Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

belki bebiş doguma hazırlanıyor:))
sonucta o da kilo alabilir verebilir normal yaa bence...

Ben doktora Gitiiiiiiiiiiiim ve geldiiiiiiiiiimmmm Artık bende bir ERkek Annesi Adayıyımmmmm

gunaydın bayanlarr gece uykum kactı zor uyudum biraz uykusuz gibiyim. kahve yappda geleyim

hayırdır canım neden uyyamadın?

oh oh ıyı canım ya sevindim mınnos kıloyu takma kafana belki oburlerinde yanlış olctuler yanı sen normal yedikten sonra kılo ne diye versin cocuk. hadi hayırlısı canım
canım progestanı bende kullnandım klomenden sonra catlatma ignesi ondan sonrada bu hapı veriyodu evet berbat bı sekilde mıde bulantısı yapıyo bu hap ama kafana göre bırakma rahmı hazırlıyo cunku bebek için rahım duvarının incelmesini onluyo bebegin tutunması için.
canım benım uykum sıgara yuzunden kactı gece esim artık bırakalım sıgarayı dedi bende paket bitsin ole dedim tutustum tabı cok ıcmesemde ole bi psıkolojik baskı yapopıyokı bende bu sıgarasız hayat düşüncesi bilmem ne yaparım kendimi ole bi sucluyorumki gece kkde sıgara için mucadele edenleri falan okudum. ben hamıle kalır kalmaz bırakırım dıyodum gebeligimin ortasındayım ve hala bırakmadım cok ama cok acızım yaaaaaaaaaaaaaa
güvenıyodsum hamıle kalınca kesımn mıdem bıulanır içmem kolaycana bırakırım diyoe yok anam bılıyonuz işte bi kere bulanmadı ya saka gibi.
ben nasıl bırakacam ya gece güya karar verdim aksama kadar içmeyım aksam esime suprız yapayım tamam ben bugun hiç icmedim diye kahvaltıyı yaptıgım gibi sigara elimde uf ya ne lanet bi illetmiş bu ya. kafada bıtıremıyorum bi turlu yardım edin bana ne olur.

ah cok zor bişi yaaa
canım cok cok azalt bide en hafifini şu ince ve kücük olanlarından iç ne biliyim en az şeyi yapmaya calış.. sigara hiç içmedim bilmiyorum ama zordur eminim..
benim kayınvalidem diyo ki
benim eşime hamileyken cok içmiş yiyomuş resmen... ama cok sükür eşimin bi rahatsızlıgı yok...
aa sigara içenlerin cogunun cocugu astım hastası doguyor..
sen cekiceksin bebek cekicek.. öyle düşün...

Teşekkür ederim
rica edeirm
hayırlısı artık elisim bakalım nasıl oucak beklemedeyiz çok şükür belli oldu hee ohh hadi gözün aydın olsun kuzum yerim ben senin erkekini keisnleşti hee bakgönlüne göre oldu istiyodun zaten elisim Allahım sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gelmesinide naisp etsin inşallahh AMİNNNNNNNNNN

ayy kusuruma bakamayın kızlar eltim aradıda sinirlerim bozuldu ne laf diyosam hala gelicek demiyo kaynanam için ona kızmıyorum onun yapacağı birşey yok oda istiyoro gelmesin kafasını dinler diyede kadında tık yok anne olucak birde sinir şey neysee melisam sigara ciddi bir olay kuzum herşey sende bitiyo irade meselesi ama kolay değil bende annemden bilyorum kadına içilen yerde durmak yasaktı o gizliden paket aldırıdı cnına kastı vardı sanki kalp hastası ama püfür püfür içerdi şimdi eşinin zorlmaı yaska falan değil snein istemen önemli keşke bırakabişlmek kolay olsa kuzum çok zor heleki snein gibi tiryakili olan biri için baksana düşüncesi bile uyutmamış kaldıki bırakmak nasıl olucak hiç bilemdedim şimdi balım:26::44::44:

of of hele cocugumda bişi cıkarsa kendimi hiç affetmemde işte cok lanet bişi ya kıslar iyilki siz içmıyosunuz ya cıdden cok lanet bısey bu sıgara. beyin kendini kandırıyo benım arkadasımda hamılelik boyu içti sutverirken içti cocukta bısı yok ama hasta olunca baslıyo gögsu hırlamaya beyin aman o kadardan bişi olmaz diyo işte cok utanıyorum kendimdemn cok;

aman ekstra bişimi dedide kuzum ne moralını bozuyon adam degilmiş de kaynanan için sıkrtıtret ondan gelecek hayır allahtan gelsisn. bende teldeysdim ya geç yazdım.

