Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

cok uzun oldu peşin peşin diyim
ay cok doldum
okumasanda olsun :)) ben rahatlamış oldummmm

bende suanda en güzel günlerimde oldugumu düşünüyorum:))) göbüş cok yok bebişim karnımda oohh ama ben daha fazla hissetmek istiyorum
bagırsaklaırmmı bebiş mi anlayamıyorum daha cok erkem tabiiii

doktorlar cok korkutuyoo bee ama benim doktor bi rahat ki sormaaa .)) o da benim şansım heralde...
melisamın morali cok bozuk heralde ben yazdıgımda burdaydı sonra cıktı sanırsam yazmadan..
ama kolay değil inşalah sonra bu günlere gülüp gecececekkk.. ben hatırlarsanız artık hamilelik için doktora gitmek bile istemiyorudm hiç sevmiyorum doktorlarııı
hep felaket tellalı gibiler....

oglun yanında ohh ne güzel her günün birbirindne farklı onun büyüdügünü görerek gecicek
gülücüklerriii agularııı
hele yaza baya secilmiş olcak emeklicek filan bıcır bıcır giydircen onuu ohhhhhh
en azından o şişkinliğin gitti canım son günler nasıl zorduuu
Allah veriyodur gerci kolaylıgını ama

birazcık daha büyüsün hava almaya cıkarsınız yarı kırkında filan cıkarsınız bi yerlere hava cok soguk olmazsaa
iyice kapatma kendini dışarıyaa ben inlşallah öyle yapmayıdüşünüyorum yani
duramam ben öyle cok içerde...
şimdiden bile yaz gelsin istiyorum valla sıkılıyorum cokkk

benimde bişey canımı sıktı...
bizim bebişin adı Allah izin verirse Yağız olcak
görümcem dün akşam
e li isimler bulsanıza filan dedi bende aradık ama yok dedim belki daah güzel bi isim bulursunuz dedi
sinir oldum biz dedik Yağız ismini sevdik yağız olcak değişmicek dedik

böyle aptal aptal konuşmaları sevmiyorum yaaaaaaaaaa

sonra kayınvalidemin söyledikleriii
ya hep muhalifet anlamıyorum yaaa

görümcemin cocugunun bogazı şişmiş vay anam hemen kötü bi hastalıkmıymış diye bi dünya düşünüyo dedm neden hemen o kadar düşünüyo
kayınvalidem senin olsun bak sende görürsün dedii
ben rahatım o konuda dedim
hemen ne olsa sizin olsun bak sizde görürsünüz ay allah ım bende zamanı gelince herseyi görücez elbet diyorum ama yine de tam tatmin olmuyorum onların laf sokmalarına karsı deli oluyorummmmmmm

her yaşın ayın zamanın kendine göre güzleliği var elisim her zamanın tadını çıakrmak laızm ama şunu iyi anladımki hamileik çok kolaymış çünkü herşey serbest şimdi bakıyosun bir zoru derdi var ama anlamıyosun ağlıyo birşey yapamıyosun çaresilzik insnaı yoruyo uykusuzluk biktin düşürüyo vallaha zor ama bi ro kadardfa güzel hele emerken elimi tutupda gözümün içine bakmaıs yokmu dünyalara bedel rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sneinde 20. haftana geldin eli kulağındadır oynaması merak etme canım hele oynasın artık o zxaman gözünü almaıycaksın göbüşüten melisam üzülür üzülmezmi insan en ufak bireşyew takıyo kafasına burda iki sıkıntı dmeiş takamak elde değil ama bence sıkıntı çıkmıycak görbk rabbime emanet hastaneler doktorlar hani bir laf vardır yaa Allah oralara dşürmesin orlarsızda etmesin diye hakikaten öyle zor iş gitmesen olmuyo gitsen olmuyo bende doğumumu devlette dşünüyodum hesapladığım gibi olmadı özele gittik bir dünya para saydık ama farkı gördüm yani devletteki beklemeler burdaki özen ne bileyim doktoru bile ayrı özen gösterdiler doktor var doktor var ne bileyim hakkımızda hayırlısı snein görümcene ne isminden sen annesin kime düşer laf etmek beğenmemek siz beğendikten sonra onalra nee vallaha ne kadar sinir bozucu durum insanın moralini bozmaktan balka birşeye yaramıyo sen takma içine sinöiişşe beğendiysen ki (yağız ismi gayet güzel bir isim ) gerisini dşünme kimse beğenmek mecburiyeitnde değil sen ve babası başka kimseye düşmez gıucık insanlar

elisim kuzum ben çıkıyorum oğlan uaynadı altını açayım emzireyim sornada yatım kuzum sen sıkma cnaını dış seslere karşı kulaklarını tıka neyi ansıl isityosan gönlüne göre yaşa balım inan insan sonradan çok pişman oluyo herşey snein hakkın annesin sen çekiyosun zorluklarını güzlelikleri yalamakda snein hakkın yarın girmeye çalırım banyomuz var göbüüşü düştü kuzumun iyi geceler canım benim öpüyoum yağız paşamıda senidee

ahcanım ne güzel konuşuyosun valla ağzındanbal damlıyo resmen
zaten ben ne zorluklara yaptım onu yani kocamlan kimseye bi kelime bile etirmem hrkes kendi bebesine baksınnn
onun oğlunun adı da en sevmediğim isim hemde ege ismi bööööggg
kocamda dedi bu akşam bizm cocugumuz kime ne diyeee takılıyorum ona buldun mu güzel isim diye

neyse öyle işte kimseyi takıtıgım yok Allah tan ama kafamda takıyorum sadece yoksa kendi bildiğimi okuyorum heppp
ama içim içimi yiyo kim kendinde öyle söyleme hakkını nasıl buluyor diyeeeee

neyse öyle iştee....

