Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

deme boşver melisam işine gelir şimdi sen hamileisn neden yapasın boşver ne hali varsa görsün aman demek mutfakta köpek hee nasıl yiyolar yaa onalr o yemeği ıyyy hem fena menada değlsin fena olan böyle düşünmez bak yine vicdanı olan sensin gülüm onlar dğeil

Doktorum düşük tehlikesi yok dedi.Duvarda kalınmış.Tedbir olsun dedi sadece.Belki içme der yada sadece akşamları iç der de etkilemez bu kadar.Çünkü bugün gayet rahatım.Baş dönmeleri ve bulantılar var ama dün gibi değil çok şükür.Hızlı hareket edince veya aç kalınca oluyor.
Sigara konusunda da Allah yardımcın olsun.Ben kokusuna dayanamıyorum bi an önce tiksindirsin seni de...

hee kızzz derlerki hamile kadın ciğere el vurulmaz derler benekler olurmuş derler demekki gerçk değil anacım kocakarı lafları

insallah canım tıksıntı gelsin ya 4. ayımdayım bu saat ten sonrada gelmesi mucize olur yanı.
bebegin senınlemı simdi cok guzel canım ya tedavi goruyosun sanmıstım senı. gerci ben pkoluyum doktorum demısytı hamıle kalsanda bu hapı içeceksin diye.
ben sankı günde bi tane kullanıyodum ya yanlıs hatırlamıyosam.ama emın degilim. ,
o zaman doktoruna danıs belki baska bulantıı yapmayan bişi verir dusuk tehliken varsa kafana göre kesme uzulme sonra allah korusun.

hee kızzz derlerki hamile kadın ciğere el vurulmaz derler benekler olurmuş derler demekki gerçk değil anacım kocakarı lafları

he bide ciger vardı demı. ya sen yedinmı kusu ciger iskembe hamılelik surecinde ben bi kere yıdım ikisinden de hemıde aynı gün sankı sakakat yasakmıtydı ne:44:

canım snein ilk bebeğinmi düşük tehlikesi yoksa neden veriyoki anlamadım bana vermedi mesela Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etisn inş hayırlıhamielik geçir canım tebrik ederim

he bide ciger vardı demı. ya sen yedinmı kusu ciger iskembe hamılelik surecinde ben bi kere yıdım ikisinden de hemıde aynı gün sankı sakakat yasakmıtydı ne:44:

ciğeri yiyorumda kuzum eşim yapıyo ama el sürmüyorum işkembe falan hiç sevmem yemem sakkatı bilmiyorumda somon bilmem bir kaç balık yeniyomuş işte var öyle yasak şeyler:26:

olsun eminem canın sağolsun fırsat oldukça yazarsıın sanki kuzum nasılsın

ben iyiym bebekim boş versen beni sen nasılsın onu söyle bakıyım çok az kaldı ALLAH ın izniylee
heyecan varmı sancı varmı söyle bakalım

ben iyiym bebekim boş versen beni sen nasılsın onu söyle bakıyım çok az kaldı ALLAH ın izniylee
heyecan varmı sancı varmı söyle bakalım

olmazmı eminem var sancım da ağrımda doktordan geldim bugün sancım var kasılmalar başlamış ama ne zamana gelir bilnmiyo işte alttan bakmadı ama eminem bekliyoruz acil olursa gel hemen dedi yoksa haftaya görüşrüz dedi:26:heyecan korku herşey var eminem

canımsın yaa rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına laırsın inşallah elifim

canım snein ilk bebeğinmi düşük tehlikesi yoksa neden veriyoki anlamadım bana vermedi mesela Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etisn inş hayırlıhamielik geçir canım tebrik ederim

İlk bebeğim 4.ayda geldi kuzum.Doğumunuz yaklaşmış sizinde.Allahım bir avazda kurtarsın inşallah.Bu arada sizden özel bi dua istesem ben yüzsüzlükmü etmiş olurum.Doğum yaklaştıkça dualar daha çok kabul olurmuş.:26: Biz eşimle ikiz istiyoruz.Dualarım hep bu yönde.Tek kesem var şu an ama 2.sonradan da çıkabiliyormuş.Yada tek kesede iki bebek.Lütfen bizi de dualarınızda unutma.Hayırlı sağlıklı ikiz evlatlar istiyoruz.Teşekkür ederim şimdiden...

Yenegımıde yedım geldım
Ayse sen o kadar duduk tehlikem yok demısın ben sankı var demişşsın gıbı yorum yapmısım
Kusura bakma kafan yogundu anlamamısım

estağfurullah canım ederim tabi niye etmiyim rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin inş sağolsın dualrın iiçin tşk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…