yok o hiç konuşmadıda ben diyorumki bak babam bekliyo kaynaan gelecek diye yağlar etler gönderdiki yer içersiniz hiç ses yok orda çay içiyo ama ben sorucam onalra dur doğurayım gelmesinler öyle bir kesip atıcamki görücekler melisam neyse şimdi nasılsın ne düşünüyosun içtinmi şimdi sigaranı kaç tane içtin:26:

iki
ya bırakma dusuncesi bıle arttırıyo bende ya. bi andda kesmek lazım sanırsam bole olmucak. azaltıyım diyorum once oluyo bikac günde arsız bebeler gibi hopppppppp 10 a yıne cıkmıs

demek sesleri cıkmıyo he dur bakalım eltin anlatacakmı kaynanana işine mı gelir sana gelmesi yoksam gelmesinmi istiyo anlamadımkı eltini

ya ne biliyim eltin alnlayıslı biri olsun kaynananı göndermezmı be elifim ben idare ederim anne git azcık yardımcı olursun yazıktır demezmı :26:

iki
ya bırakma dusuncesi bıle arttırıyo bende ya. bi andda kesmek lazım sanırsam bole olmucak. azaltıyım diyorum once oluyo bikac günde arsız bebeler gibi hopppppppp 10 a yıne cıkmıs
elektirik gittide geldi melisam o yüzden yazamadım vallaha balım içilen yerde bile durmak zararlı kaldıki içmek birşey diyemiyorum içmediğimden nasıl birşey bişlmiyorum ama ediğim gbi annemden bilrim zor oluudğunu inş sende bırakırsın şu mübarek cuma akşamı hürmetine inş bir andatiksinbirsin bırakırsın sanasda nbebişinide yazık melisam :26:
demek sesleri cıkmıyo he dur bakalım eltin anlatacakmı kaynanana işine mı gelir sana gelmesi yoksam gelmesinmi istiyo anlamadımkı eltini
eltim o olamdığında diyo çağırda gelsin bakın diye ama kadında iş yok gelirmi torununu bir şımartmışki anlatamam şimdide baş edemiyolar bahaneleir işte sanki eltim çocuk yok ev sobalı yok 2 çocuk en aızndan canı sağ ben doğum yapıcam bee kadın düşünse iştre anlıycaksda işine gelmiyo
ya ne biliyim eltin alnlayıslı biri olsun kaynananı göndermezmı be elifim ben idare ederim anne git azcık yardımcı olursun yazıktır demezmı :26:

eltimin işi zor melisam burdaki eltim doğum yaptığında dedim yaa o orda buraya gelmek için kavga etmiş evi birbirine katmışlar kız sezertyanlı kırkı çıkammaış gidicezde gidicez dmeişler para yok güya eleirnde bulmuşlar oğluyla burun buruna glemiş eşimin babası vurmaya kalkmış eltim düşmüş bayılmış öyle sorun yaşadılar zaten kızın burnundan geitriyo o bitşey yuapamazki en fazla o yokken konuşur gelişn yada yüzüne git der ama deidğindede sende gitrmemi istiyosun der çok fena çok valahha burdaki eltimde ne varsda yıktılar ortalığı düğündede en fazla masraf ona yapıldı bize değil bişrde ned ediler evlendiğim günlerde eşlim kredi çekecekmiş babasının emkelli parasının üzerinde bu eltimie ev alacakalrmış bende oldu deidm enayimi var karşınızda çekiceksek kendimize alırız el kızını rahata oturtupda ben eşşek gibi borçmu ödiycem deidm güldü yalandan daha 2 aylık evliyim düşün sandıalrki susacam öyle lafımı çekemdim diye üstemeldiler akıllılar yaa

