hiç açılma ilerlemiyo canım kafayı yicem ya. Moralim çok bozuk gerçekten. Ağlamaklı oldum. Pazartesiye kadar beklicem olmazsa sezeryan. Bugün olsaydı 4.3o da girecektim ameliyata. Ama son üç daha bekle diyo herkes. Büyük lafı dinleyeyim dedim
Hayırlısı olsun diyorum artık. Oğlum da heyecanlandı mi ne artık hiç durmuyo ya sabahtan beri çok oynuyo canımı yaktı ya.
Sen dua et kuzum bana tamam mi. Ben şimdi çıkıyorum. Telden giriyorum. Kaynanamla pazara gecicez. Yürümüş olurum. Hayırlısi olsun hakkımızda artık. :) öpüyorum bebeğim sizi. Kendine iyi bak.
cnmcım sen daha doğurmadınmı :))) tosucuk oldu seninki iyice:)))Sen dua et kuzum bana tamam mi. Ben şimdi çıkıyorum. Telden giriyorum. Kaynanamla pazara gecicez. Yürümüş olurum. Hayırlısi olsun hakkımızda artık. :) öpüyorum bebeğim sizi. Kendine iyi bak.
geldi,m kan sonucum iyi cıkmıs tekrar ultrosona baktım ya cok hıslı baktı doktor
once kordonmus o yukarı cıkmıs dedi sonra erkek sanki dedi. bilmiyorum ya. sinir oldum yılbasından sonraya kaldı bakalım cinsiyet tayını net degil dedi.elif kıs sana cektim bende ya free bhcg 80 kusur
buna mı bakıyoz 50den yukarı cıkınca kısmı erkekmı unuttum ben ya
cnmcım sen daha doğurmadınmı :))) tosucuk oldu seninki iyice:)))
melisam 50 altı erkek üstü kız hayırlısı olsun acele etme cnm cinsiyet için hayırlısı olsun.
ınsallah oledir kuzum ya bana dediki üçlüye 4lüye gerek yok sonucun gayet iyi zeka içinmi ne bı test yapcakmıs dicektim coktan secmelimi
senin bıu elli mevzusu cıktımı gülo cogu kişi tutmuyo diyo ya :44::44:
mmoonum fatih hala gecelerri uyumuyomu kıs e sen nasıl uyuyon gündüzden hayatta yatamam ben günes dogunca.
muhasebeyi napıyon calısıyonmu evden devammı.
uyumuyo cnm sabah 7 de yattık:) 2 de kalktık mecbur .senide görcez
bende yeni katıldım aranıza hala muradıma eremedim bende evliyim 10 aylık 7 aydır bebek istiyoruz olmuyor yasım 20 eşimin yası 29 çalışıorum ben devlet memuruyum beni anlayan birilerine ihtiyacim var
Kis benim ole olursa yandim ben hava aydinlaninca imkani yok uyuyamiyorum ben
;((
canım ya nasılsın,çok giremedim bu aralar.ama aklım hep haberlerinizde kaldı.sayfaların hepsini okuyamadm cinsiyeti belli oldumu.benim oğluşum olcakkkk.benim haftam her kontrolde 1 hafta ileri gitti.dr büyüte büyüte bi hal etti böceğimi.sende ne var ne yok?
Günaydın kuzularim yarın büyük gün biliyosunuz. Ama kötü haberim var pc bozuldu. Aranızda olamayabilirim bir süre. Telden ulaşmaya çalışacağım doğumdan sonra. Mobil internet süresi de bitmek üzere. Yarın sabah tekrar yazmaya çalışırım. Dualarınızı bekliyorum. Sizleri seviyorum. Çok öptuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?