Yenegımıde yedım geldım
Ayse sen o kadar duduk tehlikem yok demısın ben sankı var demişşsın gıbı yorum yapmısım
Kusura bakma kafan yogundu anlamamısım
dur bakayım melisam görmedim kiCano sana öm attım geldımı
yok kuzum eşim gelene kadar durum balık temizlneicek tmazde yıkanıcak yapayım diyorum onalrıYoruldun sen kuzu gıtte uzan azcık sabahtan berı bak goZun bıle yorulmus dorun ne etsınnnn)
Kıs cok guldum bende yanlıs yazmısım ama dusuk yerıne duduk yazmısım telden olunca harfler cok yakın bole oluyo
selam kızlar nasılsınızzz... size kötü haberim var..
hani ben sürekli ağrı çekiyodum yaa mide ağrısı falan.. pazartesi günü fenalaştım gene.
özele gittik ben bişey yapamam araştırmaya gidin dedi. eşimde bezm-i alem tıp takültesine götürdü.. 9 saat sancı çektim..
yapılan ultrason tahlil sonuçları falan derken meğersem safra kesemde taş ve iltihaplanma oluşmuş ağrıların sebebi buymuş..
4 gündür hastanedeyim oğluma kaynanam baktı. ve ben dün ameliyat oldum safra kesemi mecburen aldılar.... bugün geldim eve.. göbüşten girildiği için azıcık ağrım var dikişlerim acıyorr.. öyle işte bu da olacakmış...
selam kızlar nasılsınızzz... size kötü haberim var..
hani ben sürekli ağrı çekiyodum yaa mide ağrısı falan.. pazartesi günü fenalaştım gene.
özele gittik ben bişey yapamam araştırmaya gidin dedi. eşimde bezm-i alem tıp takültesine götürdü.. 9 saat sancı çektim..
yapılan ultrason tahlil sonuçları falan derken meğersem safra kesemde taş ve iltihaplanma oluşmuş ağrıların sebebi buymuş..
4 gündür hastanedeyim oğluma kaynanam baktı. ve ben dün ameliyat oldum safra kesemi mecburen aldılar.... bugün geldim eve.. göbüşten girildiği için azıcık ağrım var dikişlerim acıyorr.. öyle işte bu da olacakmış...
ay kıyamam gelmiş geçmiş olsun cnm.acil şifalar dinlen bol bol.
Buyuk gecmiş olsun kuzu ya yakın zamanda ikinncı ameliyatın he cok uzuldum canım
Demek 4 gun bebişinden ayrıydın he.manamı verdı kaynanan sutun kesılmemiştır demi kuzum
Uzulme canım allah daha buyuk dert vermesın
neyse ben kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakınnnnn artık yarım yamalak bi insan oldum
oflum çok geçmiş olsun kuzum nedir snein bu çektiğin yaaaneler geçirmişşin ama ben merak etmedim değil haa deidmki oflum girerdi acaba birşeymi var diye Allah şifanın versin canım benim yaaa çok çok büyük geçmiş olsun bacım habersiz bırakma yaz arada nasılsın diye olurmu oğluşuınuda öp yerime ayrı kalmışşın al yanına annsesi şimdi özlemiştir seniselam kızlar nasılsınızzz... size kötü haberim var..
neyse ben kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakınnnnn artık yarım yamalak bi insan oldum
yap kızartma aman melsiammmmmmm benim dündne ymekelrim var bugün iyiyim yarnda balık ohh yırttım cumaretesi de kısır rahatım yaniOf aksam oldu daha benım aklımda bısı yok ya
Ne yaocam ben kızartmamı yapcam acep
Yarın karsıya ablama gecmezsem bend balık alırım
Be balıfı aldın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?