Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar bugün muhteşem bir kar yağışı var her taraf bembeyaz bugün eşimle bütün gün beraberiz giremeyebilirim öpüyorum hepinizi

Kıslar slmlar
Cok kotuyum ben ya hasta ıldum grıp oksıruk halsızlık hepısı
Tabı o soguklarda iki gun gezdım olacagı buydu ıste
Kafayı tutamıyırum cıgerlerım cıkacak gıbı odfff;((

Kıslar slmlar

geçmiş olsun canım dikkat ett kendne iyi eslen evdesin en azından.benimde dünden beri boğazım ağrıyo bi faranjit olayını daha kaldıramıycam bu yoğun çalışma temposu zerine.Allah yardımcımız olsun.yat dinlen bol bol emi.

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a aaaaaaaaaaaaaaaaaa kımsecikler yok yıne.
kıs elif gelsene topiginin basında dur azcık doverim kıs senı.
agrınmı var yine kuzu ya hiç ugruyamıyon koca radarınamı yakalanıyon yoksam

kızlkar topic neden sessiz 2 gündür girip bakıyorum kimsecikler yok.elif doğurdumu acep sesi soluğu çıkmıyor...:):):)

Kıslar slmlar
geçmiş olsun melisam soğuklarda gezersen olacağı o delü garu otur evinde yasaklıyorum sana artık dışarı çıkmayı
anlaştınızz mı bakıyım siz ,kimsecikler gelmeemişş?
kuzum ben eşim hafta sonları evde olunca giremiyorum bırakıpda birlikte birşeyler yapıyoruz film izle maç yap derken zaman geçiyo oturamıyorum bile pcye hoş artık yasak koyuyo totomun üzeirne oturamıyoum diye yatıcaksın diyo ama olmayınca oturyorum işte
anamm yedim paparayı melisam vallaha eşim 2 gündür evdeydi gece geç yatıyoruz öğlen 1 doğru kalkıyoruz kalk kahvaltı derken ancak kahve yapıp maç yapıyoruz film izle kısır yapıyoruz birlikte hiç fırsat olmuyo bugünde kalktım işleri yaptım yemeğimi yedim geldim tabi birde tel görüşmleirm vardı bugün aile mevzuları derin sıkıntılarmız var kuzum ancak gelebildim
kızlkar topic neden sessiz 2 gündür girip bakıyorum kimsecikler yok.elif doğurdumu acep sesi soluğu çıkmıyor...:):):)
yok fındığım doğurmadım ama elim kulağımda gibi çok sancılarım var kuzum hafta sonuda giremiyorum eşim evdeydi şimdik gelebildim :26:

kızlar çok ağrılrım var sabaha kadar nasıl yatıyorum bir görseniz sürekli sola yatmaktan imanınm gevredi vallahasağa yatınca sanki dışarı çıkıcakmış gibi vuruyo sıpa hatta dışarda sanıyorum öyle vuruyo sırt üstü yatamıyorum nefes darlığı çekiyorum sanki boğaıma öküz oturmuş gibi olyo sürekli çişe çıkmaktan daraldım en sonunda tuvalette uyusam nasıl diye düşünmeye başladım tuvalete gitsemde gitmesemde alt tarafımdan birşey asılıyo gibi ağırlık var sancılarım var zati kıçımın üüzeirne oturmak neden kalkmak mümkün değil her geçen gün artıyo bu ağrı yine ayaktayken daha rahatım oturunca sancım daha çok oluyo off nasıl olucak bilmiyorum kilosu yüzünden ne olucağıda belli değil en azından 38. haftada gelsede normal yoldan doğsa yoksa boşa beklemeden 38. haftaya gün alsak sezeryana günler geçmek bilmyio off poffff

ohh çok sevindim melisam temiz çıkmış sıkııntı yok yerim snein minnoş kızını ben ogün çok bekledim gelen olmadı yoruldum çıktım bende kuzum ben çıkmışım sen gelmişşin sorma vallaha tosun geliyo gibi erken doğarsa sıkıntı yokda yoksa 38. haftada sezeryan olur muhtemelen melisam

ooo kevserim hoşgeldin naıslsın durumlar naısl 9 gün kalmış kuzum iyimisin:26:

h.bulduk gülüm bnm valla ölüyorum heycandan çok az kaldı heycan basıyorrrrrrrr iyim allaha şükür geceleri uyku falan olmasada bebeğime kavuşmama az kaldı o beni sevindiriyor gülüm sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…