melisacııımda güzel haberlerle gelcek inşallah

o bebişin kokusu minicik elleri sadece seni bilişi sevişi bambaşka bişi olsa gerekkk
öyle cok cocuk bebek hastası değilim ama kendimi adayacagıma eminim cocugumaaa

allah saglık sıhhat versn hepimizee
cok öpüyprum gene gelirim yarın görürşüz

Selam kızlar geldîm kızlar kızımın ayın 18 de 1aylık aşısı var çok ağrırmı bide aşı vurulduktan sonra ne zaman banyo yaptırabiliriz

Son düzenleme:
Selam kızlar geldîm kızlar kızımın ayın 18 de 1aylık aşısı var çok ağrırmı bide aşı vurulduktan sonra ne zaman banyo yaptırabiliriz

selam canım :)
bizimkine doktorumuz vurmuştu ağlıyolar haliyle ama aşı için bişey yapmanıza gerek yok dedi yani
banyo falan yapmasın demedi..
korkma alış artık. bizim 1 hafta sonra verem aşımız var

selam canım :)
bizimkine doktorumuz vurmuştu ağlıyolar haliyle ama aşı için bişey yapmanıza gerek yok dedi yani
banyo falan yapmasın demedi..
korkma alış artık. bizim 1 hafta sonra verem aşımız var

Anladım cnm verem aşısından sonra banyo uaptırılmıyormuş heralde doğru söylüyorsun alışmak lazım

Kıslar kan sınuclarım temiz cıktı
Sorun yok
Doktorumda zaten kan vermeden once yaptırmmsna gerek yok demıstı ambıyosentezı içim yenı rahetladı
Insan hamile kalınxa cıdden cok tedırfın oluyomus ya onu anladım doktorun o lafını iki gınde ancak kendı mantıgıma kabul ettırdım
Yaptırmıcam zaten obue doktorda yuzde 90 sonucun ıyı cıkar dıyodu onun için aklıma hıc koyu seyler getırmıcem
Hayırlısı içimde hala bı korku varda daha az ama umarım bı ay sonrakı randevuda bahırsagındakı parlaklık gıder bende ramanlanıyla rahatlarım.

Meşisa çok şükür cok sevndm allahın izniyle bahırsagındaki parşaklık da yok olucak inş cnm

nasılsınız kızlar ne var ne yok melisam çok sevindim ben sana demiştim bişi çıkmaz boşuna yıprattın kendini sigarayıda bırak ertık.elifim kevserim mooncuğum papatyam sizler nasılsınız ne var ne yok bakalım.ben hala öksürüyorum ya eşim bir ton karışık birki falan almış ama yok faydası ya..dün antalyadan kuzenim eşi ve bebişi geldi eşim bebişini kucağından bir dakıka indirmedi ya içim sızladı vallahi.bir hafta burdalar pek giremeyebilirm.kuzenim benden 6 ay önce evlendı ve benden 4 yaş küçük.ama kardeşim gibi istanbulda 6 yıl bizde kalmıştı çok seviyorum onu..

hoşgeldin fındığım iyiyim çok şükür uykusuzluk yorgunluuk var işte senin hastalık geöçmemiş daha demkki iyi üşütmüşün kuzum aman dikkat et bak bundan sorna misafirinmi var ne güzel sanada arkadaş olur kuzum bebeişd evarmış inş Allahım sanada hayırlı bir evlat nasip etsin fındığım

iyiym cnm sen nasılsın allah analı babalı büyütsün inşallah darısı en yakın zamanda sana tatlım

melisma nerde kaldın kuzum gelmedin birşey yoktur inş merak ettim bacım:26::18:

melisma nerde kaldın kuzum gelmedin birşey yoktur inş merak ettim bacım:26::18:

geldim kuzu burdayım sabah kalk kahvaltı falan ancak temızlik yaptım yenı oturdum yorulmusum ya. babannem bizde ya pek giremiyorum kıslar kusura bakmayın. ben biraz once telde doktorumla konustum ben olsam yaptırmam diyo bagırsaklarındakı ilk kakasını yapınca gecer buyuk ihtimalle diyo.
kendimi rahatlatmaya calısıyorum ama yok ya ben rahatlıyamıyorum kızlar amnıyosentezdede düşük tehlikesi varmıs ne yapcagımı bilemedim ya. beynımı kurt gibi kemırıyo bu dusunce.
ya biliyorum abartıyoyorum ama elimde degfil işte. kesin bişi demöiyo doktor ama ben olsam yaptırmam cok buyuk ihtimalle saglam diyo.

melisacım canım bak gecer görürsün
kadınlar kulbuunda araştırdın mı bu sekilde olup kaybolanlar var...
bunları oku canım ve aklına bişi getirme...

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...bekte-hiperekojen-bagirsak-tanisi-yardim.html

şimdi kötü düşüncek zaman değil
ben büyük ihtimalle ayrıntılı ultrasona girmicem heralde...

bu arada bende de bir sorun var
ama sorun bende... yani bebişle ilgili cok sükür bildiğim bir sorun yok...
sag böbreğim büyümüş... hamilelikte cok olan bişeymiş ama
öyle bir agrıyorkii duramıyorum sancı girdiğinde
yarın ayrıntılı ultrasona giricem inşallah bakalım ne kadar büyümüş bilmiyorum..
o kadar da su içen bi insanım yaw...

Kızlar bn geldm aşımızı okduk içîm gitti ateşi çıkmadı verem aaşısı mart ayında kimsecikler gelmemiş

nasıl yani elisim böbrek büyümesimi oluyomuş ilk defa duyuyorum çaresi ne peki ilaçmı vericek ağrılarına gelincehaber et merak ediyorum emi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…