Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdesin kızlar haydin oglus uyanmadan geliverin gari![]()
![]()
hosgeldin kuzum uyusunda buyusun prensesBn geldm cadı kızı uyutuyorum ayağında
Selam kızlar papatyam geçmiş olsun ya dün gece bzm mhlleye hırsız girmiş poliss fln gelmiş kaynım görmüş hırsızlrı babamla falan karşılaşmışlar işe gidrrken eşimde gececi bn ne yapıcm ya saat2 bucukda olmuş
sağol canım.kimin evine girmiş size değil anladığım kadarıyla.aman Allah korusun.kapını sıkıca kitle korkma canım.bişey olmaz inşallah.içini ferah tut.
günaydın kızlar nasılsınız dün yemek yapmaya gittim gelemedim işleiride yaptım geç oldu işte papatyam çok geçmiş olsun balım vallaha senin hamileiğin zorlu geçiyodu birde bu hiç yi olmamış kuzum ne iyi gelir bilmiyorum ilaçsız nasıl geçiriceksin bilmiyorum benim eşimde faranşit olmuş ilaçla birde bol bol ıhlamur tarçın ve kök çayını karıştırıp kaynattım o iyi geldi boğazına ama sen kullanablirmisin bilmiyorum hamileikte kullanılmıyor ıhlamur dışında sanırım canım benim dikkat et kendine bizde seni çok seviyoruzmooncuğum nerelerdesin canım hiç görünüyosun ne oldu doktor ileri nasılsn paşam nasıl ağrılrın varmı kuzum bende çok giremiyorum artık fırsat buldukça işte şimdilik iyiyim ama benimde ağrılarım oluyo bayaa birde doğumdan sonra dizlerim ve ayağıma kadar vuran ağrı var ayaktayken birşey yok ama otururken vede kalkarken çok zor oluyo kalkamıyorum desem yeridir :26::26:
Evet cnm bize değil ama yakın evlerimiz inşş olmaz ya bzm kapınında kilidi bozuk dıştan kitleniyor içerden kilitlenmiyor acil yaptırmak lazım papatyamm bmm cafı uyanık altını üstünü değiştiriyim k bakma olurma balım gelicm inş gene
anladım canım.ama çabucak yaptırın ozman kapınızı.insanlar çıldırmış,pişkinlikleri almış yürümüş.bunun kusurumu olur canım benim,sen işine bak.ben buralardayım inşallah.
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakıyım.
canlarım nasılsınız? takipte edemiyorum sizi yine.ben çok fena faranjit oldum yine.sürünüyorum,gıcık dr ilaçta vermedi.kullanma idare et dedi.ölüyorum valla.zaten gebelik vurmuştu bide bu çıktı.Rabbim cümlemizi korusun inşallah.Elifim hastamı oldun?
kızlar yazdıklarınızı kabaca okudum.hepinizi çok seviyor ve öpüyorum.iyice balık hafızasına döndüğümden okuduklarımıda unuttum canlarım.ondan birebir soramıyorum.kırılmayın sakın.
H geldnnnn melisamm iyiz bakalım sen nasılsın kız 30 haftalık olmuşsunn as kalmış ua maşşallah
canım bana yanıt yazmayı unutmuşsunn :44:
Cnmkorkma herşey inan bi anda gelişiyoraz kaldı kuzum ya tuıtsmalar basladı bende tabı.
hazıran 5 oınden sonra aLIRIZ DİYO DOKTORUM BAKALIM.
canım sen dogumu nasıl yaptırdın sezeryabnmı:44::44: