Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gelcem ben kescem saçını senin en sonunda.tecrübem yok ama itina gösteririm:) canım benim hayırlı olsun mu desem bilemedim.kuzucun keyfine devam ediyo içerde ama sen eziyet çekiyosun iyice.rabbim yardımcın olsun,hayırlısı ile kurtul inşallah.benim hastanenin doğum fiyatını duymayın daha iyi kızlar.çokkkkkk fazla.söylersem bana aptalmısın dersiniz

papatyam korkma diyicmede öyle bir şüphen varsa git bir ultrasona gir kuzum ne olur ne olmaz normalde bendede olurdu su gibi böyle altıma kaçırmışım gibi ama geçti çoktandır yok ama tedirginliğin varsa görün kuzum çünkü z az geliyomuş anamıyomuşuz sen bir balkıl balım:26::26::26:

gel kuzum vallaha dua ederim zati en sonunda olmaıd alıp makası kırpıcam kendimi koyun gibi vardır bundada bir hayır dur bakalım kuzum kesitiricemde ne zaman olursa :26:sağolsın papatyam Allah razı olsun balım ne yapalım sıkıntılar çekiyoruz ama işte değiyo neticesi çok güzel rabbim hepimizin kuzularını korusun sağsalim kucağımıza almayı nasiop etsin inş AMİNNNNNN ne adar olablirki bak merake ttim şimdi fiyatını kuzum hangi hastaneki orası :26::26::26:

hee yaa kestiremedim dün önündende geçtik kuaförün ama dedim yürü eşime hiç halim yok uyur kalırım vallaha ama inş yarın keisn gidicem melisam rahtalık yaa olmazmı sen kurtulmuşşun ne güzel tmm hadi yorma bak kendini boşver yapabildiğin kadar yap gelmede dinlen uzan sıcak tut kendini melisam öpüyrum tatlım

ya devlet hastanesindeyimya alttan bakarlar şimdi.açılmamışsada bişey olur die korkuyorum.ağrım bişeyim yok.dün gece çok ağrım vardı.daha devam ederse bakılıyım diyorum.öfff ne zor şeyler dimi?bilmiyoruz,anlamıyoruz.bu eskiler nasıl doğurmuş bukadar çocuğu sağ salim

ben medicanaya gidiyorum haznedar şubesine.3000 tl sezaryen fiyatı.benim hipofiz bezimde tümör var,korkuyorum bişey olur diye.benim çalıştığım hastane çok kötü.bana bişey olur yada Allah korusun bebeğime bişey olursa yenidoğan yoğun bakımda var die oraya gidiyorum.aylardır para biriktiriyoruz,zaten bi sürü borcumuz var.ancak doğum parasını biriktirmeye çalışıyorum.

canım alttan baklmaz bak ben bile bu halimle bakmadı doğumu tetikliyo diye normal ultrasonda bellioluyo zaten rutin kontrol oluyo korkma ağrımda oldu diyosun bendede olmuştu böyle su gibi olurdu günde 3 çamaşır değiştirirdim sonrada böyle pelte pelte olurdu topaklanırdı sendede öyle oluyomu öyleyse korkma normal akıntıdır ama dğeilse şüphede kalmasın papatyam zor olmazmı eskiden nasıl olurmuş girer odaya doğururlamrış benim eşimi anensi öyle doğurmuş vallaha girmiş doğurmuş göbek bağını kesitrmiş ebeye sadece :26::26::26:

offf o kadarda olurmu bee insaf yani olmayanlar ne zorluklarla gitmek zorunda kalanlar var Allah kolaylık versin çok zor çok devlete gidiyosun sürünüyosun dün ben nst sonucumu 5 dk göstermeidm yarım saat bekedim düşün ama özel öylemi kanrıma jel sürüyolarda peçete vemriyolar düşün adam yeirne konmuyorsun ama parasızlıkda zor yine çok şükür halimize istesek zorlar giderz ama acil birşey olamdıkça gitmem ben kıyamam eşime kolay kazanmıyo o paralrı bak sende hem çalışıyosun hem kazanıyosun Allah sağlık sıhhat versin papatyam yaa zor işler evde oturmak nerde çalışmak nerde bak şiikinlğinde oluyomuş Allah yardımcın olsun geçmiş olsun ilk defa duyorum nasıl birşey o çok geçmiş olsun kuzum yaaa korkma rabbime emanet onalr blaım sen kendine iyi bak sağlıklı ol gerisine rabbime bırak canım benim yaa :26::26::26:

byzglm,ben çıkıyorum.işler çoğaldı.öpüyorum çok.benim için dua edin korkuyorum.

tmm papatyam kolay gelsin şu mübarek cuma günün hürmetine Allahı sağlık versin sağlıkla hayırla geçir bu dönemini ve sağslaim al kucağına kuzum benim dikkat et kendine çok dikkat et yorulmamaya bak en aızndan eve gidince dinlenmeye çalış sakın yorma klenini emi Allaha emnaet ol cnaım benim göçrüşmek üzere bak arada yaz gel iyiyim de aklım sende kalır yada gidersen falan eğer haber et emi balım görürüz öpüyorum

kızlar bende çıkıyoum gelen olur didim ama gilmediniz hafta sonu giremeyebiilirm eşim görevli olursa uğrarım yoksa pazartesi göürüz

herkese selamlar hayırlı cumalar öptük sizi

melisa canm sanırım sende bu senenin moda gribinden oldun
cünkü ne yaparsan yap o senin yakalar...bu sene ki grip öksürüklü geliyı
ben az çekmedim bir hafta
içlerim agrıdı bütün bebişe bişi olcak diye cok korktum
cok sükür saglıklı yavrucagım:))))))

ama zor allah yardım etsin hele geceler köh köh beter ...
en iyisi ıhlamur bal limon filanla yumşaktak sıcak su iç filan...

