Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

H geldnnn melisammmmmmmm iyizzz sennn nasılsın

iyiyim canım kalktım kahvaltımı yaptım geldim cay içiyorum doktorum tuzu azalt dedı cok zorlanıyorum ya ben bayadan tuza tapıyomusun ya
idrar testi yaptı ya odem olurstumu dıye normal cıktı testim odem olmamıs ha dedim normal tuzlu yıyebilirim yok azalt dedi ya laaaaaaaaaaa
sen nasılsın bıdıgın nasıl

hosbulduk canımcımm.
iyileşmişsin biraz sevindim kuzum ya. elifim emzirirken boynun cok agrıyo demı kuzum. bende bide iki tane fıtık var napcaksam artık. :26::26:

sağolsın melisam geçti azıcık da biraz kaldı sorma kuzum emzirirken sırtım boynum çok ağrıyo böylee geriliyo artık eşim masaj yapıyo birde gerdiriyo da rahatlıyorum yoksa başımın üsütne 2 baş var gibi oluyo vallaha seninde sıkıntılı melisam Allah kolaylık versin

Ahhhh ahhhh o tuzdan çok çektim bnm tansionnn çıkıyor du heppp şiştim ödem yaptı bn se tuzu çok sevyorum ama bırakamadım sonuc hastanede doğumdan spnra düşüremediker fazla yartım düşürdüler öyle çıktım hastanedenn

aliş napıyo bakıyım besigindemı simdi duruyomu ole.
ıssırırım ben onu ya yerirm yerim muzur bebemızı.

hee beşiğinde biraz salladımda uyumıycakmış sıpa bu beşiğindeki dönencesi ayıcıklaır varya onlarla zoru çok atılıyo bağırıyo gülüylyo agu bugu diyo çırpınıyo ama yetişemiyo beli bir süre sonrada sıkılıyo melisam ne buluyosa onlarda bücür

Ohhhh sofrayıdaaa kocaya kaldırttım bnde cadıyı emziriyorum bnde elifim bu cadı babasıyla beraber 3 dk boyunca kahka atarak güldüler bu kız baba hastasıııııı

Ohhhh sofrayıdaaa kocaya kaldırttım bnde cadıyı emziriyorum bnde elifim bu cadı babasıyla beraber 3 dk boyunca kahka atarak güldüler bu kız baba hastasıııııı

ohh iyi ettin cnaım benimkide sabah namazına kalktı ki benim cinler tepede sen yat ben bakarım dedi yattım baktı garibim uykusuz kaldı ama gerçkten sinrilendim ağladım hastayımda yaa hi uykusuzluk çekemedim sağolsun altını bile değiştirmiş ama işte öle değiştirmiş bozmadım artıkın bende kevserim kızalr babacı oğlanlar anacı olurlkarmış yaa hakikaten doğru benim oğlanda babada durmuyo durdsada bön bön bakıyo çok nadir güümsüyo ama benim sesi duysun kahkaha atıyo yada ayaklarında sallıyo eşim ağlıyki nasıl bana geliyo anında susuyo birde kevserim kucağıma alıyorum yaa kafayı gömüyo kolumla gösümün arasına nasıl sğürtüyo oyunlar yapıyo sızıp kalıyo birde uykıya dalarken kaşlarının ortasıyla oynayınca anında uykuya geçiş yapıyo çopk hoşuna gidiyo bu aralrda battaniyesine taktı keisnlikle uyurken yüzüne değicek ve ayağının birisini aşağı doğru sarkıtıcak öyle uyuyo nednese:26:

Ay maşallah Rabbim bu duyguları isteyen herkese taddirsin. Benim Bat geceli 11 gün oldu ne gelen var ne giden testlerde negatif öyle iste

Ay maşallah Rabbim bu duyguları isteyen herkese taddirsin. Benim Bat geceli 11 gün oldu ne gelen var ne giden testlerde negatif öyle iste

amin cnaım isteyen herkese nasip etsin biz çok bekledik ama çok şükür inş rabbim herkese tattırı bu güzel duygualrı canım sen tüm tahllileri yaptırdınmı hormon falan bende snin gibi adetlerim gecikidi 7 10 1 ay derken 2 aya kadar olmadım meğerse prolaktin yüksekmiş adeti geciktiriyo :26:yada gebelikte olabilir bizim diğer topikte bir arkadaş 12. gün öğrenmiti çok geç döllenme

Selam kızlar nasılsınız?Dün sabah kahvaltıyla duruyorum. Açlıktan başım dönüyo.. Niye yemediysm bilmiyorum:)

Canim testlerin.hepsini yaptirmistim. Cuma günü doktora gittim. Rahimde kalinlasma var yumurtalık hersey temiz görünüyor dedi doktor kan tahlili yaptir ona göre adet sokturucu vericem dedi kanda natif çıktı ama doktora göstermeye gitmedim ilaç kullanmak istemiyorum . Beklicem en geç cuma tekrar gidicem doktora.

hoşgeldin elisim

günaydın canım :)) muhabbetinizin arasına girmiyim dedim diii:)))

ya bu kk arada bi cok yavaslıyo zor açıyorum sayfaları beeffff
ya benim halen kafam karışık :18::26:
Bugün keyfli gördüm seni sevindimmm
ne varsa saglıka var tabiiii
ogluşun nasıl umarım ona da bulaşmamıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…