Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

sıkılmıycak gibi değil kaç gün geçiyo geçmesi normal aslında ama işte insanıda canı sıkılyo anlıyorum snei oflum iyi etmişşin 3 gün daha bekle bebeğin durumu iyi olduğu sürece en azından iimiz rahat olurr korkumuz olmaz hayırlısı olsun kuzum yaa sıkmamaya çalış canını bakalım vardır bundada bir hayır:26:

Hayırlısı olsun diyorum artık. Oğlum da heyecanlandı mi ne artık hiç durmuyo ya sabahtan beri çok oynuyo canımı yaktı ya.

Hayırlısı olsun diyorum artık. Oğlum da heyecanlandı mi ne artık hiç durmuyo ya sabahtan beri çok oynuyo canımı yaktı ya.

olabilir canım hissedebilir sen sterese girdikçe heyecanlandıkça etkileniyo yavrum o yüzden moralini yüksek tut diyorum canım benim

Sen dua et kuzum bana tamam mi. Ben şimdi çıkıyorum. Telden giriyorum. Kaynanamla pazara gecicez. Yürümüş olurum. Hayırlısi olsun hakkımızda artık. :) öpüyorum bebeğim sizi. Kendine iyi bak.

Sen dua et kuzum bana tamam mi. Ben şimdi çıkıyorum. Telden giriyorum. Kaynanamla pazara gecicez. Yürümüş olurum. Hayırlısi olsun hakkımızda artık. :) öpüyorum bebeğim sizi. Kendine iyi bak.

ederim kuzum etmezmiyim yyeminle sneinle yatıp kallkıyorum eşimdede anlattım sabah rüyamda görüdm diye hakkında hayırlısı olsun dikkat et kendine emi bende snei öpüyorum kuzum benim

bende çıkıyorum kızlar gelen yok yoruldum dinleneyim göürşürz belki daha gelemem uğrarım yada eşim evd eolucak yaaa hepinizi öpüyorummmm

geldi,m kan sonucum iyi cıkmıs tekrar ultrosona baktım ya cok hıslı baktı doktor
once kordonmus o yukarı cıkmıs dedi sonra erkek sanki dedi. bilmiyorum ya. sinir oldum yılbasından sonraya kaldı bakalım cinsiyet tayını net degil dedi.elif kıs sana cektim bende ya free bhcg 80 kusur
buna mı bakıyoz 50den yukarı cıkınca kısmı erkekmı unuttum ben ya

cnmcım sen daha doğurmadınmı :))) tosucuk oldu seninki iyice:)))

melisam 50 altı erkek üstü kız hayırlısı olsun acele etme cnm cinsiyet için hayırlısı olsun.

cnmcım sen daha doğurmadınmı :))) tosucuk oldu seninki iyice:)))

melisam 50 altı erkek üstü kız hayırlısı olsun acele etme cnm cinsiyet için hayırlısı olsun.

ınsallah oledir kuzum ya bana dediki üçlüye 4lüye gerek yok sonucun gayet iyi zeka içinmi ne bı test yapcakmıs dicektim coktan secmelimi
senin bıu elli mevzusu cıktımı gülo cogu kişi tutmuyo diyo ya :44::44:

mmoonum fatih hala gecelerri uyumuyomu kıs e sen nasıl uyuyon gündüzden hayatta yatamam ben günes dogunca.
muhasebeyi napıyon calısıyonmu evden devammı.

ınsallah oledir kuzum ya bana dediki üçlüye 4lüye gerek yok sonucun gayet iyi zeka içinmi ne bı test yapcakmıs dicektim coktan secmelimi
senin bıu elli mevzusu cıktımı gülo cogu kişi tutmuyo diyo ya :44::44:

bende tuttu cnm 26 küsürdü

mmoonum fatih hala gecelerri uyumuyomu kıs e sen nasıl uyuyon gündüzden hayatta yatamam ben günes dogunca.
muhasebeyi napıyon calısıyonmu evden devammı.

uyumuyo cnm sabah 7 de yattık:) 2 de kalktık mecbur .senide görcez

bende yeni katıldım aranıza hala muradıma eremedim bende evliyim 10 aylık 7 aydır bebek istiyoruz olmuyor yasım 20 eşimin yası 29 çalışıorum ben devlet memuruyum beni anlayan birilerine ihtiyacim var

seni ben anlarım :) hepimiz aynı yollardan geçtik.hayırlısı olsun.tüm sıkıntılarını ve merak ettiklerini paylaşabiliriz.

Kis benim ole olursa yandim ben hava aydinlaninca imkani yok uyuyamiyorum ben
;((

canım ya nasılsın,çok giremedim bu aralar.ama aklım hep haberlerinizde kaldı.sayfaların hepsini okuyamadm cinsiyeti belli oldumu.benim oğluşum olcakkkk.benim haftam her kontrolde 1 hafta ileri gitti.dr büyüte büyüte bi hal etti böceğimi.sende ne var ne yok?

İyiyim tatlim sen nadisin
Pasan olcek he hafi hayirlisi
Bende seni merak ediyodum hersey yolundami saglik problemin falan yok demi
İkili testteki bhcg degerin kac cikmisti canoooo
Benim cinsiywt ocaga kaldi 4. Ayda kesin elli olur dedi ama cikinti goruyorum sanki deyip duruyo erkek olabilir yani)

Günaydın kuzularim yarın büyük gün biliyosunuz. Ama kötü haberim var pc bozuldu. Aranızda olamayabilirim bir süre. Telden ulaşmaya çalışacağım doğumdan sonra. Mobil internet süresi de bitmek üzere. Yarın sabah tekrar yazmaya çalışırım. Dualarınızı bekliyorum. Sizleri seviyorum. Çok öptuk..

Gunaydin tatlim
Yarin dogum tarihinmi belli olcek dogurcanmi kis
Cok heyecanlisin dimi nadil olmayasinki
Gayirlisiyla guzel digumlar canim sezeryan derse korkma emi gulum
Hemencicik acisiz cikacak bebisin insallah)

Dun annemlwr gelmisti karsidan
Gittiler biraz once ya ufffff sujulmaya baslarim gayriiiiii;((
Dahada dugune kadar goruseneyiz;((
Ardindan benim digumum ole iste;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…