anacım çok bile dayandın ben diyorum snein bu akdar evde oturduığun görüşlmemiş ki melisam
anacım sen delüsün tam delü vurunca ses çıkacak heee güldürdün beni vallaha bak vurunca ses haaaa
kuzum ebnde dün kızarttım o yüzden yapmıyım diyorum ne bileyim zati çok severim kızartmayı bende diyet yapmamayı çok isterdim ama işte kilolu kalınca hamile ister istemez düşünüyo vallaha eminem yahu senin kilonda birşey yok resimlerine bakıyorumda taş gibisin yeminle bak kadın dediğin zaten öyle kemikleri sayılmıycak arkadaş sen tam formundasın yemin edeirm bak kim derki çocuk anneissin eminem maaşalah anam nazarım değerde maaşallah kırkbinkereee
sağol elifimmm ama bu sıra biraz kilo aldım balık değil balinaya doğru yol alıyorum
melisaaaaaa len deli garuu senin kafana vuruyum bi bakayımmm ses çıkıyomu
yazık kız bebeğe doğar doğmaz vurmayımı düşünüyon
uıstten yaptım halıların uclarını bile kaldırmadım sılmek için hele dırek acıkta kalan yerşleri sıldım banyoyuda hallettim tozla ryıne kaldı tabıkıne. yınede yorulmusum kahve yaptım. iki bucuk sıgaram lkaldı bitince bırakıyorux esimle aba duxzuuznmek bile istemıyorum bitmeye yakın bırakan kısıleri okuyumda gaz gelsin bana barı.
esimede diyom bak gisli paket alıp saklamak yok diye oda tamam alınmazcak artıkın paket diyo.
amma benım gizli paketim var iki tane var o zati ddefgim sıgara teli kapatınca sinsi sinsi güldüm heheheyttttttttttttttt
haftaya herbigün gezerim sen merak etme elifimmmmmmmmmmmmmmmm
bi azcık ısınsa hava. tamamdır benım işim.
harbı depresyona girdim garı.
sağol elifimmm ama bu sıra biraz kilo aldım balık değil balinaya doğru yol alıyorum
melisaaaaaa len deli garuu senin kafana vuruyum bi bakayımmm ses çıkıyomu
yazık kız bebeğe doğar doğmaz vurmayımı düşünüyon
sen varya sen uyanık snei sen çok fenasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güldün hee seni diyicem enişteme
bakk sen çıkamazsın sana hergün yasak sonra hasta oluyon bacım otur oturduğun yerde zati pazartesiye kadar sıcaklar sonra yağmur başlıyo yinee heytttttttt
patronnn
patronnn
cakalım oglum ben erkek olmam lazımmıs benım abaaaaaaaaaaaaaaa kıslara neler neler yapardım.
pazartesi giderim belki karsıya.
haftasonuda eşimle cıkarım daraldım bunaldım
ya yeter artık kıs ya bıktırdı vallahı camlar acık balkonlarda keyif yapmak istiyom artık ben ya.
senın patronunun yedi cettinın ......................
benı bı işe almıslardı bı ay calısıp postalamıslardı cok gucume gitmıstı
cıkarken patrona bı beddua savurdum sımcık iflasta mal patron
bende biraz çıkıyorum kızalr sırtım çok ağrıdı oturamıyorum daha girerim yine inş öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Tamam kuzu keyfıne bak seb uzan dnlen
Gelmek içinde zorlama kendını kuzu optum))
geldim melisam dinlendim ama çok duramıycam balık kızartıcam eşim yolda beklemedeyim sen nasılsın aldınmı baluklarını
Aldım kuzu sende balık yapxen he
Yarasın bebısletımıze
Kızartınca cok piskokuto ev ya
Balkond kızartınca cok oyı oluyo bı mutfagı yemekten sonra on dakka havslandırmak yetıyo
Ama bugun ya esıme kızarttırırım balkonda yada mutfakta ben yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?