[hoşgeldin papatyam canım korkma o yorgunluktandır ayakta kalmaktandır belinde falan birde karnında toplanma bir yere beek toplanması setleşmeler oluyo mu meslea o doğum belirtlileri dedi doktorum bend ebilmiyodum sorduğumda e doğum başlamış yani doğuma hazırlık onlar olucak artıcak falan dömişti korkma sen olurmu bacak krammplrı bendede luyodu aniden kalksam bvirden girerdi çok ayakta durduğumda falan diz kapağıma inerdi böyle ama çok tedirginsen doktora görünmekte fayda var papatyam:26::26:
papatam bende o yüzdne kararsızım asitli olduğundan ama gamze yapmıştı iril aktı dmeişti böyle o yüzden rahim t4mzilendsin diyorum ama bilemdeim şimdi:44:
Eki Görüntüle 649432 Eki Görüntüle 649433 Eki Görüntüle 649434 Eki Görüntüle 649435 Eki Görüntüle 649436 Eki Görüntüle 649437 papatyam beşik bu kuzum hazır burdayken yükleyim dedim bu turuncu yelekli halide şimdi çektim son hali kanapede uyuyo sıpa gündüleri beşikte yatmıyo nedense
Rabbim nazarlardan saklasın,maşallah adam olsun bu kuzu ya.beşiğini sevdim canım güzelmiş.markası fiyatı ne?bide sallanan bişeye benziyo sallanıyomu
Eki Görüntüle 649432 Eki Görüntüle 649433 Eki Görüntüle 649434 Eki Görüntüle 649435 Eki Görüntüle 649436 Eki Görüntüle 649437 papatyam beşik bu kuzum hazır burdayken yükleyim dedim bu turuncu yelekli halide şimdi çektim son hali kanapede uyuyo sıpa gündüleri beşikte yatmıyo nedense
tmm kevserim sen bak minnoşuma görüşrüz yine öp yeirmede teyzesinn güzleiniKızzlarrr bnm cadı uyudı bn kaçar işlerimi yapıyım inş gene gelirim
anladım canım aldırayım ben o zaman bugün kayısıyıda deidğin gibi şekrsiz yaptım 4 tane attım minik tencereye kaynadı ama ben içtimelifcim aktardan aldığın rezene değil cnm eczaneden alıcaksın rezene çayını bebekler için özel oluyor hemde tadı güzel fena değil benim paşam çok seviyor ,
nasıl kayısı ver bişi olmaz kuru kayısı suyunu ama birkaç kaşık ver hiç bişi olmaz içine şeker falan koyma ama.sade iki üç kayısı kaynat beli kıvam alınca kayısılar şişince kapat suyunu içir.
Allah Allah iyide magnezyum vermsi gerekir gerek görmüyo ama ne bileiym birşey diyemiyorum karnında kasılmalar varsa birşey diyemiycem çok ayakta kalma diyicem ama işin de ayakta oluyosun papatyam başka dktrdamı gözüktün birbielrini tutmuyoki herbiri ayrı diyo kafa karışıyo haklısın cnaım yaa aslında bebek topiğne gelsende bir sorsan orda çok kişi hamiliekik geçirdi bilne yada yaşayan vardır elbet yarıdmcı olurlar papatyam ne dersin:26:
canım güldürdün beni.bende aynen senin gibiyim yemin ederim.allahım affet diyorum ama biri bitiyo biri başlıyo.ama benim 6. aydan sonra geçmeye başladı çok şükür.arada işte kramp giriyo başka bişeyim yok.ben yürüme yapmıyorum korkuyorum canım.zaten oram buram ağrıyıp duruyoki yapamıyorum.
sağolsın papatyam Allah razı olsun kuzum johnson baby markası kuzum fiyatı biz aldığımızda 179 tldi ama şimdi 200 tl olmuş papatyam aslında admalr fiyatı oraya yazmayı unutmuşler biz o fiyat tan alınca hemena rtırmışlar sallanıyo hemde süper şekile çok mennum ben kuzumRabbim nazarlardan saklasın,maşallah adam olsun bu kuzu ya.beşiğini sevdim canım güzelmiş.markası fiyatı ne?bide sallanan bişeye benziyo sallanıyomu
kuzum yastığını yorganını halam yaptı ama bend eekstradsan 2 yastk yaptım çok kullannlıyo çünkü nevrimlerinide gittgidyodan aldım balımyorganını yastığını vs kendin mi yaptın elif,hazırmı aldın.nasıl yapıyım.iş başa düşünce şaşırıp kaldım nasıl yapsam nasıl etsem diye.
oy maşallah maşallah ne tatlı bişiii nzar degmesin
canım kilosu filanda yerinde cok tatlıııı Allah ım bende bi an önce dogurmak isityorum:))))))
başınıda sürekli kapıyosun galiba:)))
elisim ben karışık aldım ama genelde büyük aldım 0-3 olanlar olmuyo şuan atleti falan kaç kıyafeti giydirmedim bence küçük alma elisim yzık vallaha bak şuan 32 gnlük olduk teyzesielif canım baya da büyük kıyafetleri var yawww kaç günlük oldu şimdi..
bende alıyorum kıyfateleri sanki büyük olcak gibime geliyooo
vowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww maaşallah elisim çok güzel gözüküyosunuz
elifim çıkıyorum şimdilik esseu uğrarım yine doktor geldi.
elifim bencede eczaneden al ara ara bebişi yüz üstü yatır tabi yanından ayrılma burnu açık olsun ağzı açık olsun yani o acayip gaz çıkartırıyor daha demin benim oğluşa yaptım pırtpırt yaptı.:))) uzun süreli değil bir kaç dakka yatır ama
kızlr altını açıp geliyorum birazdan
:))) valla zormuş yaaa sanki bi tek biz bu kadar agrı cekiyoruz başka hamilelerde hiç bişi yok...
benim bagırsaklar mı bozuldu anlayamadım ... elevit hap zaten beni mahvediyo bide kan ilacııı
hiç sevmiyorum ilaç içmeyi...
bakalım sonraki ay nasıl olcak..
ben yürümeyi cok seviyorum.. ama baagıdır bende yürüyemedim agrılardan..
dün akşam bi yarım saat yürüdüm bu akşam da yürücem inşallah .. yavas yavas tabi hızlı olunca daha cok kramp giriyo kasıklara..
benim tam regl günlerim yaklaştı ondan olabilir...
seninde yakın mı günlerin?
5. ay biticek bakalım...
bende bakıorum aldıklarım hep 6 aylık , 3 aylık pek bulamıyorum 3 aylık almak istiyorum ama
bide şimdi hep kışlıklar var ya
ondan pek de bişi almıyorum. erkek bebekler biraz daha cabuk büyüyo heralde .. bizim babamızında maşallahı var 1 .90 ee bende bebekten cok zayıf değilmişim bakalım bizim tosuncuk nasıl gelcek
işin garibi sürekli tosun diyorum daha görmeden :)))))
seninkininde maşallah ı var baya toplu ondan dedim kıyafetleri büyüktür diyeee Afferim sana güzel bakmışsın :))) bende benimkini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?