lenn bitane koysan otursam ne güzel olurrgurnban oldugum üzülme kıs kızına nasıl kaldın sen bişimi yapmıstın nıye telkrar anne olamayasınki sen stre yapma duzenli ilşkiye gir enınde sonuda oluyo be kuzu uzulme ne olur. bide oglun olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
her gece once tesekkur ediyıorum bu hediye için sonrra sizin için isteyen herkes için duaa ediyorum olacak kuzu ama sen stres yapooma ne olur
valahı kodummu oturturum kotumser karamsar olma gızzzzzzzzzzzzzzzz
ben yakı geçen ay yaptım melisam çokta güzel sıcacık tuttucanım neden kapatasın dok içini rahatla kuzum ya essek kızında kaynananın yanında ne diye diyosa cocuk aklı işte onun yanında demesi iyice koyar adama kızım olursa olur olmazsada yapacak bişi yok sen zaten biraz tedaviyle oldun de benim teyzemın cocuguda cok tutturuyodu en sonunda sen zaten cok zor oldun kısım kardes olursa olmur olmazsa yapacak bişi yok dedi ondan sonrada kız bi daha bebek lafı etmedi
ole bişi de biliyorum kızın demesede sen kafana takıyonda onunda demesi iyice uzuyo senı. canım ya. kıs sen yakıyı hiç denedinmi o ay ben yakıda yapıstırmıstım belıme bide onu denesen bi zararı olmuyo sonucta havalarda serın belini sıcacık tyutuar
elifimmm canımsınnnn hayırlısı olsun inşallah bekliyorum bakalım hiç bişey yaptığım yok eşimde hemen kestirip atıyo tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum diyo bişey diyemiyorum bendekurban olurum ben seni verene eminem üzülme demek kolay biliyorum öyle birtane var diyenler ne amaçöla diyo hani yine olur olmuyo değil diyenler varıdr emineim hani hiolmamasındansa gibilerden ama tabiki hepisnin yeri ayrı maaşallah kızızn büyümüş kaç yaşıona gelmiş istmen en doğal hakkın eminem ama işte olmamasıda olamsıda biizm elimizde dğeil rabbim hayırlı sağlıklı olanı versin üzülmekte haklısın ama kuzum senin geçirdiğin günlerden sonra ben inanıyorumki herşey sırasıyla gelicek yeterki sabret balım canımda sıkılmıyo ayrıca öyle düşünme kızarım bak karışmam ben nne zaman istersen dsinlerim balım bıkamdan yeterki sen üzülme eminem
hee kuzum değişik geldi bana kuzum ben battaniyelerin hepsin aldığımdan daha gerek duymadım birde memlektten geldi bana hırka patik şapka falan pembişlide ar kızdı ya başta yapışmıştı işte malesef onu çekmedim işte mavili beyazlı pembeli çizghilii işte ters teptiannem onun bi buyugunu al dedi ya cok kucuk olmaya bilir dedi degiştiremedim onu olece kaldı bikactanede mavıs ler var giydirecem vallahı onlarıda biri sortlu skoby biride ikili skoby uzun kollu badiler erkek diyolardı ya basyta tabi bakalım 15 subatta degişmesse cınsiyeti elimde patlamasa pembeler gerci degiştirme sozu aldımda.
battanıyeyi kotondan aldım sızede dedim cok ucuz bakın diye erkek ıcınde vardı 12 ye almıstı alta dogru ayısı var onla baglıyon işte battanıyeyı kucultuyon yer kaplamıyo.
saglıklı olsunda kuzum baska bişi istemem bu riya benı mahvetti ya aklımdan cıkmıyo
lenn bitane koysan otursam ne güzel olurrseviyorum kız seni canım arkadaşımm
ben yakı geçen ay yaptım melisam çokta güzel sıcacık tuttuama çok kaşındırdı ben kaşıdıkça yara olmuş hala izi duruyo
elifimmm canımsınnnn hayırlısı olsun inşallah bekliyorum bakalım hiç bişey yaptığım yok eşimde hemen kestirip atıyo tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum diyo bişey diyemiyorum bende
eminem eşler aslında çok çaktırmıyolar ama çok etkileniyolar bende farketitmki eşim o dönemlerde çok üzüldü hele bu en son gittik kana çıkamadı işte taşınıcaz diye erkenden yaptırdık eim nasıl hevesli geldi o kanı verömeye gitti alamaya nasıl sevinçli gitti ama ne şekilde çıktı bana telde deidki snein yüzünden bende hevesleniyorum kuban olduğum üsütüne düşme olmazsa olmasın sen hevesleniyosun bendie heveslendiroysun sonra üzülyoruz ne gereği var sonra günüm geçti teslet yapıyorum çıkıyo ama inanmıyo yok diyo kanda göerne kadar inamadı o yüzdne biz yine böyle kouşuyorz falan mamaonalr içine atıyo malesef
lenn bitane koysan otursam ne güzel olurrseviyorum kız seni canım arkadaşımm
ben yakı geçen ay yaptım melisam çokta güzel sıcacık tuttuama çok kaşındırdı ben kaşıdıkça yara olmuş hala izi duruyo
elifimmm canımsınnnn hayırlısı olsun inşallah bekliyorum bakalım hiç bişey yaptığım yok eşimde hemen kestirip atıyo tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum diyo bişey diyemiyorum bende
eminem bende yemege girisdiyim be kuzu yemegim yokta optum senı bacım uzme kendini ne olur oluruna bırak olursa olur insallah. yarın görüşürük kuzucuk
ben yakıyıda corekotunuda ikinci denememde kaldım
eve ben tatlı kasındırıyo hele ilkini agustosta yaptıydım abaaaaaaaa nerelerimden ter aktıgını tahmın edersdsin.
