Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canlarım nasılsınız? takipte edemiyorum sizi yine.ben çok fena faranjit oldum yine.sürünüyorum,gıcık dr ilaçta vermedi.kullanma idare et dedi.ölüyorum valla.zaten gebelik vurmuştu bide bu çıktı.Rabbim cümlemizi korusun inşallah.Elifim hastamı oldun?
kızlar yazdıklarınızı kabaca okudum.hepinizi çok seviyor ve öpüyorum.iyice balık hafızasına döndüğümden okuduklarımıda unuttum canlarım.ondan birebir soramıyorum.kırılmayın sakın.

naber cancağızlarım:3::3::3::3::3::3::3:

asembim bende hem oğluştan giremiyorumşartık oyun istiyor oturmak istiyor hemde bu ara geziyoruz artık:) ama havalar gene kötüleşti evdeyiz çağatay nasıl :54:

elifim düzeldinmi

papatya bence iyibir dr git bende gebelikte grip gibi olmuştum dr ilaç vermemekle ısrar etti ve bronşite çevirdi dayanamadım başka dr gittim nerde kaldın sen nerdeyse ciğerlere iniyormuş diye kızdı antibiyotikle atlatmıştım birde faranjit deyip geçme bende şuan mevcut olan romatait artrite bile neden olabiliyor allah korusun ben eskiden hep faranjit olurdum :ssz::ssz::ssz::ssz:dr git hemen toparlarsın cnm

günaydın kızlar nasılsınız dün yemek yapmaya gittim gelemedim işleiride yaptım geç oldu işte papatyam çok geçmiş olsun balım vallaha senin hamileiğin zorlu geçiyodu birde bu hiç yi olmamış kuzum ne iyi gelir bilmiyorum ilaçsız nasıl geçiriceksin bilmiyorum benim eşimde faranşit olmuş ilaçla birde bol bol ıhlamur tarçın ve kök çayını karıştırıp kaynattım o iyi geldi boğazına ama sen kullanablirmisin bilmiyorum hamileikte kullanılmıyor ıhlamur dışında sanırım canım benim dikkat et kendine bizde seni çok seviyoruz :38::38::38:mooncuğum nerelerdesin canım hiç görünüyosun ne oldu doktor ileri nasılsn paşam nasıl ağrılrın varmı kuzum bende çok giremiyorum artık fırsat buldukça işte şimdilik iyiyim ama benimde ağrılarım oluyo bayaa birde doğumdan sonra dizlerim ve ayağıma kadar vuran ağrı var ayaktayken birşey yok ama otururken vede kalkarken çok zor oluyo kalkamıyorum desem yeridir :26::26:

kimseler gelşmedi çıkıyorum bende oğluş uyanık ilgileneyim fıstığımla gelirim inş yine

Selam kızlar papatyam geçmiş olsun ya dün gece bzm mhlleye hırsız girmiş poliss fln gelmiş kaynım görmüş hırsızlrı babamla falan karşılaşmışlar işe gidrrken eşimde gececi bn ne yapıcm ya saat2 bucukda olmuş

papatya bence iyibir dr git bende gebelikte grip gibi olmuştum dr ilaç vermemekle ısrar etti ve bronşite çevirdi dayanamadım başka dr gittim nerde kaldın sen nerdeyse ciğerlere iniyormuş diye kızdı antibiyotikle atlatmıştım birde faranjit deyip geçme bende şuan mevcut olan romatait artrite bile neden olabiliyor allah korusun ben eskiden hep faranjit olurdum :ssz::ssz::ssz::ssz:dr git hemen toparlarsın cnm[/QUOTE]

mooncum,kullanmanı istemiyorum diyen kadındoğum dr u.eşimde yanımdaydı.oda duyunca tutturdu yok bişey olur bebeğe içme die.içime sinmedi ondan başka dr a gitmedim.ciğerlerime inmedi.sadece boğazım çok kötü ve burnum çok akıyo,tıkanıyo.bikaçgün daha bekliyim toparlanamazsam gitcem mecbur.faranjit çok lanet bişey korkulu rüyam gibi oldu.gebelikte iyice zorlaştı hastalıkla çekilcek gibi değil.bakalım hayırlısı.sanada geçmiş olsun canım.romatoit artritte zor bi hastalık canım çok geçmiş olsun sanada.öpüyorum.sağol

Selam kızlar papatyam geçmiş olsun ya dün gece bzm mhlleye hırsız girmiş poliss fln gelmiş kaynım görmüş hırsızlrı babamla falan karşılaşmışlar işe gidrrken eşimde gececi bn ne yapıcm ya saat2 bucukda olmuş

sağol canım.kimin evine girmiş size değil anladığım kadarıyla.aman Allah korusun.kapını sıkıca kitle korkma canım.bişey olmaz inşallah.içini ferah tut.

sağol canım.kimin evine girmiş size değil anladığım kadarıyla.aman Allah korusun.kapını sıkıca kitle korkma canım.bişey olmaz inşallah.içini ferah tut.

