elifim canım sabah 8 de uyandım ondan sonraki uykumda bı ruya gördüm burnuma parmagımı sokuyorum bi bakıyorum kan
ona bakıyım dedim netten kan damlamıyo sadece işaret parmagıma geliyo sasırıyorum cok acık kısrmızı degil normal kan kırmızısı koyu kan için sakat cıocuk diyo cok tırttım ben ya nerden baktıysam. artık renkli ultrosona kadar içim içimi yer kusu ya.
elifim canım sabah 8 de uyandım ondan sonraki uykumda bı ruya gördüm burnuma parmagımı sokuyorum bi bakıyorum kan
ona bakıyım dedim netten kan damlamıyo sadece işaret parmagıma geliyo sasırıyorum cok acık kısrmızı degil normal kan kırmızısı koyu kan için sakat cıocuk diyo cok tırttım ben ya nerden baktıysam. artık renkli ultrosona kadar içim içimi yer kusu ya.
canım ruyamda gordum ben kanı onun acıklamasında bı suru sey yasıyo ama ben o duruma takıldım işte.canım saçmalama bu dönem burun kanaması olabilir diyor haftalara baktığında.. kan değerlerimiz artıyormuş korkma ... 4lü testini yaptırdın mı en yada 2li? ben bugün 4lü test için gidicektim doktor yokmuş başka doktorada gitmek istemedim canımda istemiyodu zaten gitmedim...
melisam hayır olsun inş rüyan bak kötü birşey gördüğün zaman özelliklede kan anlatmıycaksın rüya bozulurmuş öyle der büyükler hayır olsun diyip iyiye yorup unutucaksın kuzum korkma sen hamileleri öyle rüyalar görürmüş bende çok görüyorum inan içini ferah tut prensesimin hiç birşeyi yok gidiceksin renkliye görüceksin herbişeyinini ayrı ayrı annesi Allaha emanet o balım korkma olurmu hayır olsun inşallahhh
hım gereksiz uzmus sizi he gunler geçmek bilmemiştir bende bu renkli ultrosondan korkuyorum bıde bu sabah abuk subuk bi ruya gördüm baktım netten sakat bi cocuk dontyaya gelcek diyo iyice tırstım ya insallah ole bişey olmaz sımdı 15 subata kadar aklımda kurarım hep. of ya keske bakmasaydım hiç ruya tabirlerine.
maassallah kuzuma demek sende topac gibi bi bebiş dogurdun he oy yerim ben onun heryerini tam ıssırmalıktır simcik ya.
soguk canım girtme acele etme hava kırılsın biraz ole git bak benım gibi uşutursun antıobıyotık kullanıyorum ben öksürük bi turlu gecmiyo.insallah erkektir ne deyim. suprız olmaz sana ben en son gittigimde kesin erkektir dedim ya kıs deyince havalara uctum resmen.ç
canım bazen yemekle uğraşıyorum yada tel geliyo gecikiyorum yazmakla kusuruma bakma olurmu papatyam bende yazamadımğpımdan çıktın yaa o yğzden küserekmi çıktın diye meraklandım balım benim nasılsın durumun nasılkuşum sizi bekledim çok yazmadınız.bende hastanedeydim ya işler yoğunlaştı çıkmak zorunda kaldım aniden.
maaşallahh sübhanallahhh prensesimee belliydi onunda önden gidiyodu kevserim maaşallahhh balımaa çok şükür atlattınız yaa ikinizde iyisiniz yaa acılar çekilicek bir şekilde yeterki sağlıklı olun kevserim şimdi evine nneşe gelmiştir ohh ne güzel darısı başımıza o kadar çok öp ki nanaklarından bacakalrından memişleirnden ye benim iin prensesimi yee annesielifim bnm soalassınnn gülümm kilo 4.100 boyu 52.cm maşallah ikimizinde bişeyi yok sezaryandan çıktıktan sonra çok ağrım oldu odaya geldiğimde yardım edin diye bağırıyordum yatırcaklarbni yatağa bekleyin durun bn diyince fln diye yıktım ortalığı ama şimdi çok iyim ağrım falan yok evde 3.gün yattım tıopalndım hiç biryerim ağrımıyoo en kısa zzamanda artarım inşşşş cnm
kızlar bende iş yerinden bağlanıyorum biliyorsunuz hemen çıkmak zorunda kalıyorum bazen ondan gec görüyorum yazdıklarınızı.... bugün evdeyim ancak ev işleri ymek camasır filan... hava da buz gibi.. aslında bugün doktora gitsem olur ama hiç canım istemiyo artık yarın gidicem.... bakalım erkek mi gerçekten deeee Yagız mı gelicek :)))) cok alıştım yaaa kız olursa bi daha alışma sürecine giricem olsun hayırlısı ..... elifim hadi doğur artık yaa ben sıkıldım vallaaaa son günler öyle ne zor muşşşş ...... kevsercim maşallah baya iyi dogmuş bebeğin ortalamanın üzerinde kilosu .. eliciminde o kdar olur heraldeee bu gidişle......