bende senı seviyom catlakım arkıdeşim benım
sende kocana deme artık istedigini atesli gacı bastan cıkar kocanı indiri gandi yapın sık sık.
slm kızlar ben geldim doğurmadım hala ama durumalr iyi eşi eskimeye başllamış karnımdkai sertlikler biryere olan toplanması kasılmalarmış sancılarımda çıktı yinee var başlamış arık bekliycez gelmeini dedi yalnız her zaman ilerden giden bugün gerilemiş 38+3ken 37+5 olmuş kilosuda geçen hafta 3638 ken bu hafta 3500 çıktı deidmki değişimler olabliyomuş öylemi evet dedi bu haldede normal doğum şansım artıyo hayırlısı ne ise o olsun inş herhangi birşey olursa gel yoksa haftaya bugün görüşelim dedi ama alttan bakmadı yineee
Canım hadi hayırlısı normal dogum olur inşallah sanırım sen öyle istiyorsun...
hadi gelsin bi an önce bi avazda kurtul canımmm
ama şaşırdım böyle gerilemesine... :44:
Merhaba anne adayları
Bi sorum olacak fikirlerinizi alabilir miyim?
Doktorum cumartesi progestan vermişti.Akşam2,sabah1 alıyorum.Ve o günden beri bulantı kusmalarım var.Dün aklıma düştü akşam içmedim.Bu sabah da içmedim çok şükür bulantı olmadı.Hemde bu sabah çok kötüydüm moral olarak ve sıkıntıdayken bulantı artar yazıyor heryerde.Bu konudaki deneyimlerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim?
gunaydın bayanlarr gece uykum kactı zor uyudum biraz uykusuz gibiyim. kahve yappda geleyim
Merhaba anne adayları
Bi sorum olacak fikirlerinizi alabilir miyim?
Doktorum cumartesi progestan vermişti.Akşam2,sabah1 alıyorum.Ve o günden beri bulantı kusmalarım var.Dün aklıma düştü akşam içmedim.Bu sabah da içmedim çok şükür bulantı olmadı.Hemde bu sabah çok kötüydüm moral olarak ve sıkıntıdayken bulantı artar yazıyor heryerde.Bu konudaki deneyimlerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim?
Bebek topiği hangisi?Tam ismi ne topiğin?Teşekkür ederim cevap verdiğin için...merhaba canım hoşgeldin öncelikle çok üzgünüm yardımım olamıycak sana hiç fikrim yok kullanmadım o ilaçları ben kusuruma bakma ama başka bilenler yarıdm edecektir sana mesela bebek topiğine gidersen yardım ederler sana ordakki arkadaşalr daha çok bilgilelilr:26:
bayagı cok vermiş günde 3 tane....
bualntın olabilir canım cok normal... hem hamilelikten hemde o hap yapabilir..
gece yatarken içmen daha iyi sabah kalkınca içme sende ..
doktora söyle istersen belki mide buantısı hapı verir....
Bebek topiği hangisi?Tam ismi ne topiğin?Teşekkür ederim cevap verdiğin için...
Hayır düşük ihtimali de yok dedi tedbir olsun yine de dedi.Hapı cumartesi akşam aldım.Ve o güne kadar hiç bulantım olmamıştı.Ama 4 gündür ölüyorum resmen.Hiçbirşey yiyemez oldum.
rica ederim canım orda doğum yapan arkadaşalrımız çok daha iyi yardımcı olular gerçi essue arkadaşımda cevaplamış ama bebek isteyen arkadaşalrım buyurun sohbete googleye böyle yazarsan çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?