Evet cnm bize değil ama yakın evlerimiz inşş olmaz ya bzm kapınında kilidi bozuk dıştan kitleniyor içerden kilitlenmiyor acil yaptırmak lazım papatyamm bmm cafı uyanık altını üstünü değiştiriyim k bakma olurma balım gelicm inş gene

günaydın kızlar nasılsınız dün yemek yapmaya gittim gelemedim işleiride yaptım geç oldu işte papatyam çok geçmiş olsun balım vallaha senin hamileiğin zorlu geçiyodu birde bu hiç yi olmamış kuzum ne iyi gelir bilmiyorum ilaçsız nasıl geçiriceksin bilmiyorum benim eşimde faranşit olmuş ilaçla birde bol bol ıhlamur tarçın ve kök çayını karıştırıp kaynattım o iyi geldi boğazına ama sen kullanablirmisin bilmiyorum hamileikte kullanılmıyor ıhlamur dışında sanırım canım benim dikkat et kendine bizde seni çok seviyoruz :38::38::38:mooncuğum nerelerdesin canım hiç görünüyosun ne oldu doktor ileri nasılsn paşam nasıl ağrılrın varmı kuzum bende çok giremiyorum artık fırsat buldukça işte şimdilik iyiyim ama benimde ağrılarım oluyo bayaa birde doğumdan sonra dizlerim ve ayağıma kadar vuran ağrı var ayaktayken birşey yok ama otururken vede kalkarken çok zor oluyo kalkamıyorum desem yeridir :26::26:

sağol Elif.Rabbim şu işten beni hayırlısı ile bir kurtarsaydı artık.bu günüme şükürler olsun ama çok eziyetli geçti şu gebelik.sana sormak istiyodum canım,bu gece resmen adet ağrısı çektim.çok rahatsız ediciydi.eşim gece göreve gitti.kıyamadım uyandırmaya aklı kalırdı bende.yoksa onu bile uyandırcaktım çok korktum.dün dr kontrolüne gittim.nst yapılması gerekiyo ya.50 lira ücret istediler muayeneden hariç.çok sinir oldum yaptırmadım.dr da yaptır falan demedi zaten illa.gece o kadar ağrı çekmem normalmiydi.sende çok ağrılı geçirdin son haftalarını.oluyomuydu sanada.endişelenmemeye çalışıyorum ama olmuyo.ufak daha kuzum.

Evet cnm bize değil ama yakın evlerimiz inşş olmaz ya bzm kapınında kilidi bozuk dıştan kitleniyor içerden kilitlenmiyor acil yaptırmak lazım papatyamm bmm cafı uyanık altını üstünü değiştiriyim k bakma olurma balım gelicm inş gene

anladım canım.ama çabucak yaptırın ozman kapınızı.insanlar çıldırmış,pişkinlikleri almış yürümüş.bunun kusurumu olur canım benim,sen işine bak.ben buralardayım inşallah.

canlarım nasılsınız? takipte edemiyorum sizi yine.ben çok fena faranjit oldum yine.sürünüyorum,gıcık dr ilaçta vermedi.kullanma idare et dedi.ölüyorum valla.zaten gebelik vurmuştu bide bu çıktı.Rabbim cümlemizi korusun inşallah.Elifim hastamı oldun?
kızlar yazdıklarınızı kabaca okudum.hepinizi çok seviyor ve öpüyorum.iyice balık hafızasına döndüğümden okuduklarımıda unuttum canlarım.ondan birebir soramıyorum.kırılmayın sakın.

gecmiş olsun canım allah allah senın nedir bu faranjitten cektigin be kuzu. bende dıyorum bu kıs nıye gelmıyo hıç.
baska doktora git mutlaka ilaç kullan derim ben kuzu. moonumun dedigi gibi iyice ilerlemeden tedavinı ol canoı. bak dogumunna da az bi sure kaldı hasta hasta doguma girme kuzum. :29::29:
cano ben sana yatagı sorduydum nerden aldın diye ben bi avcılarda gördüm ya yenıbosnaya yakın yerlerde yokmuki ya. arabamız yok metrobuslede tasımak olum. gerci gecen hafta artık rezilligini cekip alalım dedik ya magazada 60 a 120 kalmamıs hanı yenı bosnaya yakın yerden aldıysan daha kolay olur eve tasımak ondnaqn sordum cancagızımm

canım bana yanıt yazmayı unutmuşsunn :44:

canım ben mavılı kırmızılıyı begendim ama yazmak istemedim kafann karısmasın diye senın içine sinen istedigin olsun kuzum. oburkide güzel yanı gayet hos. geldi demı mobilyan.
gule gule iyi günlerde kullanın yagızcıgımla insallah:16::16:

az kaldı kuzum ya tuıtsmalar basladı bende tabı. :1::1:
hazıran 5 oınden sonra aLIRIZ DİYO DOKTORUM BAKALIM.
canım sen dogumu nasıl yaptırdın sezeryabnmı:44::44:
Cnmkorkma herşey inan bi anda gelişiyor

Bnm herşeynormal gdyordu bi akşam tansiyonum çıktı aradık dr yarın gelîn dedi 1 hafta vardı doğuma sabah cafede kahvaltı yapıyorduk eşimle konuşuyorduk keşke bu gun doğsa artık gelse özledik diye konuşuyorduk
Dr geldk alttan kontrol etti başı yukardaydı suni sancı verelm yatışı yapalım dedi şaşırdık heycanlandık su i sancıvermeeye başladılar kaç saat olsu ne ağrı var ne bişey de geliyo hala yukarda eşimle annemle konuştum ya dedi sabaha kadar sancı. Öekcem yada seZaryen dedi ama dabaha kadar sancı çeksemde olmaya bilîrmîşte bizde sezaryan krarını verdk Aten kızım kloydu bnde de tansiyon çıkıyordu

Back