canım bende 2 hafta önce gribi geçirdim yattım bolbol öksürük filan mahvoldumbi daha olmam heralde:)) ama dikkat ediyorum tabi sıkı sıkı giyiniyorum antibiyotik mi kullanıyosun aman allahım doktor mu verdiiii canım bitkisel bişiler kullansaydın keşke ,,, ilaç kullanmaktan nefret ediyorum kan ilaçlarımı bile içmiyorum hiç birsey kullanmıyorum bir süredir..... kız olsa hiç üzülmem deee ne biliyim yaaaaaaaa
canım ruyamda gordum ben kanı onun acıklamasında bı suru sey yasıyo ama ben o duruma takıldım işte.
2 li yaptırdım uclu yerine zeka ve omırılık yaptılar bana o da iyi cıktı 4 lü yaptırırmı bilmiyorum oncesinde renkli var ıste onsddada tum organlar detaylı görülüyomus.
hıc bilmiyodum kuzu ole kanlı seyler anlatılmaz diye ne bilem ben. ay nerden baktıysam aslında acıklamada bisürü sey yazıyo para gelcek para gitcek falan gfilan bi düntya sey yazıyoda ben su bebek mevzusuna takıldım gebeyim ya malum.
eşimede anlatmak istemiyorum o oldum olasıı korkar bole seylerden hayırlısı ya insallah nolussun ole bişiey olmasın kımsenın bebesine olmasın
vallaha melisam büyükler öyle derler bende anlatırdımda hemen keserlerdi lafımı anlatılmaz diye batılmıdır gerçkmidir bilemem ama şunu iyi biliyorum rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıakr her zaman ne olursa olsun iyiye yorumla kötüyse durma üzerinde canın sıkılmış bak haliyle korkma kuzum Allahın izniyle birşey olmıycak oluyo işte bizim gibigebelere bin türlü şeyle yatıyoruz rüyamıza giriyo işte sende tkpda strese sokma kuzumu içerde annesi
pardon canım ben yanlış anlamışsım kan rüyayı bozar derler :))) bozuldu gitti cok takılma bak testlerini de yaptırmışsın Allah ın izni inşallah sağlıklı gelir bebişlerimiz ama hayat işte nelerle karşılaşacağımız belli değil kötü düşünmmek lazım yoksa hayat zehir olur......canım ruyamda gordum ben kanı onun acıklamasında bı suru sey yasıyo ama ben o duruma takıldım işte.
2 li yaptırdım uclu yerine zeka ve omırılık yaptılar bana o da iyi cıktı 4 lü yaptırırmı bilmiyorum oncesinde renkli var ıste onsddada tum organlar detaylı görülüyomus.
hıc bilmiyodum kuzu ole kanlı seyler anlatılmaz diye ne bilem ben. ay nerden baktıysam aslında acıklamada bisürü sey yazıyo para gelcek para gitcek falan gfilan bi düntya sey yazıyoda ben su bebek mevzusuna takıldım gebeyim ya malum.
eşimede anlatmak istemiyorum o oldum olasıı korkar bole seylerden hayırlısı ya insallah nolussun ole bişiey olmasın kımsenın bebesine olmasın
ben normalde kız isterdim ama uzun süredir içime bi erkek sevgisi geldi eşimde aynı sekilde. diyoruz Allah bize erkek verdi de onun için mi içimizi ısındırdıııııcanım bazen yemekle uğraşıyorum yada tel geliyo gecikiyorum yazmakla kusuruma bakma olurmu papatyam bende yazamadımğpımdan çıktın yaa o yğzden küserekmi çıktın diye meraklandım balım benim nasılsın durumun nasıl
maaşallahh sübhanallahhh prensesimee belliydi onunda önden gidiyodu kevserim maaşallahhh balımaa çok şükür atlattınız yaa ikinizde iyisiniz yaa acılar çekilicek bir şekilde yeterki sağlıklı olun kevserim şimdi evine nneşe gelmiştir ohh ne güzel darısı başımıza o kadar çok öp ki nanaklarından bacakalrından memişleirnden ye benim iin prensesimi yee annesi
