ay sorma ya korktum hemde nasıl yani. Ama sorun kırmızı geliyo sonra kahve. Nasıl iş anlamadım ya.
Backlarına masaj yapıyo musun aşağı yukarı hareket ettiriyo musun bisiklet sürer gibi. Benim oğlumda gaz çıkarırken ise yariyo baya
oflum bendeden öyle gliyo bie leklenme tarıznda sonra bir bnakıyorum kıpkırmızı canlı kan tam kanmam geçti diyorum bakıyorum geliyo karnım ağrıyo adet ağrısı gibi işte normaldir snaırım 9 ayın pisliği atılıyo ve düzne giricek zamanla yani vallaha önceden bebek istediğimiz için korku yoktuda şimdi sıkıntı yani haöile kalmak için ne taklalar attık şimdide korkuyotruz hey yarebbimm yaaa
öyle yapmıyorumda oflum karnına doğru kaldırıyorum ama işe yaramıyo zaten kakasını yapmamışsa ıkınıyosa ne karnına nede bacakalrına el sürdürmüyo kasıyo kendidni yaptıktan sonrada salıyo kendini ne yaparsan yp uyuyp kalıyo birde öyle deniyim belki işe yarar bee oflum:26:
ne biliyım adet oldum rahatladım derken bu çıktı diken üstündeym :) aynen eskiden hamile kalmak isterdik şimdi korkuyoruz. Uyudu mu seninki yaramazlık yapıyo mu kız
inşallah canım ya doktor ilaç vermedi. Bitkisel şeyler araştırdın mi hiç
vallaha oflum ben 2. yi asla düşünmüyorum büyük konuşmıyım ama yok ağır bir sorumluluk yaniuyudu teyzesi yok yaa hiç azgınlupğı yaramazlığı yok ıkınması olmasın sakinki sorma ne ağlaması ne birşeyi karnı doysun tamam gazı çıksın koy yatağa bakınıyo kendiliğinden uuyyo ama bu sıkıntısı oluncada kıyamet kopuyo tabi gecelri düzene girdik gibi 11 de yatıtoruyom 5-6 ya kadar uyuyo 6 başlıyo ıkınmaya kalkıyorum o saatte daha uyumuyo işte ne uyuyosam 11-6 arası yetiyo ama çok şükür 1 saate bir uyanıyo memeye sonra uyuyo birde oflum emerken öyle hızlı emiyoki tıkanıyo sanki bieronla veriyorum gibi oluyo çok emdiğindne snaırım gazı çıkarken biraz kusmuk gleiyo fazlalığımı atıyodur acaba yoksa üşütüyomu :44::44::44:
yok doktorlae yeni doğan olduundan vermiyolar normla diyolar devletede özelde götürdük yok vermiyo geçer diyolar bitkiselde sadece rezne veriyorum birde zinco gaz için başkada birşey önrmiyolar :26:
ay maşallah ya nerde bizim emir öyle olacak :) işi gücü ağlamak kolik olduk artık :) geçer inşallah bu sıkıntısı da ya. Bende öyle diyorum çok ağır sorumluluk gerçekten.
öyle teyzesi çok uslu gerçkten hiç zararı yok ama kendine zararı çekiyo işte kuzum emir paşam demek kolik oldu ee süpürgeyi aç bırak yanında ussar diyolar ama bacım snein yanıdna yine kaynanan kaldı vallaha şanslısın bende oda yok herşeye koşmaktan anam ağlıyo eşim sabah geç gidip akşam erken geliyo yoruluyorum diye düşün herşeyime yardım ediyo sağolsun ama işte onada kıyamıyrumki peki oflum sen herşeyi yiyebilyomusun nelre dikkat ediyosun gaz için:26:
süpürge ise yariyo da her dakika çalıştıramiosun ki. Komşular var gece gündüz olmuyo ışte ne yapalım. Gezdirip duruyorum :) canım gaz için nescafe içmiyorum. Bulgur kuru fasulye yemiyorum. Bi de turşu yemiyorum. Turşu süt azaltıyomuş
yani bunun birde gecesi var doğru diyosun oflumm bende turşu yemiyorum zaten bulguruda ymiyorum kahvede içimiyorum birtek çok açık çay işte ne bileyim alsında kısır çok iyi süt yapıyo gündüzleri yiyin diyoalr ama ben yemiyorum korkudan:18:
dikkat et canım. Güzel süt yapar da çok da gaz yapıyor malesef. Çocuk çatlar allah korusun. Gaz çıkartma sorunu varsa hiç yeme. Azıcık ye ama aklın kalmasn sütün kacar.
kızlar naıslsınız gelemedim dün hiç kuzumun aşısıı yaptırdık akşam çok huysuzlandı zaten kaka sorunumuz var hiç fırsatım olmadı şimdide mızıldanıp duruyo sizler naıslsınız ben iyi dğeilim gözüm kan topladı artık bu işin sonu nerede bitecek kuzum ne zaman dzelecek bilmyorum çok canım yanıyo çooookkkkkkkkkkkkkkkkk
vallaha oflum ben 2. yi asla düşünmüyorum büyük konuşmıyım ama yok ağır bir sorumluluk yaniuyudu teyzesi yok yaa hiç azgınlupğı yaramazlığı yok ıkınması olmasın sakinki sorma ne ağlaması ne birşeyi karnı doysun tamam gazı çıksın koy yatağa bakınıyo kendiliğinden uuyyo ama bu sıkıntısı oluncada kıyamet kopuyo tabi gecelri düzene girdik gibi 11 de yatıtoruyom 5-6 ya kadar uyuyo 6 başlıyo ıkınmaya kalkıyorum o saatte daha uyumuyo işte ne uyuyosam 11-6 arası yetiyo ama çok şükür 1 saate bir uyanıyo memeye sonra uyuyo birde oflum emerken öyle hızlı emiyoki tıkanıyo sanki bieronla veriyorum gibi oluyo çok emdiğindne snaırım gazı çıkarken biraz kusmuk gleiyo fazlalığımı atıyodur acaba yoksa üşütüyomu :44::44::44:
hoşgeldin papatyam nasılsın kuzum vallha aslında düzene giriyo ama ıkınması zorlnaması beni bitiriyo gerçkten dayanamıyorum öyle muhtaç bakıyoki yüüzüme zorundan bende dayanmaıyorum kuzum aman kuzum kimsem yokki kaynanamda telefon bile açmyıo kaldıki gelmesimi gelmesin benim 40ıkm çıkıcak gelmesin sinir kayınpedeirm bile arıyo nete gleiyo çocuğu görmeyede o bir tel açmıyo eşimde kırgın annesine kuzum istemiyo oda artıkanladı annesinin ne olduğununiye böyle oluyo ya ,kaç günde hala rahatlayamadın hala anlayamıyorum ki.hepsimi böyle.üzülüyorum senin için.bi akraban yokmu az destek olsa yada kayın validen enden hala destek olmuyo elif.eşin söylesin halini az yardım etsin.
elifim yakalayamadım seni ben açtım sen gittin.emme sonrası bir miktar kusması normaldir.her yenidoğan kusar.çünkü onların mide başındaki kasları kapanmak için tam gelişmedi henüz canım.üşüttüğünden değil endişelenme.
hoşgeldin keverim naıslsın kuzum
H.bulduk cnm bnm iiim cok sukur yorgunm cadi kizim uyudu simdi islerm duruyor oslerimi yapmam lazim snn nasilsin kucuk bey napiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?