bacım yoruluyo insan vallaha artık yapamıyo toz almak zaten ölüm karnından eğilmek çok zor sende dinlen boşver acelen yok ben kç zorundan korkuyla yaptım yoksa 1 haftadır elimi sürmedim vallaha öyle gözüküyo melisam annesi gelicem diyo ama işte gelin yalnız 2 çocuk var gelinin annesi geleblirse yanına gelicekmiş yoksa gelemiycekmiş bir halam var o gelicekti derdi öyle şimdi oda caydı nasıl geliyim bilemem nee yüküm ağır önceden kızı öğretmen yaa 15 tatile gelse gelrim kızıma bırakırım diyodu evi şimdi 15 tatile denk geldiği haledegelemem diyo ne diyebilirimki melisam çok zoruma gidiyoda yapıcak birşeyim yok şu halimle bile ben birşeyimi eksik etmiyorum eşimin herşeyini yapıyorum geçen teldeler anneisyele konuişuyo e şimdi yapıyo hizmeinide doğum sonrasında bakalım ne edecek diyo eşimde yapar benim karım yapar enne sağolsun bişreşyimi eksikl emtiyo o amdna etmez edersede canı sağoolsun ben ondan hizmet beklemiyorum iyi olsun yeter dedi sustu kaldı birde diyo doğum sonrası diye e bevicdansız oğun yani geliceksinde kime yapıcaksın oğluna öyle değilmi birde diyo öyle aman neyse kuzum kimin ne hali varsa görsün balım annesizlik işte kendi yağımla kavrulucam Allah fırsat verise :26::26:geldimmmmmmmmmmmm
yorulmusum be sor nettin de sadece süpürüp sildim banyom duruyo tozlar duruyo azcık dınleneyimde onlarıda cıkarqacam aradan işte.
demek kesin yalnız olacan dogumda he tuh ya ya bu kaynananlar neden bu kadar gamsız olurlarkı.
kıs senın bekar kuzenın falan yokmu onlar gelemezmı anne tarafından teyzelerin falan. en azından bi hafta kalsalar yanında. temızlıgı var bu işin yemegi var nasıl bas edeceksiniz iki basınıza tuh ya.
fındık sende daha gelmedin he ist a neyse yarın gelcen gel gez kafanı dagıt iyice iyi gelir sanada.
elif nasıl bı agrı kıs cok mu fena bi anlat hele
essurenın oglunmu olcek simdi kesinleştimi:44:
bacım yoruluyo insan vallaha artık yapamıyo toz almak zaten ölüm karnından eğilmek çok zor sende dinlen boşver acelen yok ben kç zorundan korkuyla yaptım yoksa 1 haftadır elimi sürmedim vallaha öyle gözüküyo melisam annesi gelicem diyo ama işte gelin yalnız 2 çocuk var gelinin annesi geleblirse yanına gelicekmiş yoksa gelemiycekmiş bir halam var o gelicekti derdi öyle şimdi oda caydı nasıl geliyim bilemem nee yüküm ağır önceden kızı öğretmen yaa 15 tatile gelse gelrim kızıma bırakırım diyodu evi şimdi 15 tatile denk geldiği haledegelemem diyo ne diyebilirimki melisam çok zoruma gidiyoda yapıcak birşeyim yok şu halimle bile ben birşeyimi eksik etmiyorum eşimin herşeyini yapıyorum geçen teldeler anneisyele konuişuyo e şimdi yapıyo hizmeinide doğum sonrasında bakalım ne edecek diyo eşimde yapar benim karım yapar enne sağolsun bişreşyimi eksikl emtiyo o amdna etmez edersede canı sağoolsun ben ondan hizmet beklemiyorum iyi olsun yeter dedi sustu kaldı birde diyo doğum sonrası diye e bevicdansız oğun yani geliceksinde kime yapıcaksın oğluna öyle değilmi birde diyo öyle aman neyse kuzum kimin ne hali varsa görsün balım annesizlik işte kendi yağımla kavrulucam Allah fırsat verise :26::26:
çok yaa melsiam kalçam sırtım belim vee alt tarafım bötyle nasıl ağrı var anlatamam dış tarafıda iç tarafıda acaba açılmam varmı diye merak ediyorum birde sırtımdan ani sancı vuruyoki nefes alamıyorum inan korkudan tütriyorum resmen:18::18:
kıs sen normal dogumu nasıl belklicen evde benım gibi yalnızsın hanı dogumun baslasa esin evde yokken abaaaaaaaaaaaa insan cok korkar ya. ol sezeryan mıs gibi hyada dogumun inslallah haftasonuna gelirde eşin yanında olur zor ya .
