boyna dışarda ben annemlere gitmek isteiğimde iizin vermiyor kendisi hep dışarda çok sıkıldım artık ya

konuşsamda fark eden bişey yok önceden ebni bırakıp evde hayatta gitmeyen adam annemlere bırakırdı şimdi kendisi beni evde bırakıp dışşarıda arkadaşlarııylaaa

tek gidebildiğimm annemler ona da izin vermşiyor bazennn çok sıkılıyorum diyorumm anlamıyor beniiii
ağlamaktannn yoruldummmm[/QUOTE]

canım benim kıyamam sana .her erkek niye aynı yahu.benim eşimide bıraksam gider.ama anneme gidiyim vs desem karışmaz.tanıdığım bütün adamlar aynı bitanem üzme kendini ne olur.psikoljimiz bozluyo sonra iyice ömrümüz kısılıyo.ağlama sakın.annene gitmek için yada onun gitmemesi için kavga etmek yerine duygu sömürüsünü dene.yanlış anlama sakın canım,sıkılıyorum daralıyorum beni düşünmüyosun vs de belki etkilenir.çok üzüldüm.ve çok korkuyorum bebeğimiz olunca eşimde bunu yapar die.deliriyorum bende senin gibi.

canım benim kıyamam sana .her erkek niye aynı yahu.benim eşimide bıraksam gider.ama anneme gidiyim vs desem karışmaz.tanıdığım bütün adamlar aynı bitanem üzme kendini ne olur.psikoljimiz bozluyo sonra iyice ömrümüz kısılıyo.ağlama sakın.annene gitmek için yada onun gitmemesi için kavga etmek yerine duygu sömürüsünü dene.yanlış anlama sakın canım,sıkılıyorum daralıyorum beni düşünmüyosun vs de belki etkilenir.çok üzüldüm.ve çok korkuyorum bebeğimiz olunca eşimde bunu yapar die.deliriyorum bende senin gibi.[/QUOTE]
papatyam çok yoruldum inan bana artık soğuk davranamaya çalışıcam ağlasamda duygu sömürüsü yapsamda gidiyor gitme diyince beni sıkma bunaltma hiç sıkmıyorum ki zaten papatyam artık bişey demicem desemde fark etmiyordu ne zaman gelcek bilmiyorum 1 saat sonra gelirim dedi kaç saaat olduuuu ne arıyo nede bişeyyy ben onu bukadar severken o sevgimi haketmiyorrrrrr

kevserim neden öyle yapıyoki anlamıyorum nedir bu snein annene karşı olan tavrı mantıksız o zaman kendiside gştmesin benim eşimde beni koymaz hiç biryere onsuz ama kendide gitmez 3 seneye giricez daha 3 ay halısaha maçına gitti oda doğumdan önce bıraktı madem gidiyor sanada hakkı tanısın sonuçta sen evdesin herşey sana bakıyo çocukla bunalıyosun neden anlayışızlık yapıyoki
bende diyorumki bu kız bizi terk etti nerlerde diye bacım iyisen sorun yok kolay gelsin yorma kendini emi bak resimlerini isterim odanın bitirde melisam
kevserim inanki ancak gelebildim tam outrdum yazmaya oğluş ağladı babasında durmuyo hiç yaaa vallaha uyuttumda ayaklarına koydum iyice dalsın diyee üzülme canım benim ama sessizde kalma mademki o seni yok sayabliyo saçını bilmem ne yapıyo o zaman sanada hak tanıycak yoksa gitmiycek arkadaş sen yükle karına herşeyi keyfe git alsın o zaman snei gezmeye götürsün birlikte bişreyler yapın neden hep arkadaşları öncelikli geliyo

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızzlarrr nezaman gelceksnizzz bakın hala ne geldi nede aaradıııı

Canm öncelikle Allah sabır versin. Sende onu dinleme bence al kizini dışarı çık. Annemlere gidiyorum de. Karışırsa ben sana bişey demiyorum de. Ne biliyim ilgilenme evin içinde vs.. eşim önceden haftada 3 4 defa çıkıyordu şimdi 1 e düşürdük.