Selm kızlar bn geldm. Bayadır gelemiyorum sonunda. Kucağıma aldım kızımı doğum hikayemîi. Anlatııyım

Ayın 15 de akşam oturyoduk annmler vardı
Tansiyon yükseldi baya dr mu aradık dedik böle böle
Yarın sabah geln dedi.
Sabah kalktık eşimle dışarda kahvaltı yaptık gttk dr. Dedîi
Bebek kilo lu tansiyonunda var kafası yukarda yatışınıı yapalı
Suni Sancı verelim. Şaşırdık eşinle allahtan hazırlıklıydık
Sancı odasına geçtm. Yan yatak da bayan ona serum takmışlaar
Herşey normal tabi bn korkuyorum saat 10da takıldı serum

Eşim dışarda annmler kaynanam gelmişler öplen oldu yanımdaki kadının
Suyu boşaldı iki kere ynımda neyse doğma götürdüler
Hemn doğurdu. Bana bakıyorlar çatı muayanesinden insanın canı çok acıyo
Açılma yok bebeğin kafası yukarda neyse sat4.30 oldu dr. Geldi baktı
Gene saancı yok
Ailemi çağırdılar anons yaptılar geldiler annmle eşim doğurdu zannettmişler

Sevnmişler neyse dr fln annm eşimi grdüm
Sabahada sancı çeksede çok zor olur
Tansyon da var sezaryana alalım isterseniz
Aranızda konuştuk sezaryana karar verdkk
Hmn aldılar sezaryana 16.20de odama gelmiştim uyanıktım çok kötüydüm güzel kızm annm hepsi
Eşim odada kızım çok ağlamış bnm sancılarım var yatağıma yatırdılar annm. Kuzımı ynıma yatırdı koklafım bu dedim bnmmî
Ağlayan ortalığı yıkan kızım kokumu çekti sustu.
Dünyalar bnm oldu çok güzel bi duygu allahım herkeze tattırsın bu duyguyu
Hmn emsi güzel kızım huysuzluk çıkarmadı çok gzel emdi mamaya fln ferek kalmadı
Annm eşim beraber kaldı hastanede fazlA kaaldık tansiyonum
düşmedi sonra düZeldi eve geldik yavrumuyıkadık.
Herşey yolunda kızlar çok şükür çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın
Şuan uyuyor eşim paArtesi günü başlıcak işe saolsun çok yardımxcı oluyo altını değiştiriyor
Üstünü gazını herşeyini yapıyo bn tek süt annesiyim

herkese selamlar...bende hamilelık yoluna gırmış bulunuyorum.1,5 sene sonra merhaba dedı bıze.ınşallah bu yolda sağlıklı olaarak sonuna kadar yuruyebılırız.günüm 4 gün gecti betam 456 inşallah güzel gine artar,,

A.selam h.geldn cnm hayırlısıyla sağlık bişekldw alırsın bebeğini kucağına

anam kevserim rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim ve duygulandım.ben diğer topicden fındıkkıran:):):)

[canım arkadaşım sağol desteğin için.benim vajinal akıntım var 1 aydır.benim large doktor olur normal dedi geçiştirdi.kaşıntım oldu dedim mantar ilacı verdi vajinal ama işe yaramadı.bidaha gitmedim henüz ona.hastanemde bakıldım alttan baktılar bide parmak sokuyolar ya onuda yaptılar.çok canım yandı korktumda .su geldi desem desem bakrlardı.takip ettim bidaha gelmedi bende gitmedim.gitsen bi dert gitmesen bi dert.mantar olmuşum gebelikten zor geçer dedi ilaç verdi yine geçmedi azaldı biraz kontrole gel 1 haftaya dedi.Rabbime şükürler olsun ama zor başladı zor gidiyo canım yoruldum..
hipofiz bezi hormon organı biliyosun,orada bi hücre bozulunca tümör oluyomuş ve hormon salgılayıp gebeliği vs engelliyo.1 yılda onla uğraştım ben.normal doğum bazen riskli oluyomuş.drun iyi takibi gerekirmiş.bide ağrılarım çok şimdiden.medicanadaki dr sallamıyo pek ağrı işini ama ben çok eziyet çekiyorum.kafam allak bullak.devlete gidemiyorum hep aynı dr yok,bulamıyosun zaten insanları süründürüyolar.başka devlete gidemiyorum zaten gündz çalışıyorum hep izin yokki randevu al vs.mecburum o parayı vermeye.hayırlısı olsun.öyle zor kazanıyoruzki.eşimde polis gecesi gündüzü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…