hay alah ya ne bilcim bı aileymiş anlamadım gitti kuzum ya. tobe.dogru dıyon aklımada geldi yazarken bu sefer kaynana ona patlar diye. ınsallah allah yuzune bakar normal dogum yaparsında kazasız belasız hemen ayaklanırsın bi tanem canım ya keske acık yakın ollsak yemin ederim hergüğn gelir evini suoourur yemegimni yaopaar giderim be kuzumç. cok üzülüyorum sana ya normal dogumda hemen atlat insallah.
gulum tamnam artık takma mılleti bebegine odaklan bak onuda son gunlerde strese sokuyosun belkide cok rahat olacan bi denem kımseye mudana olmadan ayaklanacan olumlu dusun olumlu olsun emi kuzum.

sorma melisam bende analmadım nasıl aile biraz sivri dilliyim yaa olduğum günden beni pek sevmedi sevmesinde umurumda değil sanki ben çok seviyorum önce büyüklükl yapsında sevfgi beklesin saygı gösteriyorum neyine yetmyio oda eşimin hatırına vallaha sağolsın melisam Allah binkere razı olsun kuzum söylemen düşünmen bile yetiyo bana kuzum yemin ederimki balım o halinle gelirim diyosun yapmış kadar oluyosun inan kuzum Allahım herşeyi gönlüne göre nasip etisn inş sağsalim al kucağına gülüm benim inş rabbim yardımcımız olur ne diyelim üzülmemek elde değil bekleintini bilyolar ses etmiyolar ama sıkışşınlar para diye ilk bizi ararlar biz onalr yüzünden krediye girdik ödüyoruz onalrın borcunu ama uurlarında dğeil eşimde deidm biraz önce garibim eğersem hala umudu varmış biz bozulduki anlatamam sesi gtitti resmen ya üzülme dedim ama işte demekki içten içe bekliyor bana karşı mahçup durumuna düşüyo garibim :26:

yazık ya esimn bitek bunların gercek yuzunu anlasın yeter muhtac kalınca ailesinin yanında olmucagını aanlamıstır herhal. canım cok basına kakma adam cagıxın oda ytabı üzülüyodur üzülmezmı elemı yardım istiyokı sankı bikarısı bı oglu yanı canlarına annesinden yardım istiyo ama umurlarında dewrigl ou anlasın bidaha para istediklerinde cevabını yapıstırsın esin bu ona ders olsun yeter ama sen yinede cok ustune gitme yazıktır esinede bakma oda senın kadar stresklidir sımdi dogum için bıde bunların yaptıgı bide sen soylenıyon yazık günah yapma elifim. biz kadınlar cenemısı tutamıyoruz bi ancak ole desarj oluyoruz senıde anlıyorumda ne bilim bende bole hep ailesine sinirlenınce patlarım esime ya sonrada uzuluturum ona bişi demem ya içim içimi yer yanı bunun ne sucu var sımdi diye

yokmelisam ben onun başına kalkarmıyım hiç o benim ömrüm kuzum onun bana olan emeği saygısı sevgisi sabrı öyle birşeyki ben yapamam kötüleyeerk demedim sesleri çıkmadı deidm oda üzüldü farkında olamzmı farkında ama o kendince abisiin emeğine karşılık çekti parasını verdi daha imaknsız yani ne halleri varsa görsünler çok haklısın biz yinee dayanıyoruz konşuyoruzda onalr öyle değil kıyamam ben onaa benimiçin ailesi önemli değil eşim beni tutuyo değer veriyo yaa hastanede biraz önce geldi ayakkabılarımı çıkardı giydirdi eğilemiyorum diye öyle bana karşı annem babam eşim herşeyim ne yapsın annesi babası işte maleserf Allah vicdan versin melisam el evi deikleri işte ta kendisi