hoşgeldn canım

:126::126::126::126::126::126::126::126::101::101::100::100::100::100::99::99::99::99::97::97::97::96::96::96::95::95::95::106::106::106::111::111::111::111::111::112::112::112::112::120::120::120::120::120::120::120::120::117::117::117::117::84::84::84::84::84::86::86::86::86::86:

anacım geldim 2 saattir bir Allahın kulu gelmedi ben gidince geliyosunuz küsüyorum sizedermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmartıkın denk gelmeiyoruz hasret gideremiyoruz eski günleri çok özleidm çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkelbet buluşuruz ama hiç birşey eskisi gibi omayacak biliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben çıkıyorum oğluş uyuyoken bende yataım daha kimsecikler glemz nede olsa iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

kevsercim aranızın düzelmesine sevindim allah bozmasın

elifim tabi eskisi olmaz bebeler ne derse oooooooooobüyüdükçe ilgi istiyorlar

albüme resim koydum bakarsınız canlar öpüldünüzzzzzzzz

maaşallah paşama yaa vallaha bayıldım heleki o saç şekli ve pc başındaki haline yerim ben bunu yaa rabbim nzarlardan korusun kuzumu kırk binkere maaşallah sübhanallahhhhhh

maaşallah paşama yaa vallaha bayıldım heleki o saç şekli ve pc başındaki haline yerim ben bunu yaa rabbim nzarlardan korusun kuzumu kırk binkere maaşallah sübhanallahhhhhh

sağol teyzoş:))))) rabbim hepimizinkini korusun

bende çıkayımm kimselerde yok zaten çok yorgunum oğluş mızıldanıyo biraz uzanayım uyanmadan öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz

papatyam çok yoruldum inan bana artık soğuk davranamaya çalışıcam ağlasamda duygu sömürüsü yapsamda gidiyor gitme diyince beni sıkma bunaltma hiç sıkmıyorum ki zaten papatyam artık bişey demicem desemde fark etmiyordu ne zaman gelcek bilmiyorum 1 saat sonra gelirim dedi kaç saaat olduuuu ne arıyo nede bişeyyy ben onu bukadar severken o sevgimi haketmiyorrrrrr[/QUOTE]

benim eşimde öyle diyo gitme diyince.daraltıyosun beni diyo.ben bütün gün evdeyim şuan mesela.işten gelsin die bekledim.yemek yedi duş aldı,ben bi aşağı iniyim dedi.sitede abiler var onlarla oturuyolar dışarda.ama ben seni bekledim tüm gün diyorum.e bende sıkılıyorum iş iş diyo.e ben napıyım dimi.yine yanlız kaldım dün.hayatta verdiği saatte gelmez oda.niye böyle yapıyo eşin bilmiyorum.bi fikrin varmı,yapıyomuydu doğumdan öncede. bi sıkıntınız varsa herhangi bi konuda kendini rahatlatmak için bu yolu seçiyo olabilir.çok iyi anlıyorum seni,çok zor ama kendini yıpratmamanı öneririm bitanem.en çok zarar gören sen olucaksın sonra.ben soğuk davranma işine girince kendimden daha çok soğuturum diyede korkuyorum.biraz oluruna bırak,sende çık dışarı kulak asma söylediklerine.sen kendini rahatlatırsan belki davranışlarınız birbrinizi germez ne dersin? canım benim nedir kadın olarak çektiğimiz bilemedim

Kizlarrr bn geldmmmm hmn geldi arkadaslarinib yaninda ve cicek elinde agliyordum optu kizini sevdi anlasma sagladik artik eakiai birbirimiz nedersek onu yapicaz cok uzulddu oda bunalmis isyernde sorun varmis da haberm yokkus eve tasimayim demis isteki sorunu ya boyle kizlar vide bn abartim cnm sikilinca arada gelirler bana hepinizi seviyorum iiki barsiniz[/QUOTE]

oh be rahatladım.olay çözülmü benim haberim yok tabi.çok sevindim kuzummmm.mutlu ol işte.enişteyede çiçekten ötürü kocaman alkış tabi.hemen yıpratma kendini herşeye emi.bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…