biliyorum elisim dert etme sen imkanın oldukça yazıyosun kuzum biz sıkıntı etmiyoruz haberini alıyortuz yaa o yetiyo elisim evde olmak güzel ama işler izin verse dinlenmeye bak oldukça yorulmadan yap hazır evdesin tadını çıakr canım benim ahh ahh doğursam yaa bende beklemedeyimde gelmiyoki sıpa ağrıalrım oldukça eşimle seviniyoruz ee hadi artık diye ama tık yok dalga geçiyo bu sıpa bizimle yarna belli olur inş durumda ona göre hareklet ederiz elisim vallaha benim içimede hep erkek doğuyo nedense ama sağlıklı olması önemli tabi alışma süresi oluyo bende 5 ay kız diye gezinirken asembcimle dünür olurken erkek dedikten sonra kaç ay acabayla gezdim bazen kız çıakrmı diyorum o derece ama şimdide erkekğe alıştımki kız uzak geliyo rabbime binlerece kez şükürler olsunki bie nasip etti sağlıklılar kız erkek farketmiyo bizimleler yaaa şükürler olsun kuzum rabbim olmayanalrada nasipğ etsin sağlıklısını hayırlısını AMİNNNNNNNN
bewnde senın gibi hasyta olduydum ıhlamurla falan atlattım diyodum sdonrakş ilk hava bozmasında bve benım dısarda oldugum bi gün yıne nüks etti hemde bu sefer fena doktor dedı dahiliyeciye gorun balgamlı öksürükse antıbiyotık al zaturreye cevirmedssin diye. bi hafta kullancam işte insallah bi daha kullanmak zorunda kalmamda
cok sıkıldım cok kac gundur evdeyim ya ben alıskın degilimki bole bi haftadır evdeyim nerden baksan kafayı yicem. bugun dısarımı cıksam diyom bi yanında b... yeme otur hastasın diyo.pardon canım ben yanlış anlamışsım kan rüyayı bozar derler :))) bozuldu gitti cok takılma bak testlerini de yaptırmışsın Allah ın izni inşallah sağlıklı gelir bebişlerimiz ama hayat işte nelerle karşılaşacağımız belli değil kötü düşünmmek lazım yoksa hayat zehir olur......
ben normalde kız isterdim ama uzun süredir içime bi erkek sevgisi geldi eşimde aynı sekilde. diyoruz Allah bize erkek verdi de onun için mi içimizi ısındırdıııııAllah büyük canım korkarım ben öyle cok illa da kız olsun illa da erkek olsun diyenlerin başına gelenleri cok duydum gördük ondan hephayırlısını isterim rabbimden .... bebek isterkende hep hayırlı zamanda istedim cok sükür olduuu mutluyummm huzurluyummmm hepimiz öyleyizzz bu arada isim düşünmüşsünüz.. biraz agır bi isim olmuş sanki yawwww UMUT cok güzeldiii
ah canım bu seneki öksürük balkamlıydı hırıl hırıldı içim inan ögürüyodum artık hepsi bir aradaydı hem sıcak su içtim hiç ilaç almadım ve sürekli işe gittim geldim biliyosun sende mümkün olduğunca ilaç içme bence cok güzel bitkisel seylr var inan ilaçlardan daha iyi tabi bu benim düşüncem...... ilaç sevmiyorum yaaaaaa sen bi ara baya bi geziyodun canım :))))) yaz bi gelsin de gene gezelim.... sende iyileş çabucacak...
neye yorarsan o çıkar bak biz iyiye yorduk hem kırmızı haber demek :))))))kırmızı kan da rüyayı bozar hem sen şimdi hastasında ya ondan görmüşsündür... unut gitsinnn şarkı filan dinlee canmmm bende camasır katlıyorum sonra çamaşır asıcam yaw kurumuyo bu camasırlar deli oldummmm sonra yemek yapıcam bugün ev hanımı oldummmmya ben cok nadır hatırlarım ruyalarımı nerden olduysa sızı beklerken hadi bi bakıyım su yorumlara dedim bakmaz olaydım aslında burunda akan kanlara genelde iyiye yormuslar ya ne biliyim ya onu okuyunca cok tırstım koyu kansa dıyo benımkı bıldıgın kan rengimydi o rh kan rengi
tamam unutmaya calısıyım ama renkliye kadar beyım yer kendini uf ya keske bakmasaydım hiç.
neye yorarsan o çıkar bak biz iyiye yorduk hem kırmızı haber demek :))))))kırmızı kan da rüyayı bozar hem sen şimdi hastasında ya ondan görmüşsündür... unut gitsinnn şarkı filan dinlee canmmm bende camasır katlıyorum sonra çamaşır asıcam yaw kurumuyo bu camasırlar deli oldummmm sonra yemek yapıcam bugün ev hanımı oldummmmee sizler ne yapıyosunuz bugünnnn?????????????