dogru dıyosun kuzu ya. bende biliyosun içten içe kaynanama iyice kızıyodum hatta senle konusurken aklımdaydı bı telefon acayımda sıtem edeyim niye hiç aramıyosun bişeye ihtiyacın varmı diye nıye sormuyosun dicektim . ama dedim uste cıkar heemen benım derdim basımdan askın der cekilir kenara hep ole dıyo zaten bende dert dolu sızın ne sorununuz olacakmki der.
o aradı biraz oncew evdeysen sana bal aldım dedi onu veriyim dedi hastalık için kayınpederim zaaturre olmustu yıne nuksetmıs doktora falan goturmus bugun. onlarıda duyunca yazık dedim agzımın içindeki kelimeleri yuyttum direk .ama kuzum tamam ben hastalanınmca göturdu doktora ne bilim ama ondan sonra hiç i,lgilenmedi bi arayıp tenmızlıge yardıma geleyi,m yada yemegin yoksa gelip yapayım bıle demedi onlar cok guzcume gitti benım. bugun ddeseydim yıne baslıcaktı benım derdım cok basımda diye aman dedim .
bu hastalık nuksetme olayıda iki gündür varmıs.
kkımse canın gibi olmuyo ya.
eşine helal oldsun kuzum . nbak ne güzel ilgilenıyo için rahat olsun bosver kaynanan gelince bi pislik yapıp canınızı sıkabilir esşşim bakar sana guzelce bi denem artık ayaklanana kadar bazı seyleri gormucen tabıuıkı bi erkek kadın gibi temıslık yapamaz bırak bi hafta evını bok gotursun onemli degil yemegini yapar kuzum bebeginizede bakar canım yaç.. siz bu işin ustesinden cok guzel gelirsiniz cıdden emosun lafı dogru. tırnagın varsa basını kasırsın kimsenın kımseye bu devirde yardımı olmuyo ne yazıkkı

seninkide ayrı dert melisam yaa hamilesin hastasın hani insan normla şartlarda gelir sorar canınn belki birşey çekiyoda istemiyo oalblirsin kaldıki hastalıkda sorması lazım bir .çeşt yemke yapmakla dert başından aşkın olunmuyo kimse kusura bamaın sende yapamsa bile kensinde yaptığından getirsin iki tencere yapsın versin elinemi yapışır gerçkten insafları yok kuzum yaa Allah kimsenin eline düşürmesin çok haklısın çok doğru bir söz tırnağın varsa hakikaten öylee sonuçta herşey büyükten dönüyo o önce sevecek ki küçükde saygı göstersin ama yok herşleyin sorumlusu biziz suçlu biziz laf desek hatalıyız ne diyebilirimki herkes bir çizgi çizmmiş yürüyo ama ben olsma yapamam daha 1 aylık hamlieyken gititm eltimin yanında kaldım midem bulana blana kuısa kusa aferdesin altından kanlı bezleri aldım oda yetmedi yanıdaki kladının bile aldım kanı bulaştı ama tiksinmedim olsun deidm el olarak yaptım ama o ana olarak yapmıyo ama lafa gleince sessiz kayananyım derler melek olurlar benim eşimden binkere Allah razı olsunki gerçkten yardımcı oluyo muhtaç etmiyo her yyemeğide bilir temizlğide yapar ama dediğin gibi biz gibi olmaz onuda idare edicem ne yapayım melisam aslında hiç kıyamıyorum pona çünü öyle alıştırdımki böyle gerçkten o koca bebeğim buda küçük bebeğim yani böyle çayını bile karışytırır veririm önünee bana gözelirimin iine bakarak öper öyle içer sen ansıl birşeyin der bana inan şu malum tyrmizliğimi bile zorlanıyorum diye bana ymen ettirerek ben yapayım diyo ama o gelmedne halleidyorumki elinden kurtulamam diye daha ne yapsın anasını vicdansızlığını ona yıkamam Allah başımızdan eksik etmesin eşimizi çocuğumuzla ailemizle sağlıklı huzurlu hayırlı ömür nasip etsin melsiam :26:

yok kuzum yukarda yapsa verse almam ben onun yemegini evde kopek var yemegin içine kadar kıllar gesziyo işim olmaz
mutfakta heryerde kopek.
aman seytan diyo birazdan gelecek ıhlamur getirmeyye bana deyim bişiye ihtıyacın olursa sole deyim sen demedin ya ben deyim temızlık olur yemek olur diye bi laf soksam mı gı
cok fenayım demı heheyttttttttt

bayanlar benım takvımı bi okuyun len benım popomda kahverengi leke var kuccuk demek o yagdanmıs ya la. bıde eskiler cılek falan bişi yeyince nerene surersen oranda leke olur derler hepısı yalanmıs bacılar bunların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…