Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

lenn bitane koysan otursam ne güzel olurr seviyorum kız seni canım arkadaşımm
ben yakı geçen ay yaptım melisam çokta güzel sıcacık tuttu ama çok kaşındırdı ben kaşıdıkça yara olmuş hala izi duruyo
elifimmm canımsınnnn hayırlısı olsun inşallah bekliyorum bakalım hiç bişey yaptığım yok eşimde hemen kestirip atıyo tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum diyo bişey diyemiyorum bende

hee kuzum değişik geldi bana kuzum ben battaniyelerin hepsin aldığımdan daha gerek duymadım birde memlektten geldi bana hırka patik şapka falan pembişlide ar kızdı ya başta yapışmıştı işte malesef onu çekmedim işte mavili beyazlı pembeli çizghilii işte ters tepti

korkma balım korka Allahın izniyle birşey çıkmıycak sen iöini ferah tut kuzum gelicek kolalrına sağlıkla inş

eminem eşler aslında çok çaktırmıyolar ama çok etkileniyolar bende farketitmki eşim o dönemlerde çok üzüldü hele bu en son gittik kana çıkamadı işte taşınıcaz diye erkenden yaptırdık eim nasıl hevesli geldi o kanı verömeye gitti alamaya nasıl sevinçli gitti ama ne şekilde çıktı bana telde deidki snein yüzünden bende hevesleniyorum kuban olduğum üsütüne düşme olmazsa olmasın sen hevesleniyosun bendie heveslendiroysun sonra üzülyoruz ne gereği var sonra günüm geçti teslet yapıyorum çıkıyo ama inanmıyo yok diyo kanda göerne kadar inamadı o yüzdne biz yine böyle kouşuyorz falan mamaonalr içine atıyo malesef

kızlar eşim geldi yemeğe geçiyoruz biz yarına görüşrüz öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

doğru söylüyosun biz konuşarak içimizde ne varsa döküyoruz ama erkekler içlerinde yaşıyolar işte kolay olmuyo onlar içinde :26:
anlatmıştım ben kızımıda çok zorluklarla aldım kucağıma kolay değildi tekrar aynı sitrese girmek istemiyo o yüzden

ben yakıyıda corekotunuda ikinci denememde kaldım
eve ben tatlı kasındırıyo hele ilkini agustosta yaptıydım abaaaaaaaa nerelerimden ter aktıgını tahmın edersdsin.
bende senı seviyom catlakım arkıdeşim benım
sende kocana deme artık istedigini atesli gacı bastan cıkar kocanı indiri gandi yapın sık sık.

eminem bende yemege girisdiyim be kuzu yemegim yokta optum senı bacım uzme kendini ne olur oluruna bırak olursa olur insallah. yarın görüşürük kuzucuk

kız varryaa yeminle çatlaksınn sen heee
delümmm beniimmmm

slm kızlar ben geldim doğurmadım hala ama durumalr iyi eşi eskimeye başllamış karnımdkai sertlikler biryere olan toplanması kasılmalarmış sancılarımda çıktı yinee var başlamış arık bekliycez gelmeini dedi yalnız her zaman ilerden giden bugün gerilemiş 38+3ken 37+5 olmuş kilosuda geçen hafta 3638 ken bu hafta 3500 çıktı deidmki değişimler olabliyomuş öylemi evet dedi bu haldede normal doğum şansım artıyo hayırlısı ne ise o olsun inş herhangi birşey olursa gel yoksa haftaya bugün görüşelim dedi ama alttan bakmadı yineee

Canım hadi hayırlısı normal dogum olur inşallah sanırım sen öyle istiyorsun...
hadi gelsin bi an önce bi avazda kurtul canımmm

ama şaşırdım böyle gerilemesine... :44:

Merhaba anne adayları
Bi sorum olacak fikirlerinizi alabilir miyim?
Doktorum cumartesi progestan vermişti.Akşam2,sabah1 alıyorum.Ve o günden beri bulantı kusmalarım var.Dün aklıma düştü akşam içmedim.Bu sabah da içmedim çok şükür bulantı olmadı.Hemde bu sabah çok kötüydüm moral olarak ve sıkıntıdayken bulantı artar yazıyor heryerde.Bu konudaki deneyimlerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim?

Canım hadi hayırlısı normal dogum olur inşallah sanırım sen öyle istiyorsun...
hadi gelsin bi an önce bi avazda kurtul canımmm

ama şaşırdım böyle gerilemesine... :44:

hoşgeldin elisim sğaolsın canım benim evet normal istiyorum inş hayırlı olan olur bende şaşaırdım hanii almış olsada 100 gr almış olsaydı derdim tmm kıstım biraz dikkat ettim yedikleirmede az aldı geçen haftayla bu hafta arası gerilemiş nasıl oluyo bilmiyorum yaa asıl kilosu buydu yani gerideydi fazla önden gidiyodu yanlış hesapplamaydı yada hiç kilo almadı ne bileyim olur dedi 2 hafta önden giden 1 hafta geri düşmüş anlamdım bende ne alaka diye yediklerimi kestim derken tatlıyı azlattım biraz hani ama bilemdim bende sen ne yaptın kuzum gittinmi doktora ne dedi peki keisnleştimi pşamoın cinsiyeti

merhaba canım hoşgeldin öncelikle çok üzgünüm yardımım olamıycak sana hiç fikrim yok kullanmadım o ilaçları ben kusuruma bakma ama başka bilenler yarıdm edecektir sana mesela bebek topiğine gidersen yardım ederler sana ordakki arkadaşalr daha çok bilgilelilr:26:

gunaydın bayanlarr gece uykum kactı zor uyudum biraz uykusuz gibiyim. kahve yappda geleyim

günaydın melisam sneindemi uykun kaçtı aynen benimde sabahı düündükçe uyuyamadım gece 2yi geçiyodu uyumuşum 7 kalktım ama uykum yok sadece midem bulanıyo yol beni bu sefer mahvetti gelirkende taksiyle geldik o yüzden hadi yapda gel bekliyorum bacım

bayagı cok vermiş günde 3 tane....
bualntın olabilir canım cok normal... hem hamilelikten hemde o hap yapabilir..
gece yatarken içmen daha iyi sabah kalkınca içme sende ..
doktora söyle istersen belki mide buantısı hapı verir....

Bebek topiği hangisi?Tam ismi ne topiğin?Teşekkür ederim cevap verdiğin için...

Hayır düşük ihtimali de yok dedi tedbir olsun yine de dedi.Hapı cumartesi akşam aldım.Ve o güne kadar hiç bulantım olmamıştı.Ama 4 gündür ölüyorum resmen.Hiçbirşey yiyemez oldum.

rica ederim canım orda doğum yapan arkadaşalrımız çok daha iyi yardımcı olular gerçi essue arkadaşımda cevaplamış ama bebek isteyen arkadaşalrım buyurun sohbete googleye böyle yazarsan çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…