Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

[SUP]selam kızlar hayırdır kaynandan dertli gördüm sizi:26:[/SUP]

[SUP]selam kızlar hayırdır kaynandan dertli gördüm sizi:26:[/SUP]

hoşgeldin eminem sorma böyle yalnız olunca kimseden ses gelmeyince ama işeirne geldiklerinde bizi hatırlamalrı benim cnaımı sııyo ancak parauya gelince bekliyolar neymiş kredi çekicekmşizde diğer oğlunun parası azmış geçimi zormuş diye ona ev alıcakmışız daha abisine çektiğimiz krediyi bitiremedik ne desem boşaltmama içimi eminem

yüksek müsadenle oha diyorum.hatta yok deve.sen zaten çalışmıyosun.eşinin gecesi gündüzü yok.abisine para çektin bide diğerine mi istiyolar elif? yavrum zaten senin çocuğun olmuş yeni.doğuya gidiceksinz.para lazım el altında e bildiğim kadarıylada kiracısın.bukadarına pessss diyorum.bunlar uzak dursa daha hayırlıymış vallahi.

hoşbulduk canım işteyim sen nasılsın
nasıl olayım canım yorgun kucağımda şuan gazdan ağlıyo ya kucağımda olucak kafayı göğsüme gömüyo uyuyo yada ayaklarımda ellerimi tutarak uyuycask bittim artıksen nsılsın papatyam
bendee delldümmmmmm kızlarrr
hoşgeldin kevserim nasılsın
iyiym canım sağol sen nasılsın

hoşbulduk şekerleme paşamız ne yapıyo bakıyım
ne şekerlemesi eminem durmuyo anacım gömdü kafayı göğsüme uyuyo koyunca ağlyıo sıpa
gıcık gıcık davranıyolar canımızı sıkıyolar napalım:) nasılsın

aynen öyle gıcık az kalır yanında kanser ettiler beni

slm elfimmm üzüldüm şimdi ya ee öbür kadeşine çektiniz bide diğerine çekceksiniz ee siz ne yiyip içceksiniz böyle saçmalıkmı olur ya iki kredi birden nasıl ödüceksiniz allahım sen herkeze akıll fikir ver yeni bebeğiniz oldu bide ya çok zor valla çokkk

h.bulduk gülün ne olsun cadı kızım uyuyorrr kırkırdanıyo uyanacak heralde çok zor elfiim allah yadımcımız olsunn bizimkide gece uymuyor ya çokkk şükür gaz proplemimiz yok olsa işimiz daha zor elifim allah yardımcın olsunn gece 4 de kadar uyumadıkk

müsade senin papatyam diyebişlirsin bendende oha düşüncesizlik işte bencillik abisine içim yanmuıyo ona değer eşimi o okuttu fazlasyla paral gönderdi ne şartlarda muhtaç etmedi adam gibi adam bprçlandı bizi evlendirdiğinden ona kurban olsun diğer abside çok iyi ama hani bizimde sınırımız var ev bu çekeceksem kendime çekierim alırım dedimde yüzlerine medet ummayın diye ama can sıkıyo haliyle bizi düşünen varmıki onlaa göre altınlarım duruomuş maaşımız 2800müş de yardım etmiyomuşuz amannnnnnnnnnnnnn ağzımı açmıyım kaynalığı zarardan ibaret birde kendni över işte kötükadın müzeyyen ne olucak

kevserim gazı olmasın ben uyumamaya razıyım yeterki çekmesin kıvranmasın keyfi yerinde olsun ama yok kıvranıyo resmen aniden ağllıyo offf dayanamuyrum haline kuzumun göğsümde rahat ediyo beni bliyoki küçüvük haliyle

yok kevserim çekmiycez daha abisinede ben dedim çek gerçektn ona canım kurban ama o kadar bn çocuğumun hakkını onlara yedirtmen yerini bilecekler eşimde raı değil yüzlerine dedi kırıldı anası ağlyı biz sizi ne hallerde büyüttük diye eşimde biliyo teklif dahi etse çeker gşdetim ne beni nede çocuğunu göremez iyi biliyo konuyu bile açmaz yani yerini bilsin herkes ben 10 bileziğimi istanbula indiğimiz gün düüğünümün ertesi gn bozdurdum eşyalarımızı ödedik eksikleimizi aldık paramı altınmı kaldı sadece hamilleğimi öğrendüğümüzden beri bir milyar biriktirdikde oda hastaneye gitti elde kalmadı bu ay eksiye girdik düşün ancak konuşuolar boş boş

oyyyy oyy ççok zor gerçekktenn onlarrr ağladıklarında içimiz gidiyor eriyoruzzz çok zor bu annelik bazen ağladığı zaman kızımla beraber bende ağğlıorumm sonra kafasını kaldırıp bana bakyıor gülüyo sonrda

aynen kuzum benimkide öyle kafasını dik dik tutupda gözümüzn içine bakıyo medet umuyo canı yanıyo anacım zormuş dün gece diyorum neden yaptık biz bu ocuğu çekiyo bak bunları düşündükmü eşim haşa diyo günaha girme diyo gecicek sabret diyo ama sabırmı kalıyo o haline çouğun :26:

yaa kızlar benim sütüm taşıyo böyle hiç durmadan ne çamşır kalıyone birşey sağıyorum elimle sıkıyorum yok taş gibi sızlıyo böyle artık emzirirkende sızlıyolarki taşıyamıyorum kafam kadar oldu tabi bu çocuk kafayı gömer yatar sağmamn sakıncaıs varmı acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…