gunaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakıyım
H geldnnn melisammmmmmmm iyizzz sennn nasılsın
hosbulduk canımcımm.
iyileşmişsin biraz sevindim kuzum ya. elifim emzirirken boynun cok agrıyo demı kuzum. bende bide iki tane fıtık var napcaksam artık. :26::26:
iyiyim canım kalktım kahvaltımı yaptım geldim cay içiyorum doktorum tuzu azalt dedı cok zorlanıyorum ya ben bayadan tuza tapıyomusun ya
idrar testi yaptı ya odem olurstumu dıye normal cıktı testim odem olmamıs ha dedim normal tuzlu yıyebilirim yok azalt dedi ya laaaaaaaaaaa
sen nasılsın bıdıgın nasıl
aliş napıyo bakıyım besigindemı simdi duruyomu ole.
ıssırırım ben onu ya yerirm yerim muzur bebemızı.
kızlar nasılsınız :) bende yeni hamiş olduğumu öğrendim henüz 4 haftalık..5. haftamın içindeyim..RABBİM isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah....
Nasılsınn cnm evet cnm korunduk 2 sene sonra istedkHosbulduk kevsercim
Ohhhh sofrayıdaaa kocaya kaldırttım bnde cadıyı emziriyorum bnde elifim bu cadı babasıyla beraber 3 dk boyunca kahka atarak güldüler bu kız baba hastasıııııı
Ay maşallah Rabbim bu duyguları isteyen herkese taddirsin. Benim Bat geceli 11 gün oldu ne gelen var ne giden testlerde negatif öyle iste
amin cnaım isteyen herkese nasip etsin biz çok bekledik ama çok şükür inş rabbim herkese tattırı bu güzel duygualrı canım sen tüm tahllileri yaptırdınmı hormon falan bende snin gibi adetlerim gecikidi 7 10 1 ay derken 2 aya kadar olmadım meğerse prolaktin yüksekmiş adeti geciktiriyo :26:yada gebelikte olabilir bizim diğer topikte bir arkadaş 12. gün öğrenmiti çok geç döllenme
hoşgeldin elisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?