a.slm hoşgeldin eminem nasılsın canım
hazırla hayatım.ya çok heyecanlı dimi.lütfen gerilme keyfini çıkarmaya çalış.Rabbim seni bir nefeste kurtarsın inşallah.zaten doğum sıkıntılı bir süreç şimdiden korkma.senin için dua edicem.sağ sağlım miniğini kucağına al her derdin tasan geçsin inşallah.Sende bana dua et, bebeğimi son aya kadar sağsağlım taşıyabileyim.ilkini kaybettim ya 5 ay oldu ama sanki erken doğcak falan gibi saçma ahislere kapılıyorum daha şimdeden.
olmamzı canım heyecanlı güzel duygular bunlar canım benim sğaolsın Allah razı olsun ederim tabi etmezmiyim bilmiyodum başın sağolsun ne denilir bilmiyorum üzülme diyemem ne çektiğini anlaybiliyorum rabbim kimseye evlat acısı yaşatmaısn yokluklarını göstermesin miniğini korusun merak etme canım ben bugün yasin okucam bir arkadaşımızın isteği olmuş özelden yazmış sana ve tüm annelere beklerine duamı edicem canım benim korkma sende rabbime emanet onlar balım alıcaksın kucağına sağsalim hayırlısıyla bizde sevicez burdan annesi resimlerini görücez yerim snei ben
iyi sayılırım işte değişen bişey yok
sen nasılsın elifim doğum hazırlıkları başlamış
hayırdır eminem birşeymi oldu sanki canın sıkkın gibi hastamısın kuzum evet canım başladık vallaha az kaldı hayırlısıylaa gelsin inş artık :26:
yok canım bişey olmadı her adet sonrrası olan halim aslında:2:
sağlıkla gelsin inşallah meleğin canım
adetmi oldun eminem bilrim anlıyorum o günleri kuzum rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sıkma canını kuzum bak sürekli hayırlısını isityoruz demekki zamanı değil sabret demek kolay biliyorum ama ben inanıyorumki herşeyin zamanı var bak seni çok zor günlerden geçtin inançlı bir insansın sakın aksini düşünme rabbim yeterki can sağlığı versin evinin huzuru mutluluğu olsun bak pırıl pırıl kızın var ona kardeş gelicek bak gör eminem sıkma o güzel cnaını seni sıkkın görmek olmuypo sana böylesi yakışmıyo kuzum benim
inşallah elifimm nebileyim işte aslında alıştım bu duruma ama nedense daha çok düşünür oldum takıyorum ister istemez
vardır herşeyde bie haır rabbim hayırlısını versin inşallahsağlık olsun gerisi boş
takılır eminem takılmazmı bizi en iyi biz anlarız balım ama seni etkilemsine bakma senin sorumluluğun ağır sen evin direğisin eşin kızzın sende güç alıyo senin alsında 2 bebeğin var kuzum ne zor günler geçridin en yii sen bilirsin sen çok güçlü bir kadınsın rabbim sağlık sihhat versin inş gerisi gönlne göre olucak yeterki hayırlısı olsun kuzum benim
canımsın ya çok sağolbazen güçlü görünmek için yoruluyo insan bende onlardan biriyim aslında nediyelim rabbim eşime kızma cümlemize sağlık sıhat versin yuvalarımızın huzurunu mutluluğunu eksik etmesin inşallah
canım benim kıyamam sana vallaha şimdi gözleirm doldu ne yaşadığını sadece anlayabilyorum ama sen yaşadın kuzum benim rabbim cümlemize size dert vermesin sağlık çok önemli belki güçlü görünmek yordu ama güçlü olmasan o görünende olmazdı inan bana o bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyo eminem rabbim bir daha yaşatmasın kimseye dermansız dert vermesin sen bu zorlu sınavdan geçtin rabbim mikafatını vericek inan bana canım benim üzüme lütfen böyle durgunda olma kıyamam sana vallaha üzülüyorum ben snei çok seviyorum eminem sen bizim neşeli eminemizsin öyle ol lütfen
Bende seni çok seviyorum elifimbugün idare et beni merak etme çok sürmez muziplik kanımda var ne yapıyım
faticik ve annesinden merhabaaaaaaaaaaaaaaa öptük
olmamzı canım heyecanlı güzel duygular bunlar canım benim sğaolsın Allah razı olsun ederim tabi etmezmiyim bilmiyodum başın sağolsun ne denilir bilmiyorum üzülme diyemem ne çektiğini anlaybiliyorum rabbim kimseye evlat acısı yaşatmaısn yokluklarını göstermesin miniğini korusun merak etme canım ben bugün yasin okucam bir arkadaşımızın isteği olmuş özelden yazmış sana ve tüm annelere beklerine duamı edicem canım benim korkma sende rabbime emanet onlar balım alıcaksın kucağına sağsalim hayırlısıyla bizde sevicez burdan annesi resimlerini görücez yerim snei ben
teşekkür ederim canım Allah razı olsun.ben 3 aylık hamileyken kalbi kurdu kuzunun.küretaj oldum.Allahtan yüzünü görmedim Rabbim korusun böyle kaderlerden.benim endişem o yüzdendi canım.kötü şeyler düşünmüyorum ama yani en azından çalışıyorum.:)
yok canım bişey olmadı her adet sonrrası olan halim aslında:2:
sağlıkla gelsin inşallah meleğin canım
Kıslar sayfa hıc ilerlememiş ben gezmedeydın
Bugunk plan evı temsleyıp. Yemek yapmqktı amma akadqsım bulusqlım dedı yenı gırdım eve
Cok yoruldum cooooook
Bısıde almqdm bosa yorulmus oldum
Gobegım cok cıktı sınırlerım bozuluyo iki kiloyla bukadar gobek olmamalı ya
Ondqn negıysem yqkısmyo ıgrenc oldum yaaaa
Elif nettın kıs nıy durumunu blirtmedın doktor ısın oldu
Insqllah dogurmadın
Bnde yqrın doktora gıtcm yarın ili saatlgıne dısarı cıkar gelirim
Brdayım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?