vallaha kuzum sancım tutarsa eşimi arıycam gelicek hemen taksiylee bende düşünüyorum yanımda olsa neysede ama omay9ınca panikleirm tırsarım ama bana öyle geliyoki bu perşembeye kadar olmazsa ve gittiğimde açılma yoksa daha bekletmez çünklü 2 haftada 625 gr almıştı kuzum şimdide o kadar aldıysa 3800 olucak geçicek bekletmez daha diğer haftaya sezeryan ol der bizde ona göre randevumuzu alırız haftaya kucağımda olucak eşimde diyo yaa nedense normal olmıycakmış gibi gleiyo banada öylre geliyo melsiam hayırlısı bakalım nasıl olucak :44::44::44:
3800 he yerim ben onu tombilik bi bebemız olcek desene oy yerim ben onu.
hayırlısı gülüm hangisi hayırlısıysa o olsun. biraz once yaglandımda ay yan tarafımda üç tane kıpkırmızı cizik gördüm nasıl acıyo gece tırnaklamısım dicem ya tırnakta yokkı nasıl cızdiysem artık acıyo yagı surdum ya nasıl yanıyo.
kızlar ya hem gamzeye hayırlı olsun diye hemde falımı göstereyim diye resim yükleyemiyorum ya neden acaba benmi bilmiyorum ya sinir oldum vallahhhhhhhhhhhhiiiiiiiiii
hayırlısı melisam artık ne şekilde olursa demekki hayırlısı buymuş derim önemli olan sağlıkla gelmesi bekliyip görücez son 3 gün sorma sezeryan olana kadar 4 olucak sanırım dombilim benim anasına bubasına çekmiş işteyağlan balım yağlan benimde çizikleirm fena oldu vallaha eşim karnımı çektide melism nasıl büyük ben bakınca üstten anlamıyoum resmimi görünce tırstım kendimeden ben haliyle çicikler dolu sürdüm ama krem falan anifle inş snein fazla olmaz hatta hiç olmaz kuzum yaa boş durma hep nemkli ol maya bak
nasıl yüklenmiyo melisam teldenmiçektin resmi yoksa boyutu fsxzla oluyosa yüklenmiyo blım birde toipiği bulamadım banada deyin adresi
kadın lamanın zamanı geldi sanırsam ya camlarım cok fena. korkuyorum silmiyorum cam mam.
kaynanamın akrabası vardı benden bi ay sonra hamılkle kaldı bebek olmus 10 gün anlamamıslar ya hele bunları duydukca var ya odüm kopıuyo
allah kımsenın basına vermesin cok zor ya.
kıs göbek resmini om dan atsana bana bende sana atayım cok merak ediyorum ne haldesin yandan cekilmiş olsun ammaç..
hım topige whodan gir görürsumn fgalla ilgili bi topık.
ben resmini cekecektişim geri vazgectim sonra baktırırım diye
yukleme sorunum olmadı kuzu.
nasıl toipğe neresenie anlamdım ben yahu:44::44:
fotoları yükleyemeyen benim melisa değil.yardımcı olunuz kızlar yaaaaa.dosya ekle diyorum seçiyorum yükle diyorum olmuyor
bak bakalım melisam yok içmedim bbende onu diyicem bben türk kahvesini içemiyorum sevmiyorum yapsamda döksem olurmu fal :26:dur bakıyım bı bakıyım ben
içtinmide kahvenı
fotoları yükleyemeyen benim melisa değil.yardımcı olunuz kızlar yaaaaa.dosya ekle diyorum seçiyorum yükle diyorum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?