hoşgeldin canım benim vallaha ne zaman belli değil kuzum perşembe gününe kadar birşey olmazsa o gün belli olucak nasıl ne zaman olucağı nasipse hayırlısı olsun inş sen naıslsın paşam nasıl kocaman öp yerime kuzumuselamlar canlar napiyonuz be ya :))) biz iyiyiz öptük size elifiim ne zaman doğuruyorsun yavrum:))))))
merak içindeyim.
hayırdır elisim snein neyin var bir sıkıntın var gibi başka birşeymi var o ayğının üzerine basamamak işte kalçadan giren ağrı normal canım bendede oldu her hamilelikte görülebilyomuş dert etme kalıcı değil canım vallaha bende erkek hissettim başından beri ama hayırlısı olsun tabi insan şartlanınca sonrasına kötü oluyo malesef sağülıklı ve hayırlısı olsun inş doktordan gelince haber et emi bizede:18:Kizlar keyfiniz yerinizde ne güzel , benim de yürüyünce cok belim agriyo resmen oturup kalkinca ayagmin üstüne basamiyorum insallah sadece hamileliktendr de kalici olmaz zor yani... perşembe günü kesin cinsiyeti ógrenmeye gdicem insallah tahmin erkek diye ama kesinlestirelim bakalim zaten cevremde herkes erkek erkek diyo herkes aa ben biliyodum dicek ki tahmini bile söyleynce kac kisi dedi bile bende erkege çok alistim ya kiz olursa inanamam heralde:) evde de yanlzm kocam 4-12 uyku basiyo bi dus alip yaticam tv filan erken uyurum canim skkn öptüm sizi ya bu arada önce mehmet ali birand sonra ahmet mete isikara valla üzüldüm ya birand icin agladim bile
fındığım günaydın ne sorucan merak ettim söle bekliyorum hemencik :18::18:kızlaaaaarrrrrr ne var ne yok nerdesiniz yaaaaaaaaaa bişi soracam yaaa hadi gelin
ya kızlar hadi uyanın o tatlı uykularınızdan yaaaaaaaaaa:):):):)
günaydın bağlantım gitti ya o yüzden çıktım.rüyamı anlatmak istiyorum biliyorsun çok kendimi dinleyen ve sürekli bebek hayaliyle yaşayan biri DEĞİLİM.kısmete inanırım ama rüyam biraz acaişpleştirdi beni...
papatyam inş bizim dostluğumuz daim olur kuzum benim ben seni çok sevdim çok olmadı ama tanışalı sevdim işte kuzum
canımsın bende sizi çok sevdim.bayadır giriyorum bu siteye.insanlara bişeyler soruyordum selam veriyordum ama hiç bana cevap vermiyolardı.daha çok herkes samimi olduğu insanlarla konuşuyodu. ama sizi buldum çok şükür. szi öyle değilsinz.hepiniz çok iyisniz.bende sizi çok sevdim.
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
melisam günaydın bir önceki sayfada rüyamı yazmışım sende biliyorsan yorum yaparmısın tabi öncelikle ne diyoruz Allahım hayıra çevirsin:):):)
Kizlar keyfiniz yerinizde ne güzel , benim de yürüyünce cok belim agriyo resmen oturup kalkinca ayagmin üstüne basamiyorum insallah sadece hamileliktendr de kalici olmaz zor yani... perşembe günü kesin cinsiyeti ógrenmeye gdicem insallah tahmin erkek diye ama kesinlestirelim bakalim zaten cevremde herkes erkek erkek diyo herkes aa ben biliyodum dicek ki tahmini bile söyleynce kac kisi dedi bile bende erkege çok alistim ya kiz olursa inanamam heralde:) evde de yanlzm kocam 4-12 uyku basiyo bi dus alip yaticam tv filan erken uyurum canim skkn öptüm sizi ya bu arada önce mehmet ali birand sonra ahmet mete isikara valla üzüldüm ya birand icin agladim bile
fındıgım ruyan cok ama cok güzel hadi insallah kuzum. acele etme test için bi 5 gün geciksinde ole yap bakalım insallah vardır kuzu kakkında hayırlısı.
öncelikle amcamların bahçesinde çok uysal bir aslanın otruduğunu gördüm
sonrasında çok temiz beyaz kundakta erkek bebek gördüm
sonrasında o bebeğin aynısını suyun içinde gördüm (erkek)
sonrada birinin benim üzerime yeşil bilye(misket)attığını gördüm
yorumları internetten hepside çoçuğa işaret diyor ama sen biliyormusun bi acaip oldum.adet olmadım test yapmayı düşünmüyoprum bel ağrım hafifledi ama kasıklarım fena adette bile ben ağrı çekmem.çok rahat geçiririm.oturduğum zaman şunu farkettim ki yumurtalıklarım ve kasıklarım sanki baskı yapıor gibi anlamadım bende ama üşütmüşte olabilirim çünkü bu ay biraz soğukta kaldım
öncelikle amcamların bahçesinde çok uysal bir aslanın otruduğunu gördüm
sonrasında çok temiz beyaz kundakta erkek bebek gördüm
sonrasında o bebeğin aynısını suyun içinde gördüm (erkek)
sonrada birinin benim üzerime yeşil bilye(misket)attığını gördüm
yorumları internetten hepside çoçuğa işaret diyor ama sen biliyormusun bi acaip oldum.adet olmadım test yapmayı düşünmüyoprum bel ağrım hafifledi ama kasıklarım fena adette bile ben ağrı çekmem.çok rahat geçiririm.oturduğum zaman şunu farkettim ki yumurtalıklarım ve kasıklarım sanki baskı yapıor gibi anlamadım bende ama üşütmüşte olabilirim çünkü bu ay biraz soğukta kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?