hayırlara çıksın inş melisam tedirginliğini anlıyorum ama düünerkde kendiene zehir etme inş hjerşey yolunda gör bak renkliye kaçında giriceksin ki melisamya ben cok nadır hatırlarım ruyalarımı nerden olduysa sızı beklerken hadi bi bakıyım su yorumlara dedim bakmaz olaydım aslında burunda akan kanlara genelde iyiye yormuslar ya ne biliyim ya onu okuyunca cok tırstım koyu kansa dıyo benımkı bıldıgın kan rengimydi o rh kan rengi
tamam unutmaya calısıyım ama renkliye kadar beyım yer kendini uf ya keske bakmasaydım hiç.
pardon canım ben yanlış anlamışsım kan rüyayı bozar derler :))) bozuldu gitti cok takılma bak testlerini de yaptırmışsın Allah ın izni inşallah sağlıklı gelir bebişlerimiz ama hayat işte nelerle karşılaşacağımız belli değil kötü düşünmmek lazım yoksa hayat zehir olur......
ben normalde kız isterdim ama uzun süredir içime bi erkek sevgisi geldi eşimde aynı sekilde. diyoruz Allah bize erkek verdi de onun için mi içimizi ısındırdıııııAllah büyük canım korkarım ben öyle cok illa da kız olsun illa da erkek olsun diyenlerin başına gelenleri cok duydum gördük ondan hephayırlısını isterim rabbimden .... bebek isterkende hep hayırlı zamanda istedim cok sükür olduuu mutluyummm huzurluyummmm hepimiz öyleyizzz bu arada isim düşünmüşsünüz.. biraz agır bi isim olmuş sanki yawwww UMUT cok güzeldiii
ah canım bu seneki öksürük balkamlıydı hırıl hırıldı içim inan ögürüyodum artık hepsi bir aradaydı hem sıcak su içtim hiç ilaç almadım ve sürekli işe gittim geldim biliyosun sende mümkün olduğunca ilaç içme bence cok güzel bitkisel seylr var inan ilaçlardan daha iyi tabi bu benim düşüncem...... ilaç sevmiyorum yaaaaaa sen bi ara baya bi geziyodun canım :))))) yaz bi gelsin de gene gezelim.... sende iyileş çabucacak...
hayırlara çıksın inş melisam tedirginliğini anlıyorum ama düünerkde kendiene zehir etme inş hjerşey yolunda gör bak renkliye kaçında giriceksin ki melisam
en iyiisini üşünüyosun elisim hayırlısını istemeklazım her zamanbakalım artık kesinleşir sninde yarın dimi kontrolun vallaha bakım isim konusunda ancak buna ısındık gerçi umudu seviyoıdum ama anlamı da olmak zorundaymış muhammedi kulanmıycaz ali diyicez amaen azndan anlamı güzel olsun deidk bizden sorucaklarr diye eşimde pek diğerlerine yanaşmadı kıuzum :26:
kuzum genelde 4 lüyü pek yaptırmıyolar gerek duyulmuyosabanada demedi bile doktor :26:4lu test ne için yapıylıyo hıç duymadım ben onu. ikili cok guzel cıktı dedi doktorum sana 3luye gerek yok dedi
onun yerine sana omırılık ve zeka testi afm mı nedir ole bişi yaptırdı o da güzel cıktı bakalım olsa sımdiye cıkardı demı kıslar yoktur bişi.
elifim swsen nasılsın kuzu hiç soramadım kuzsura bakma ruya derdine dustum bi taraflarım tutusmus hallde. agrın sızın ne alemde kıs. geliyde bi bakım sana acıklma kac santım olmus dıye 4 cm yetiyo demı cetveli alıp gelem bi.
15 subata gun verdiler kuzu,
sen nasılsın agrın sızın ne durumda kıs
4lu test ne için yapıylıyo hıç duymadım ben onu. ikili cok guzel cıktı dedi doktorum sana 3luye gerek yok dedi
onun yerine sana omırılık ve zeka testi afm mı nedir ole bişi yaptırdı o da güzel cıktı bakalım olsa sımdiye cıkardı demı kıslar yoktur bişi.
hehhe inşallah bi an önce iyileşirsin havalarda güzelleşsinde gezelim bol bol bende çok seviyorum gezmeyi öyle cok evde oturamam.... benimde 3 lü yapılmadı doktor 4 lü test zamanı gelmiş dedi cagırdı ama hanfendi yerinde yok benimde 2 li cok güzel cıktı maşallah bizee cok da gerekli seyler değil aslında bilsen nolcak kii napabilriz kendi kendimizi yemekten başkaAllah dert vermesinnnncok sıkıldım cok kac gundur evdeyim ya ben alıskın degilimki bole bi haftadır evdeyim nerden baksan kafayı yicem. bugun dısarımı cıksam diyom bi yanında b... yeme otur hastasın diyo.
yenmegim yok benımde tavuk yapıyım dıyorum bayadır yemıyorum .
dısarı cıkarım belki kuzular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?