hoşgeldin papatyam naıslsın kuzum
ederim emlisam sağol kuzum dün aslında kestiricektim ama o kadar yoruldumki duramdım daha ama nasipse yarın öğeleden sonra gidicem işte kesitricem kaç aldırıcam kaç ghaftadır niyetleniyorum nasip olmadı bir türlü yarın inş kesilirde rahatlarım balısı
bebeğe zararı olmaz canım,zaten az koyuyosun çok değil.ben 13 haftalıkken yapıyodum.çok bitki çayı içme sen yinede.bende iş yerimdeyim.çok yoruluyorum melisa bi ağırlaştım sorma.ayaklarımda şişiyo bu aralar.az önce içimden bişey aktı gibi hissettm koşup baktım şeffaf su gibi.telaşlandım ama sakin olmaya çlıştım.1 saat oldu.devamı gelmedi.kız suyum mu geliyo ne iş? bebişimde hoplayıp zıplıyo içerde sabah beri..
gelcem ben kescem saçını senin en sonunda.tecrübem yok ama itina gösteririm:) canım benim hayırlı olsun mu desem bilemedim.kuzucun keyfine devam ediyo içerde ama sen eziyet çekiyosun iyice.rabbim yardımcın olsun,hayırlısı ile kurtul inşallah.benim hastanenin doğum fiyatını duymayın daha iyi kızlar.çokkkkkk fazla.söylersem bana aptalmısın dersiniz
anaaaaaaaaaaaa hala kestişredinmi o sacları yarın yaptır kuzu rahatlıyosun bak ben kut kestirdim hemen kuruyo iyi oluyo sac tararkende hemen acılıyo oh mıs gibi nasılsa uzar koku bizde.
ben cıkıyorum bı evi toparlayım gözüm alırsa pazara gider gelirim almazsa temıslıkte sonra direk yanınıza gelirim. kıslşar opuldunuz.
papatyam korkma diyicmede öyle bir şüphen varsa git bir ultrasona gir kuzum ne olur ne olmaz normalde bendede olurdu su gibi böyle altıma kaçırmışım gibi ama geçti çoktandır yok ama tedirginliğin varsa görün kuzum çünkü z az geliyomuş anamıyomuşuz sen bir balkıl balım:26::26::26:
gel kuzum vallaha dua ederim zati en sonunda olmaıd alıp makası kırpıcam kendimi koyun gibivardır bundada bir hayır dur bakalım kuzum kesitiricemde ne zaman olursa :26:sağolsın papatyam Allah razı olsun balım ne yapalım sıkıntılar çekiyoruz ama işte değiyo neticesi çok güzel rabbim hepimizin kuzularını korusun sağsalim kucağımıza almayı nasiop etsin inş AMİNNNNNN ne adar olablirki bak merake ttim şimdi fiyatını kuzum hangi hastaneki orası :26::26::26:
canım alttan baklmaz bak ben bile bu halimle bakmadı doğumu tetikliyo diye normal ultrasonda bellioluyo zaten rutin kontrol oluyo korkma ağrımda oldu diyosun bendede olmuştu böyle su gibi olurdu günde 3 çamaşır değiştirirdim sonrada böyle pelte pelte olurdu topaklanırdı sendede öyle oluyomu öyleyse korkma normal akıntıdır ama dğeilse şüphede kalmasın papatyam zor olmazmı eskiden nasıl olurmuş girer odaya doğururlamrış benim eşimi anensi öyle doğurmuş vallaha girmiş doğurmuş göbek bağını kesitrmiş ebeye sadece :26::26::26:ya devlet hastanesindeyimya alttan bakarlar şimdi.açılmamışsada bişey olur die korkuyorum.ağrım bişeyim yok.dün gece çok ağrım vardı.daha devam ederse bakılıyım diyorum.öfff ne zor şeyler dimi?bilmiyoruz,anlamıyoruz.bu eskiler nasıl doğurmuş bukadar çocuğu sağ salim
ben medicanaya gidiyorum haznedar şubesine.3000 tl sezaryen fiyatı.benim hipofiz bezimde tümör var,korkuyorum bişey olur diye.benim çalıştığım hastane çok kötü.bana bişey olur yada Allah korusun bebeğime bişey olursa yenidoğan yoğun bakımda var die oraya gidiyorum.aylardır para biriktiriyoruz,zaten bi sürü borcumuz var.ancak doğum parasını biriktirmeye çalışıyorum.
byzglm,ben çıkıyorum.işler çoğaldı.öpüyorum çok.benim için dua edin korkuyorum.
kıslar gunaydın nasılsınız ben hastayım yıne cigerlerim oksurukten agzıma gelecek gibi gece hiç uyutmadı benı oksuruk offffffffff nası lgecirecem ben bunu ya dün dısarı cıktım bi yuruyus yapıp dondum ondanmı usutttum yanı anlamadımki ya.
herkese selamlar...bende hamilelık yoluna gırmış bulunuyorum.1,5 sene sonra merhaba dedı bıze.ınşallah bu yolda sağlıklı olaarak sonuna kadar yuruyebılırız.günüm 4 gün gecti betam 456 inşallah güzel gine artar,,
Selm kızlar bn geldm. Bayadır gelemiyorum sonunda. Kucağıma aldım kızımı doğum hikayemîi. Anlatııyım
Ayın 15 de akşam oturyoduk annmler vardı
Tansiyon yükseldi baya dr mu aradık dedik böle böle
Yarın sabah geln dedi.
Sabah kalktık eşimle dışarda kahvaltı yaptık gttk dr. Dedîi
Bebek kilo lu tansiyonunda var kafası yukarda yatışınıı yapalı
Suni Sancı verelim. Şaşırdık eşinle allahtan hazırlıklıydık
Sancı odasına geçtm. Yan yatak da bayan ona serum takmışlaar
Herşey normal tabi bn korkuyorum saat 10da takıldı serum
Eşim dışarda annmler kaynanam gelmişler öplen oldu yanımdaki kadının
Suyu boşaldı iki kere ynımda neyse doğma götürdüler
Hemn doğurdu. Bana bakıyorlar çatı muayanesinden insanın canı çok acıyo
Açılma yok bebeğin kafası yukarda neyse sat4.30 oldu dr. Geldi baktı
Gene saancı yok
Ailemi çağırdılar anons yaptılar geldiler annmle eşim doğurdu zannettmişler
Sevnmişler neyse dr fln annm eşimi grdüm
Sabahada sancı çeksede çok zor olur
Tansyon da var sezaryana alalım isterseniz
Aranızda konuştuk sezaryana karar verdkk
Hmn aldılar sezaryana 16.20de odama gelmiştim uyanıktım çok kötüydüm güzel kızm annm hepsi
Eşim odada kızım çok ağlamış bnm sancılarım var yatağıma yatırdılar annm. Kuzımı ynıma yatırdı koklafım bu dedim bnmmî
Ağlayan ortalığı yıkan kızım kokumu çekti sustu.
Dünyalar bnm oldu çok güzel bi duygu allahım herkeze tattırsın bu duyguyu
Hmn emsi güzel kızım huysuzluk çıkarmadı çok gzel emdi mamaya fln ferek kalmadı
Annm eşim beraber kaldı hastanede fazlA kaaldık tansiyonum
düşmedi sonra düZeldi eve geldik yavrumuyıkadık.
Herşey yolunda kızlar çok şükür çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın
Şuan uyuyor eşim paArtesi günü başlıcak işe saolsun çok yardımxcı oluyo altını değiştiriyor
Üstünü gazını herşeyini yapıyo bn tek süt annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?