Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

iyi sayılırım işte değişen bişey yok
sen nasılsın elifim doğum hazırlıkları başlamış

hayırdır eminem birşeymi oldu sanki canın sıkkın gibi hastamısın kuzum evet canım başladık vallaha az kaldı hayırlısıylaa gelsin inş artık :26:

hayırdır eminem birşeymi oldu sanki canın sıkkın gibi hastamısın kuzum evet canım başladık vallaha az kaldı hayırlısıylaa gelsin inş artık :26:

yok canım bişey olmadı her adet sonrrası olan halim aslında:2:
sağlıkla gelsin inşallah meleğin canım

adetmi oldun eminem bilrim anlıyorum o günleri kuzum rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sıkma canını kuzum bak sürekli hayırlısını isityoruz demekki zamanı değil sabret demek kolay biliyorum ama ben inanıyorumki herşeyin zamanı var bak seni çok zor günlerden geçtin inançlı bir insansın sakın aksini düşünme rabbim yeterki can sağlığı versin evinin huzuru mutluluğu olsun bak pırıl pırıl kızın var ona kardeş gelicek bak gör eminem sıkma o güzel cnaını seni sıkkın görmek olmuypo sana böylesi yakışmıyo kuzum benim

inşallah elifimm nebileyim işte aslında alıştım bu duruma ama nedense daha çok düşünür oldum takıyorum ister istemez
vardır herşeyde bie haır rabbim hayırlısını versin inşallah sağlık olsun gerisi boş

takılır eminem takılmazmı bizi en iyi biz anlarız balım ama seni etkilemsine bakma senin sorumluluğun ağır sen evin direğisin eşin kızzın sende güç alıyo senin alsında 2 bebeğin var kuzum ne zor günler geçridin en yii sen bilirsin sen çok güçlü bir kadınsın rabbim sağlık sihhat versin inş gerisi gönlne göre olucak yeterki hayırlısı olsun kuzum benim

canımsın ya çok sağol bazen güçlü görünmek için yoruluyo insan bende onlardan biriyim aslında nediyelim rabbim eşime kızma cümlemize sağlık sıhat versin yuvalarımızın huzurunu mutluluğunu eksik etmesin inşallah

canım benim kıyamam sana vallaha şimdi gözleirm doldu ne yaşadığını sadece anlayabilyorum ama sen yaşadın kuzum benim rabbim cümlemize size dert vermesin sağlık çok önemli belki güçlü görünmek yordu ama güçlü olmasan o görünende olmazdı inan bana o bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyo eminem rabbim bir daha yaşatmasın kimseye dermansız dert vermesin sen bu zorlu sınavdan geçtin rabbim mikafatını vericek inan bana canım benim üzüme lütfen böyle durgunda olma kıyamam sana vallaha üzülüyorum ben snei çok seviyorum eminem sen bizim neşeli eminemizsin öyle ol lütfen

Bende seni çok seviyorum elifim bugün idare et beni merak etme çok sürmez muziplik kanımda var ne yapıyım

Bende seni çok seviyorum elifim bugün idare et beni merak etme çok sürmez muziplik kanımda var ne yapıyım

idare ne demek kuzum olurmu öyle şey konuşmak detleşmek istersen ben seve seve dinlerim snei eminem yeterki sen iyi ol cnaım benim

faticik ve annesinden merhabaaaaaaaaaaaaaaa öptük

canım benim üzülme lütfen.yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma hemen.sabret arkadaşım inan gelicek vakti gelince.ben hep olacağına inanmıştım.çok şükür oldu hemde onca tedaviye rağmen tedaviye ara verdiğimde bunaldığımda oldu.sabır dile Allahtan.aklını biraz başka şeylerle meşgul et.inşallah olucak.

kimsecikler gelmemiş (( yedesiniz ama yaaa? elif dr kontrolün nasıl geçti canım merak ediyorum.hayırlı haberlerle dön. melisa yorulmadınmı gezmekten kızzzz.nerelerdesin? vali emmi bugün tatil yapmadı işteyim ben:)

kızlar neden kimsecikler uğramamış.bizim istanbul tatili kötü hava şartlaarından dolayı haftaya perşembe ye kaldı.

mehabalarrrrrrrrrrrr

elifcik nasılsın

melisam sen nasılsın bebişleriniz nasıllllllllllllllll
????????

Kıslar sayfa hıc ilerlememiş ben gezmedeydın
Bugunk plan evı temsleyıp. Yemek yapmqktı amma akadqsım bulusqlım dedı yenı gırdım eve
Cok yoruldum cooooook
Bısıde almqdm bosa yorulmus oldum
Gobegım cok cıktı sınırlerım bozuluyo iki kiloyla bukadar gobek olmamalı ya
Ondqn negıysem yqkısmyo ıgrenc oldum yaaaa
Elif nettın kıs nıy durumunu blirtmedın doktor ısın oldu
Insqllah dogurmadın
Bnde yqrın doktora gıtcm yarın ili saatlgıne dısarı cıkar gelirim
Brdayım yanı

melisaaaaaaaaa
naber kuzummmmm

göbüşlendin demekkk
ee normal canım baya olması lazım senin şimdi bende bile varsaaa

sende hamiş kıyafetleri giy havaya gir

ben bi tane o baskılı tişörtlerden aldım bile ama evde giyyorum şimdik sadece daha o kadar göbüş yok tabii ama dolduruyo içini....

foto yayımladım temmuz annelerinde dur buraya da koyayım bakkk işte benim minicik göbüşüm
ama kot pantalonlarımı giyemiyorum cok acıyo sonra kasıklarım filan
habire tayt elbise filan giyyorumm

Eki Görüntüle 601383 Eki Görüntüle 601384

benim hamilelik bayagı agır gidiyo yaa
doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli mide bulantısı mide yanması
gaz sancıları.... halsizlik...
şimdi bide bogazlarım agrıyo 2 gndür öksürmekten bi hal oldum kasıklarıma vuruyo agrısı.. korkuyorum bebişe bişiolcak diyeee
bi evi süpürsem hemen belim ve kuyruk sokumum agrıyooo

baya zor geçiyo yaaaa

seninde keyfin yerinde bakıyorum valla ha bire geziyosun benim hiç gözüm almıyo cok yoruluyorummm
bi an önce yaz gelsin istiyorumm kış hiç bana iyi gelmediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…